Vitocrossal 300 CT3U – ideal ca centrală termică de mansardă


Profitaţi de aceste avantaje

  • Greutate redusă, fiind astfel adecvat pentru centralele de mansardă
  • Costuri de exploatare reduse prin beneficiile puterii calorice ridicate datorită conexiunii hidraulice optimizate
  • Efect de auto–curatare al schimbatorului de caldura prin suprafețele netede din otel inoxidabil
  • Conexiune hidraulică separată a circuitelor termice de temperatură ridicată şi scăzută
  • Acces frontal la arzător și suprafața de încălzire pentru întreținere


Uşor şi compact

Vitocrossal 300 C3TU este un cazan pe gaz în condensație de pardoseală cu suprafețe de încălzire Inox–Crossal si arzător cilindric MatriX.

Cu o putere 400–630 kW, cazanul compact pe gaz în condensație este adecvat pentru încălzirea clădirilor rezidenţiale, a clădirilor publice și comerciale.

Un plus aparte îl constituie dimensiunile sale compacte și greutatea redusă. Cazanul este livrat în două părți și poate fi astfel instalat şi în mansardă.


Transfer de căldură extrem de eficient

Construcția suprafețelor de transfer termic dispuse vertical utilizează în mod intensiv căldura în condensaţie a gazelor fierbinți. Astfel, energia folosită este transformată în procent de până la 98 % in caldura.

Prin cele două racorduri de retur separate pentru conectarea circuitului termic de înaltă şi joasă temperatură, Vitocrossal 300 dispune de o tehnologie de condensare înaltă.

Suprafața netedă a schimbătorului de căldură din oțel inoxidabil produce un efect de auto–curatare continuă. Condensul se poate scurge liber în jos și păstrează suprafața curată. Acest lucru crește durata de viață și reduce întreținerea.
 

Consiliere

Distribuitor local

Pentru o consiliere individuală, gratuită şi fără obligaţii contractuale vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră local Viessmann.


Secțiune produs

Prezentare generală

Putere (kW)
400 pana la 630 kW
Eficiență energetică normată
98 % (Hs)/109 % (Hi)
Clasă de eficiență energetică
-
Combustibil
icon-gas.png
Gaz metan
Domeniul de aplicare
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
Cladiri rezidentiale mari, Unitati Comerciale, Municipalitati, Constructii noi si modernizari
Operare
Automatizare Vitotronic ușor de utilizat
Prepararea apei calde menajere
Este necesar un boiler suplimentar pentru apa calda menajera, pentru un confort ridicat al a.c.m.
Alte caracteristici
Arzător cilindric MatriX
Secțiune cazan in condensație Vitocrossal 300 Tip CT3U

warmwasserspeicher.jpg

Potrivirea perfectă: Tehnica sistemului

„Întregul este mai mult decât suma părților sale.“ Conform acestei filozofii, Viessmann nu oferă doar componente pentru echipamente de incalzire individuale care îndeplinesc standardele înalte de calitate, fiabilitate și eficiență Viessmann. Toate produsele sunt mai degrabă parte a unui concept global de potrivire, în care toate componentele se completează unul pe altul. Doar interactiunea perfecta a componentelor sistemului integrat creează potențialul maxim al tehnologiei noastre inovatoare.

Tehnologia de sistem Viessmann include tot ceea ce este necesar pentru o încălzire fiabilă și economică. Unitatea de comandă Vitotronic cu telecomandă wireless, boilerele Vitocell pentru un confort sporit în prepararea apei calde menajere şi până la sistemele termice solare de înaltă calitate şi suport termic pentru economisirea costurilor.