Vitoligno 150-S – cazan pe lemn cu gazeificare, compact și la un preț atractiv

Vitoligno 150-S este un cazan pe lemn cu gazeificare, compact și la un preț atractiv, adecvat atât pentru o funcționare în regim monovalent cât și în regim bivalent (în completarea unei instalații termice pe gaz sau combustibil lichid).


Profitați de aceste avantaje

  • Domeniul de modulare 1:2, ce permite adaptarea instalației la necesarul termic de moment
  • Sistem de automatizare intuitiv cu ecran iluminat
  • Ardere optimizată prin reglajul cu sondă Lambda
  • Ventilator de evacuare a gazelor arse ce conferă o înaltă siguranță în exploatare
  • Cameră de încărcare voluminoasă ce asigură intervale lungi de alimentare, cu un timp de ardere îndelungat
  • Consum redus de energie electrică
  • Reglare comodă direct de pe un smartphone prin intermediul unei aplicații Viessmann
Cazan cu gazeificare Vitoligno 150-S

Încălzire confortabilă: Vitoligno 150-S

Datorită volumului mare al camerei de încărcare avem intervale de timp lungi între alimentări și un timp îndelungat de ardere completă. Vitoligno 150-S poate fi alimentat cu bucăți de lemn de până la 56 cm.

Sistemul de absorbție a gazelor arse previne evacuarea gazelor în încăpere în timpul realimentărilor cu lemn. Direcția de deschidere a ușii de alimentare poate fi aleasă în funcție de configurația și dimensiunile încăperii, astfel încât să se poată realiză o optimizare a spațiului, cum ar fi în cazul amplasării într-un colț al camerei.

Înalt confort în exploatare

Cu ajutorul unei aplicații Viessmann App puteți acum să va faceți setările instalației termice comod prin tabletă și smartphone. Prin intermediul accesoriului Vitoconnect 100, Typ OPTO1 (accesoriu) utilizatorul poate să comunice cu cazanul pe lemn direct de pe dispozitivul mobil.

Automatizare Ecotronic 100

Automatizare digitală Ecotronic 100

Sistemul de automatizare Ecotronic 100 impresionează prin simplitatea modului de utilizare intuitiv. Pe ecranul iluminat sunt afișate toate informațiile prin intermediul unor simboluri. Chiar și nivelul de incărcare al rezervorului tampon este reprezentat în bara de simboluri de pe display.

warmwasserspeicher.jpg

Potrivirea perfectă: Tehnica de sistem

„Întregul este mai mult decât suma părților sale.“ Conform acestei filozofii, Viessmann nu oferă doar componente pentru echipamente de incalzire individuale care îndeplinesc standardele înalte de calitate, fiabilitate și eficiență Viessmann. Toate produsele sunt mai degrabă parte a unui concept global de potrivire, în care toate componentele se completează unul pe altul. Doar interactiunea perfecta a componentelor sistemului integrat creează potențialul maxim al tehnologiei noastre inovatoare.

Tehnica de sistem Viessmann include tot ceea ce este necesar pentru o încălzire fiabilă și economică. Unitatea de comandă Vitotronic cu telecomandă wireless, boilerele Vitocell pentru un confort optim în prepararea apei calde menajere şi până la sistemele solare de înaltă calitate şi suport termic pentru economisirea costurilor.


Secțiune produs

Prezentare generală

Puterea
23 până la 45 kW
Randament
până la 94,1%
Combustibil
icon-biomasse.png
Bușteni până la 56 cm lungime
Domeniul de aplicare
icon-wohngebaeude.png
Case unifamiliale, construcții noi și modernizări
Operare
Automatizare digitală cu display iluminat Ecotronic 100, operare comodă de pe smartphone prin intermediul unei aplicații Viessmann
Prepararea apei calde menajere
Este necesar un boiler pentru apa calda menajera sau un rezervor de acumulare (puffer) multivalent
Alte caracteristici
Cameră de încărcare voluminoasă ce asigură o mare autonomie și sistem de curățire semiautomat al schimbătorului
Secțiune cazan Vitoligno 150-S