Vitobloc 200 tip EM-20/39 - tehnică în condensație integrată


Profitați de aceste avantaje

  • Pentru producția economică de energie electrică și termică pentru consum propriuLivrat asamblat complet si testat în fabrică
  • Echipat cu Motor Otto in 4 cilindri pe gaz (adaptabil si la biogaz) cu funcționare silențioasă
  • Intervale lungi de întreținere: 6000 de ore de funcționare, fără completare de ulei
  • Prevăzut cu sistem de monitorizare de la distanță prin internet
  • Clasa de eficientă energetică: A++


Tehnică testată

Modulul de cogenerare Viessmann Vitobloc 200 este un sistem gata de operare. Pe un singur cadru stă motorul, generatorul, șasiul fonoizolat și sistemul de automatizare.

Modulele de cogenerare sunt recomandate atunci cand este nevoie permanent de căldură și avem un consum continuu de energie electrică. Acest lucru poate fi intalnit, de exemplu, in cazul hotelurilor, ansamblurilor rezidentiale de la 30 pană la 50 apartamente, piscine, centre comerciale si de agrement, cat si in industrie, comerț și obiective civile.

Modulele de cogenerare Vitobloc 200 EM-20/39 oferă 20 kWel si 39 kWterm. Prin tehnica in condensatie integrată, pană la 95 % din combustibilul folosit este transformat în energie. Această tehnică a fost indelung testată, in prezent existand mai mult de 2.500 module de cogenerare Vitobloc 200 instalate.


Foarte economic prin intervale de intreținere lungi

Intervale de service mai lungi sunt asigurate prin sistemul de gresare integrat ceea ce reduce costurile de operare si timpii de stationare a agregatului. Modulele de cogenerare Vitobloc 200 sunt echipate cu toate racordurile necesare.

Acest lucru economisește timp și costuri în proiectare, instalare si punere în functiune.Prin comparație: la un autovehicul un interval de întreținere de 6000 ore ar însemna că revizia motorului s-ar face abia după un rulaj de 360.000 km.

Consiliere

Distribuitor local

Pentru o consiliere gratuită, fără obligaţii şi individuală, vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră local Viessmann.


Secțiune produs

Produktschnitt BHKW Vitobloc 200 Typ EM-20/39

Schema de funcționare

Funktionsschema BHKW Vitobloc 200 Typ EM-20/39