Vitocrossal 200 CM2 – performanţă ridicată la preţ atractiv


Profitaţi de aceste avantaje

  • Cazan pe gaz în condensaţie, 87 până la 311 kW (în cascadă până la 622 kW)
  • Efect de auto–curatare, prin suprafetele netede din otel inoxidabil
  • Opţional cu tiraj fortat sau cu conectare la coş
  • Toate conexiunile hidraulice cu montaj din partea de sus
  • Reglaj uşor, chiar şi pentru instalaţiile cu mai multe cazane


În cascadă, până la 622 kW

Vitocrossal 200 CM2 convinge prin tehnica în condensaţie valoroasă, la un preţ convenabil. În intervalul de putere 87 – 311 kW este ideal pentru casele multi–familiale, pentru construcții sau modernizări.

Este compus din elemente testate ale tehnicii de condensare Viessmann. La fel ca şi Vitocrossal 300, el dispune, de asemenea, de suprafață de transfer termic Inox–Crossal cu arzător radiant MatriX.

Vitocrossal 200 poate fi folosit opţional cu tiraj fortat sau cu conectare la coş.

La funcționarea în cascadă se obține o putere de până la 622 kW. Pentru aceste sisteme cu două cazane, Viessmann ofera gama completa de accesorii.


Controlul convenabil si performant

Utilizarea economică și sigură a sistemului de încălzire este asigurată de sistemul de automatizare digitală Vitotronic.

Vitotronic 300–K este extrem de performant pentru operarea sistemelor cu mai multe cazane cu până la patru cazane individuale temperatură constant scăzută a apei din cazan.

Integrarea cu sistemele de management ale clădirii este posibilă. Pentru monitorizarea de la distanta prin Internet, este furnizat sistemul TeleControl cu Vitocom si Vitodata.
 


Consiliere

Distribuitor local

Pentru o consiliere individuală, gratuită şi fără obligaţii contractuale vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră local Viessmann.


Secțiune produs

Prezentare generală

Putere (kW)
87 până la 311 kW
Eficiență energetică normată
97 % (Hs)/108 % (Hi)
Clasă de eficiență energetică
-
Combustibil
icon-gas.png
Gaz metan
Domeniul de aplicare
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
Casa multifamiliala, Cladiri rezidentiale mari, Unitati Comerciale, Municipalitati, Constructii si noi modernizari
Operare
Automatizare Vitotronic 300, pot fi controlate pana la patru cazane termice cu modularea temperaturii apei din cazan si sisteme cu unul și două circuite cu vană de amestec opțională.
Prepararea apei calde menajere
Este necesar un boiler suplimentar pentru apa calda menajera, pentru un confort ridicat al a.c.m.
Alte caracteristici
Cu arzător pe gaz modulant MatriX cu spectru larg de modulare. De la 400 kW cu arzător cilindric MatriX.
Secțiune cazan in condensație Vitocrossal 200 Tip CM2

warmwasserspeicher.jpg

Potrivirea perfectă: Tehnica sistemului

„Întregul este mai mult decât suma părților sale.“ Conform acestei filosofii, Viessmann nu oferă doar componente pentru echipamente de incalzire individuale care îndeplinesc standardele înalte de calitate, fiabilitate și eficiență Viessmann. Toate produsele sunt mai degrabă parte a unui concept global de potrivire, în care toate componentele se completează unul pe altul. Doar interactiunea perfecta a componentelor sistemului integrat crează potențialul maxim al tehnologiei noastre inovatoare.

Tehnologia de sistem Viessmann include tot ceea ce este necesar pentru o încălzire fiabilă și economică. Unitatea de comandă Vitotronic cu telecomandă wireless, boilerele Vitocell pentru un confort sporit în prepararea apei calde menajere şi până la sistemele solare de înaltă calitate şi suport termic pentru economisirea costurilor.