Vitocrossal 300 CR3B – Cazan pe gaz în condensaţie performant


Profitaţi de aceste avantaje

  • Conversia energiei instalate în căldură, în procent de până la 98%
  • Siguranţă ridicată în exploatare şi durată de utilizare crescută prin zona de transfer termic Inox–Crossal inoxidabilă
  • Efect de auto–curatare, prin suprafetele netede din otel inoxidabil ale schimbătorului de căldură
  • Disponibil alternativ cu arzătoare pe gaz cu insuflare Riello sau Weishaupt
  • Doua racorduri de retur pentru o conexiune hidraulică optimizată în condensaţie


Instalaţie cu un singur cazan până la 1400 kW

Vitocrossal 300 CR3B furnizează prin cazanul pe gaz în condensaţie, o putere de 787–1400 kW. Ca un singur cazan, el este echipamentul de încălzire in condensatie cel mai puternic de la Viessmann.

Acest lucru în face la fel de adecvat pentru ansamblurile rezidentiale cât şi pentru rețelele de încălzire locală, clădirile publice și comerciale mai mari și instalațiile industriale.

Pentru Vitocrossal 300 sunt furnizate alternativ arzatoare pe gaz cu insuflare Riello sau Weishaupt.

Proiectarea suprafețelor de transfer termic la Vitocrossal 300 permit o înaltă performanță la dimensiuni modeste și greutate redusă.

Pentru a facilita instalarea, cazanele în condensare pot fi livrate în două părți.


Automatizare confortabila şi performanta

Utilizarea economică și sigură a sistemului de încălzire este asigurat de sistemul de automatizare cu functie de comunicare Vitotronic 300. Se pot controla până la patru cazane termice. Confortabil este şi afişajul text şi afişajul iluminat cu sistem de diagnoză.

Este posibilă integrarea în sistemul de management al clădirii. Pentru monitorizarea la distanţă prin Internet se furnizează sistemul TeleControl System cu Vitocom şi Vitodata.
 

Consiliere

Distribuitor local

Pentru o consiliere individuală, gratuită şi fără obligaţii contractuale vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră local Viessmann.


Secțiune produs

Prezentare generală

Putere (kW)
787 până la 1400 kW
Eficiență energetică normată
98 % (Hs)/109 % (Hi)
Clasă de eficiență energetică
-
Combustibil
icon-gas.png
Gaz natural și GPL
Domeniul de Aplicare
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
Cladiri rezidentiale mari, Unitati Comerciale, Municipalitati, Constructii si noi modernizari
Operare
Automatizare Vitotronic 300, pot fi controlate pana la patru cazane cu modularea temperaturii apei din cazan si sisteme cu unul și două circuite cu vană de amestec opțională.
Prepararea apei calde menajere
Este necesar un boiler suplimentar pentru apa calda menajera, pentru un confort ridicat al a.c.m.
Alte caracteristici
Optional cu arzător cu insuflare pe gaz Riello sau Weishaupt
Secțiune cazan in condensație Vitocrossal 300 Tip CR3B

warmwasserspeicher.jpg

Potrivirea perfectă: Tehnica sistemului

„Întregul este mai mult decât suma părților sale.“ Conform acestei filozofii, Viessmann nu oferă doar componente pentru echipamente de incalzire individuale care îndeplinesc standardele înalte de calitate, fiabilitate și eficiență Viessmann. Toate produsele sunt mai degrabă parte a unui concept global de potrivire, în care toate componentele se completează unul pe altul. Doar interactiunea perfecta a componentelor sistemului integrat creează potențialul maxim al tehnologiei noastre inovatoare.

Tehnologia de sistem Viessmann include tot ceea ce este necesar pentru o încălzire fiabilă și economică. Unitatea de comandă Vitotronic cu telecomandă wireless, boilerele Vitocell pentru un confort optim în prepararea apei calde menajere şi până la sistemele solare de înaltă calitate şi suport termic pentru economisirea costurilor.