Vitovent 300-F - ventilație cu pompa de căldură


Profitați de aceste avantaje

  • Tehnică modernă a clădirii prin combinatia cu o pompă de căldură compactă
  • Ventilatie flexibilă a locuintei pentru case cu energie scazută sau pasive
  • Recuperarea a pană la 98% din căldura aerului din incăpere
  • Filtru de polen eficient F7 – avantajos pentru alergici
  • Reglaj comod prin pompa de căldură conectată
Consiliere

Distribuitor local

Pentru o consiliere gratuită, fără obligaţii şi individuală, vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră local Viessmann.

Vitocal_222-S_242-S_Vitovent_300-F.jpg

Combinația ideală: pompă de căldură eficientă si modul de ventilarea spațiului de locuit

Modulul pentru ventilația locuinței Vitovent 300-F este completarea ideală pentru pompa de căldură Viessmann. Puterea termică a sistemului este cuprinsă între 3 - 10,6 kW iar echipamentele ocupă  putin spatiu. Această combinație este recomandată in special pentru controlul temperaturii aerului.

Modulul de ventilatie este cuplat direct cu pompa de caldura. Două deschideri in perete pentru orientarea aerului sunt suficiente. Toate setările sunt realizate fie prin sistemul de automatizare al pompei de caldura, fie printr-un telecomandă comună sau prin aplicația Vitotrol-App prin smartphone.

Recuperarea căldurii de înaltă eficiență a sistemului de ventilație internă Vitovent 300-F completează sistemul de incălzire cu economisirea energiei. Combinatia de sisteme realizează o recuperare a căldurii de 98 %. Într-o casă pasivă, combinatia de sisteme poate opera şi ca sistem de încălzire cu aer. Un accesoriu hidraulic opțional permite încălzirea aerului de proaspăt.

Informaţii produs -pompă de căldură

Energia solară scade costurile de operare

La utilizarea pompei de caldura Vitocal 343-G/242-G sau Vitocal 242-S este posibilă conectarea directă a unui colector solar pentru prepararea apei calde. Prin functia solară integrată pentru incălzirea a apei menajere se pot economisi costurile cu energia.

> Informatii produs colector solar

Mai mult, prin utilizarea curentului generat in regie proprie prin intermediul unei instalatii fotovoltaice suplimentare, aduc economii suplimentare de energie.

> Informatii produs modul fotovoltaic

Secțiune produs

Prezentare generală

Debit aer
pană la 280 m³/h
Energieeffizienzklasse nach EU-Verordnung Nr. 1254/2014
energieeffizienklasse.png
Zeitsteuerung: A • Zentrale Bedarfssteuerung: A • Steuerung nach örtlichem Bedarf: A+
Adecvat pentru spatii rezidentiale
pana la ca. 210 m²
Grad de recuperare de caldura
pana la 98 %
Domeniul de aplicare
Case unifamiliale sau Locuinte | Constructii noi
Tip montaj
Amplasare pe podea
Alte caracteristici
Operare prin unitatea de control a pompei de caldura Vitotronic 200, tip WO1C cu telecomanda (accesoriu la pompa de caldura) sau aplicatia Vitotrol. Bypass automat pentru racire naturala. Combinatie de sistem cu pompa de caldura.
Sectiune Vitovent 300-F

Modul de ventilație a locuinței plus pompă de căldură – combinația ideală de sistem pentru construcții noi

Modulul de ventilație a locuinței - Vitovent 300-F prezinta, in combinatie cu o pompă de căldură* avantajele unui echipament complet Viessmann. Puterea termică a pompei de căldură este de 3,0 pană la 10,6 kW. Sistemul poate fi utilizat pentru spatii de locuit de pană la 210 m².

* Vitovent 300-F poate fi combinat cu pompe de căldură Vitocal 222-S/242-S, 200-A, 222-G/242-G, 333/343-G, 300-A (301.B11 si B14), 200-G, 300-G (301.B06 und B17), 350-G (351.A07) si Vitocaldens 222-F.

 

Vitovent-300-F-Schema.png