Vitoplex 300 – suprafeţe mari de încălzire prin tuburile de transfer termic Triplex


Profitaţi de aceste avantaje

  • Cazan pe combustibil lichid/gazos de joasa temperatura, 440 până la 2000 kW
  • De la 620 kW cu platforma; facilitează montajul şi întreţinerea
  • Construcţie compactă pentru instalarea uşoară şi înălţimi reduse de instalare, important în cazul modernizării
  • Operare ecologică prin timpi lungi de activare ale arzătorului și mai puține intervale de comutare

Reglaj confortabil şi performant

Funcționarea economică a sistemului de încălzire este asigurată de sistemul de automatizare digitala Vitotronic cu touchscreen color.

Vitotronic 300–K este extrem de performant pentru sistemele cu mai multe cazane cu până la patru cazane individuale şi cu o temperatura constant scăzută a apei din cazan.

Vitotronic 200–H regleză până la 96 alte circuite termice.

Integrarea sistemelor de management al clădirii este posibilă. Pentru monitorizarea de la distanţă prin Internet, este disponbil sistemul TeleControl cu Vitocom şi Vitodata.

Consiliere

Distribuitor local

Pentru o consiliere individuală, gratuită şi fără obligaţii contractuale vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră local Viessmann.

Cazanul  de joasă temperatură din otel Vitoplex 300, cu trei căi de circulație a gazelor

Cazan cu trei căi cu cu tuburi Triplex şi sistem de pornire Termocontrol

Cazanul din otel Vitoplex 300 este disponibil în 2 versiuni, de puteri de la 440 şi 500 kW, respecti 620 până la 2000 kW. Acesta este sistemul termic universal pentru construcţii noi şi modernizari. Suprafaţa stratificată de convecție a cazanului cu trei căi este formată din tuburi Triplex intrepatrunse. Tubul interior cu nervuri liniare sertizate ofera o suprafața de încălzire de 2,5 ori mai mare fata de cea a unui tub neted. Sistemul Termocontrolul integrat face ca o creştere suplimentară a temperaturii de retur să fie de prisos.


Reglaj confortabil si performant cu automatizarea Vitotronic cu display tactil color

Reglaj confortabil si performant cu automatizarea Vitotronic

Funcționarea economică a sistemului de încălzire este asigurată de sistemul de automatizare digital Vitotronic cu touuchsreen color. Integrarea sistemelor de management al clădirii este posibilă. Pentru monitorizarea si servisarea de la distanţă prin Internet este disponibil programul Vitosoft 300 care comunică direct prin WLAN.

Secțiune Vitoplex 300 | 440 şi 500 kW

Secțiune Vitoplex 300

Secțiune Vitoplex 300 | 620 până la 2000 kW

Vitoplex-300-2000kW-Schnitt.png

warmwasserspeicher.jpg

Potrivirea perfectă: Tehnica sistemului

„Întregul este mai mult decât suma părților sale.“ Conform acestei filozofii, Viessmann nu oferă doar componente pentru echipamente de incalzire individuale care îndeplinesc standardele înalte de calitate, fiabilitate și eficiență Viessmann. Toate produsele sunt mai degrabă parte a unui concept global de potrivire, în care toate componentele se completează unul pe altul. Doar interactiunea perfecta a componentelor sistemului integrat creează potențialul maxim al tehnologiei noastre inovatoare.

Tehnologia de sistem Viessmann include tot ceea ce este necesar pentru o încălzire fiabilă și economică. Unitatea de comandă Vitotronic cu telecomandă wireless, boilerele Vitocell pentru un confort sporit în prepararea apei calde menajere şi până la sistemele solare de înaltă calitate şi suport termic pentru economisirea costurilor.