Când ai nevoie de soluții pentru încălzire, refrigerare sau pentru aplicațiile industriale, Viessmann este cheia!

La ora actuală, Viessmann este unul din cei mai renumiți producători de sisteme de încălzire, industriale și de refrigerare la nivel internațional. Această companie pune la dispoziția clienților săi o gamă diversă de soluții pentru toate aplicațiile, dar și pentru orice fel de sursă de energie.

Din colecția de produse Viessmann fac parte:

Sistemele de încălzire

În ceea ce privește sistemele de încălzire, Viessmann oferă o gamă de produse completă, care dispun de tehnologie de top și stabilesc noi standarde de calitate în domeniu. În fabricarea lor, Viessmann s-a concentrat pe utilizarea eficientă a energiei, atât pentru a permite utilizatorilor lor un consum mai mic, cât și pentru a proteja mediul înconjurător și resursele sale.

 

Sistemele industriale

Sistemele industriale produse de Viessmann sunt niște sisteme cu o funcționare sigură, care nu consumă mult și care se potrivesc cerințelor actuale ale pieței. De aceea ele sunt alegerea principală pentru mulți jucători de top din domeniul industrial.

 

Sistemele de refrigerare

Viessmann produce o gamă largă de echipamente de răcire și refrigerare. Din acest punct de vedere, aproape că nu există aplicație comercială pentru care să ai nevoie de o soluție viabilă de răcire sau refrigerare și Viessmann să nu aibă pentru tine sistemul potrivit.

 

O companie cu istorie și principii

Viessmann are o istorie îndelungată pe piața de sisteme de încălzire, de răcire sau industriale, timp în care și-a setat o serie de valori pe care le respectă fără excepție și în ziua de azi. Anul 1966 este anul în care Viessmann și-a definit prima oară în mod oficial principiile de bază, iar următorul pas important în ideologia firmei a avut în anul 2016, când și-a reformulat ideile adoptate cu 50 de ani în urmă.

Valorile la care Viessmann ține atât de mult și pe care pune un preț atât de mare sunt:

 

Orientarea pe echipă

În spatele oricărei companii de succes se află niște oameni dedicați, care muncesc cu plăcere și se dedică trup și suflet scopului acesteia. De aceea, Viessmann este o companie orientată pe echipă, pentru care oamenii sunt mereu pe primul loc, iar comunicarea eficientă nu este un obiectiv, ci o stare de fapt.

 

Responsabilitatea

Pentru Viessmann angajamentele sunt literă de lege. În legătură cu fiecare promisiune făcută clienților sau partenerilor săi de afaceri, Viessmann acționează în consecință, asigurând în permanență o cooperare sinceră și corectă. În cadrul acestei companii, fiecare angajat își cunoaște clar misiunea și face tot posibilul să o ducă la bun sfârșit. De asemenea, pentru a-și păstra poziția în piață, Viessmann conștientizează necesitatea unor acțiuni eficiente, ecologice și competente și joacă ca atare.

 

Antreprenoriatul

Viessmann este o companie cu trecut, prezent și viitor. Pentru Viessmann povestea trebuie să se continue în același mod glorios în care a început și de aceea, în cadrul acestei companii, se pune un accent deosebit pe scalarea proceselor de muncă și a modelelor de afaceri. Pentru a-și asigura locul în inima clienților săi și pe viitor, Viessmann folosește în fabricarea sistemelor sale doar tehnologii de ultimă generație și o bază bogată de informații. De asemenea, pentru a preîntâmpina problemele înainte ca acestea să apară, Viessmann identifică din timp nevoile clienților săi și caută mereu soluții pertinente.

 

Ce fel de soluții oferă Viessmann la problemele clienților săi?

Viessmann este un furnizor competent de soluții pentru orice aplicație. El și-a dezvoltat o gamă completă de produse eficiente, cu o putere cuprinsă între 1.5 și 120.000 de kW, care funcționează cu orice tip de energie.

 

Pentru o idee mai clară, din oferta Viessmann enumerăm:

  • sistemele de încălzire adaptate nevoilor individuale ale fiecărui beneficiar în parte;
  • cazane moderne, pe lichid sau gaz;
  • sisteme performante de cogenerare, care reduc consumul de energie dau și emisiile de dioxid de carbon;
  • cazane care funcționează cu biomasă, o sursă de energie ușor de stocat și disponibilă pe tot parcursul anului;
  • pompe de căldură care funcționează cu energia aerului și a pământului;
  • sisteme termice solare pentru susținerea încălzirii și prepararea apei calde;
  • sisteme industriale cu costuri de operare mici și cu un nivel minim de emisie a gazelor;
  • sisteme de refrigerare ca de exemplu: agregate de răcire sau vitrine de refrigerare.
Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul