Cazanul din segmenți de fontă Vitorond 200 – potrivit pentru fiecare uşă


Profitati de aceste avantaje

  • Cazan termic pe combustibil lichid/gazos de joasa temperatura, 440 până la 1080 kW
  • Un randament energetic de pana la 94 % prin tehnologia de condensare cu schimbător de căldură din oțel inoxidabil Vitotrans 300
  • Etanșare impecabila a segmentelor din fonta prin sistemul "Doppelnut"cu cordon de etansare elastic
  • Curățarea camerei de ardere ușor accesibilă din față prin rabatarea ușii arzătorului
  • Monitorizarea de la distanță prin intermediul internetului, folosind Vitocom și Vitodata


Recomandat pentru modernizarea construcţiilor vechi

Accesul limitat și, prin urmare, dificil în clădirile vechi reprezintă o provocare reală pentru modernizarea sistemului de încălzire. Cazanul Vitorond 200 cu segmenti din fontă este ideal pentru rezolvarea acestei probleme.

Segmentii sai sunt introdusi individual în spatiul de amplasarea al cazanului și asamblati uşor şi fără probleme, la faţa locului, cu o presă de niplare speciala.

Suprafața de încălzire Eutectoplex constă dintr–o structura omogenă turnată in conditii speciale. Răcirea uniformă a materialului asigură forma si geometria grafitului. Astfel sunt prevenite de la început tensiunile interne ale materialului.

Rezultatul: o inaltă siguranță în funcționare și durată lungă de viață.

 

Consiliere

Partener local

Pentru o consiliere individuală, gratuită şi fără obligaţii contractuale vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră local Viessmann.


Reglaj confortabil si performant cu automatizarea Vitotronic cu Touch-Display color

Reglaj confortabil si performant cu automatizarea Vitotronic

Funcționarea economică a sistemului de încălzire este asigurată de sistemul de automatizare digital Vitotronic.Vitotronic 300–K este extrem de performant pentru sistemele cu mai multe cazane cu până la patru cazane individuale şi cu o temperatura constant redusă a apei din cazan. Vitotronic 200–H reglează până la 96 alte circuite termice. Integrarea sistemelor de management al clădirii este posibilă. Pentru monitorizarea de la distanţă prin Internet este disponibil sistemul TeleControl cu Vitocom şi Vitodata.

Secțiune produs

Secțiune Vitorond 200 VD2A

warmwasserspeicher.jpg

Potrivirea perfectă: Tehnica sistemului

„Întregul este mai mult decât suma părților sale.“ Conform acestei filozofii, Viessmann nu oferă doar componente pentru echipamente de incalzire individuale care îndeplinesc standardele înalte de calitate, fiabilitate și eficiență Viessmann. Toate produsele sunt mai degrabă parte a unui concept global de potrivire, în care toate componentele se completează unul pe altul. Doar interactiunea perfecta a componentelor sistemului integrat creează potențialul maxim al tehnologiei noastre inovatoare.

Tehnologia de sistem Viessmann include tot ceea ce este necesar pentru o încălzire fiabilă și economică. Unitatea de comandă Vitotronic cu telecomandă wireless, boilerele Vitocell  pentru un confort sporit în prepararea apei calde menajere şi până la sistemele solare de înaltă calitate şi suport termic pentru economisirea costurilor.