Vitodens 222-W - centrală murală cu boiler de acumulare

 

Profitați de aceste avantaje

  • Cazan compact cu boiler de acumulare a.c.m. din oțel inoxidabil cu capacitatea de 46 litri încorporat
  • Înalt confort în prepararea apei calde menajere datorită boilerului de acumulare încorporat
  • Fiabil și eficient datorită schimbătorului de căldură Inox-Radial
  • Arzător cilindric modulant MatriX deosebit de fiabil datorită structurii din sârmă din oțel inoxidabil rezistentă și la temperaturi înalte
  • Ventilator cu turație redusă ce asigură o funcționare silențioasă
  • Sistem de automatizare Vitotronic uşor de utilizat datorită ecranului tactil color de 5 inch
  • Reglaj prin internet cu ajutorul unei aplicații pentru dispozitive mobile (cu ajutorul adaptorului opțional Vitoconnect 100)
  • Clasa de eficiență energetică: A 
  • Clasa de eficiență energetică la preparare a.c.m.: A
Centrală termică compactă în condensaţie Vitodens 222-W

Cazan mural în condensație flexibil și eficient cu schimbător de căldură Inox-Radial, ecran tactil color și posibilitate de telegestiune, printr-o aplicație mobilă

Vitodens 222-W este un cazan mural în condensație ideal atât pentru case individuale, cât și pentru clădiri cu mai multe locuințe. El poate fi instalat fără probleme într-o nișă sau un dulap din baie sau din bucătărie.

Schimbător de căldură Inox-Radial

Vitodens 222-W este echipat cu schimbătorul de căldură Inox-Radial și arzătorul cilindric radiant MatriX, ambele confecționate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Acestea conferă o înaltă siguranță în funcționare și o fiabilitate deosebită.

Vitodens 222-W consumă semnificativ mai puțină energie deoarece ele utilizează suplimentar căldura gazelor evacuate, tehnică ce asigură transformarea energiei în căldură într-o proporție de până la 98%, ceea ce încadrează aparatele acestea în clasă „A” de eficiență energetică.

Schimbător de căldură Inox-Radial
Arzător MatriX cilindric

Arzător ecologic MatriX cilindric

Sistem de automatizare Vitotronic 200 cu touchscreen color

Atât beneficiarii, cât și tehnicienii profită în egală măsură de modul simplu de utilizare a sistemului de automatizare Vitotronic. Setările se realizează prin intermediul unui meniu afișat pe un ecran tactil color de 5 inch, într-un mod logic și pe înțelesul tuturor. Funcția de asistență integrată simplifică procesul de punere în funcțiune a echipamentului după montaj.

Sistem de automatizare Vitotronic 200 cu touchscreen color
Energie-Cockpit

Monitorizarea consumurilor în Energie-Cockpit

În Energy-Cockpit pot fi monitorizate în timp real, direct pe ecran, consumurile de gaz și de energie electrică. În cazul racordării unei instalații solare, sistemul va monitoriza și aportul de energie solară în bilanțul energetic al instalației și temperaturile din boilerul combi.

Reglajul automat al arderii reduce costurile

Sistemul integrat de control al arderii Lambda Pro Control Plus adaptează automat parametrii de ardere în funcție de calitatea gazului disponibil, asigurând astfel constant o înaltă eficiență energetică cu costuri minime de întreținere.

Reglaj comod prin intermediul unei aplicații mobile

Prin instalarea unui modul WLAN Vitoconnect 100 centrala Vitodens 222-W se conectează prin routerul local la internet și deservirea aparatului devine deosebit de confortabilă cu ajutorul unei aplicații mobile direct de pe smartphone sau tabletă. Aplicația ViCare oferă posibilitatea reglajului unei instalații cu un circuit de încălzire iar aplicația Vitotrol Plus poate regla până la 3 circuite.

Deosebit de prietenos la întreținere

Utilizatorii care au optat pentru o astfel de centrală termică beneficiază de costuri mai  reduse de întreținere deoarece toate componentele aparatului pot fi accesate din partea frontală. Operatorul de service va fi informat în timp real prin intermediul aplicației mobile ViCare, despre orice avarie a centralei Vitodens 222-W.

Secțiune produs

Prezentare generală

Puterea (kW)
1,8 până la 35 kW
Eficiență energetică normată
98 % (Hs)/109 % (Hi)
Clasă de eficiență energetică
energieeffizienklasse.png
A
Combustibil
icon-gas.png
Gaz natural și GPL
Domeniu de aplicare
icon-wohngebaeude.png
Case unifamiliale, locuinte etajate în case multifamiliale, constructii noi si modernizari
Operare
icons-vitotrol-app.gif
Automatizare Vitotronic 200 cu touchscreen de 5 inch, telegestiune prin internet posibilă prin aplicatia ViCare App (cu modulul WLAN optional Vitoconnect 100)
Prepararea apei calde menajere
Acumulator din otel inoxidabil de 46 litri integrat, pentru un confort sporit al apei calde menajere
Alte caracteristici
Poate fi montat într-o nișă în baie sau agatat pe peretele camerei tehnice
Secțiune centrală Vitodens 222-W