Vitovent 300-C - sistemul de ventilație a locuinței pentru modernizări


Profitați de aceste avantaje

  • Ideal pentru apartamente (in clădiri etajate) datorită dimensiunilor compacte și a posibilitătii de instalare pe tavan sau pe perete
  • Protejează materialul de constructie si asigură o bună calitate a aerului in locuintă
  • Economisirea costurilor de incălzire prin recuperarea de căldură (pană la 89 %)
  • Racire pasivă printr-un bypass automat pe timp de vară
  • Confort ridicat in operare prin telecomanda inclusă, cu programarea intervalelor de timp


Economie de spațiu prin montarea in plafon sau pe perete

Vitovent 300-C este deosebit de compact si plat si se poate integra usor într-un tavan fals de pe coridoare, de unde canalele ventilatie pot fi dirijate spre camere. Montajul vertical pe perete este de asemenea posibil, de exemplu într-o debara.

Acest dispozitiv este soluția ideală pentru de ventilatie a locuintei din clădri etajeate. În special, după o renovare a clădirii cand prin izolarea pereților exteriori spatiul interior devine mai etans.

Pentru a proteja zidăria constructiei trebuie să se asigure o ventilație adecvată. In caz contrar, din cauza umidității excesive în camere poate avea ca rezultat formarea mucegaiului.


Recuperarea căldurii reduce costurile de încălzire

Modulul de ventilatie Vitovent 300-C recuperează pană la 89 % din căldura conținută în aerul evacuat și încălzeste printr-un schimbător de căldură in contra-curent, aerul rece ce intră din exterior. Acest lucru reduce costurile energetice și de încălzire.

Vitovent 300-C are un ventil de bypass intergat pentru functia de răcire in sezonul cald. Aerul alimentat proaspat, rece va fi directionat prin schimbătorul de căldură către incăperi.
 

Consiliere

Distribuitor local

Pentru o consiliere gratuită, fără obligaţii şi individuală, vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră local Viessmann.

Secțiune produs

Prezentare generală

Debit aer
pana la 150 m³/h
Energieeffizienzklasse nach EU-Verordnung Nr. 1254/2014
energieeffizienklasse.png
Zeitsteuerung: A • Zentrale Bedarfssteuerung: A • Steuerung nach örtlichem Bedarf: A
Adecvat pentru spatii rezidentiale
65 pana la 90 m²
Grad de recuperare de caldura
pana la 89 %
Domeniul de aplicare
Case mici sau locuinte etajate | Modernizari
Tip montaj
Montaj pe perete sau pe plafon
Alte caracteristici
Control de la distanta prin unitatea de control confortabila a aparatului din spatiul de locuit (Volum de livrare). Racire pasiva prin bypass automat pe timp de vara. Preincalzire integrata pentru protectia la inghet si recuperare de caldura eficienta, pe parcursul intregului an.
Sectiune Vitovent 300-C

Vitovent-300-C-Bedienung.png

Operare prin telecomandă

Prin telecomanda (inclusă in furnitură) pot fi setate regimul de functionare cu care sistemul de ventilatie a locuintei poate fi adaptat la nevoie, pe diferite intervale de timp.