Vitoplex 200 – Specialistul spaţiilor înguste

Profitaţi de aceste avantaje

  • Cazan cu functionare pe combustibil lichid/gazos de joasă temperatură, 440 până la 1950 kW
  • De la 700 kW cu platforma; facilitează instalarea și întreținerea
  • Cresterea eficientei energetice cu tehnica in condensatie prin intermediul unui schimbator din caldura economizor apa/gaze arse din otel inoxidabil (optional)
  • Operare ecologică prin timpi lungi de activare ale arzătorului și mai puține intervale de comutare
Cazan compact din otel, Vitoplex 200

Flexibil pentru multe arzătoare

Cazanul compact din otel, Vitoplex 200, este disponibil în versiuni de la 440 până la 1950 kW. Arzatoarele de la Riello și Weishaupt sunt deja reglate și pregătite pentru conectare. În intreaga gama, cazanul cu trei căi este ecologic si sărac in emisii poluante, emisiile de noxe fiind deosebit de reduse.

Uşor de montat

Cazanul cu trei căi Vitoplex 200 economisește spațiu, iar platforma cazanului (de la 700 kW) asigură instalarea și întreținerea ușoară. Funcționarea economică a sistemului de încălzire este asigurată de sistemul de automatizare digital Vitotronic cu display tactic color.

Consiliere

Distribuitor local

Pentru o consiliere gratuită, fără obligaţii şi individuală, vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră local Viessmann.


Reglaj confortabil si performant cu automatizarea Vitotronic cu touchscreen color

Reglaj confortabil si performant cu automatizarea Vitotronic

Funcționarea economică a sistemului de încălzire este asigurată de sistemul de automatizare digital Vitotronic cu touuchsreen color. Integrarea sistemelor de management al clădirii este posibilă. Pentru monitorizarea si servisarea de la distanţă prin Internet este disponibil programul Vitosoft 300 care comunică direct prin WLAN.

Secțiune Vitoplex 200 | 90 până la 560 kW

Secțiune cazan Vitoplex 200

Secțiune Vitoplex 200 | 700 până la 1950 kW

Vitoplex-200-1950-kW-Schnitt.png

warmwasserspeicher.jpg

Potrivirea perfectă: Tehnica sistemului

„Întregul este mai mult decât suma părților sale.“ Conform acestei filozofii, Viessmann nu oferă doar componente pentru echipamente de incalzire individuale care îndeplinesc standardele înalte de calitate, fiabilitate și eficiență Viessmann. Toate produsele sunt mai degrabă parte a unui concept global de potrivire, în care toate componentele se completează unul pe altul. Doar interactiunea perfecta a componentelor sistemului integrat creează potențialul maxim al tehnologiei noastre inovatoare.

Tehnologia de sistem Viessmann include tot ceea ce este necesar pentru o încălzire fiabilă și economică. Unitatea de comandă Vitotronic cu telecomandă wireless, boilerele Vitocell pentru un confort sporit în prepararea apei calde menajere şi până la sistemele solare de înaltă calitate şi suport termic pentru economisirea costurilor.