Certificate

© Shutterstock / metamorworks

Certificare in conformitate cu DIN EN ISO 9001:2008

Viessmann a fost certificată DIN EN ISO 9001 pentru prima dată în anul 1994 și este auditată periodic. Sistemul de management al calității a fost verificat în aprilie/mai 2015 de către auditori ai Institutului de Verificare și Certificare VDE.

Auditul a fost finalizat cu succes. În urma acestuia, Institutul de Verificare și Certificare VDE a confirmat că sistemul de management al calității Viessmann corespunde normelor DIN EN ISO 9001 și au eliberat un nou certificat. Certificatul în conformitate cu DIN EN ISO 9001:2008, valabil până la 30.05.2018.

Certificarea sistemului de management al calității reprezintă pentru noi garanția tehnicii de vârf pe care o oferim.

Certificat în conformitate cu Sistemul Comunitar de Management de Mediu și Audit (EMAS)

Datorită unui management ecologic exemplar, Viessmann este considerat un pionier al protecției mediului. Pe langă Certificatul de Mediu DIN EN ISO 14001, Viessmann a obținut și certificatul de audit din partea Organismului European de Audit în Ecologie (EMAS) – una dintre cele mai stricte reglementări din domeniul mediului.

Viessmann este a treia societate din Europa și a doua din Germania, care îndeplineste cerințele Auditului Ecologic. La fiecare trei ani, trebuie repetată pocedura de validarea de către auditori de mediu independenți si în plus se efectuează un audit anual de supraveghere. Deși Sistemul EMAS există din 1993 si numeroase societății au indeplinit condițiile Organismului European de Audit in Ecologie, Viessmann este singura companie din branșa instalatțiilor care a validat toate punctele de lucru din Germania.

Certificat conform DIN EN ISO 14 001:2009-11

Oferta completă Viessmann și experiența noastră îndelungată de producători importanți de sisteme de încălzire constituie baza pentru fondarea cunoștințelor, pe care se pot forma partenerii noștri de piață.

În 2013 Academia Viessmann a fost certificată de TÜV SÜD conform DIN ISO 29990, răspunzând astfel standardului înalt de servicii pentru servicii de invățăre și cerințelor unui sistem riguros de management al calității în educație și formare. Astfel, partenerii noștri de piatț pot să se bazeze pe cunoștințe practice extinse de înaltă calitate și dovedite de-a lungul aniilor.

Certificat conform DIN EN ISO 50001:2011-12

Pentru sistemul sau management al energiei la sediul central din Allendorf, firma Viessmann este certificată conform DIN EN ISO 50001:2011-12.

Pentru realizarea obiectivelor politicii în domeniul climei și energiei, creșterea eficientei energetice joacă un rol cheie. Eficiența energetică este astfel o componentă importantă a eficienței resurselor. În acest context, în următorii ani se va stabili un sistem standardizat de gestionare a energiei, ca standard pentru companiile din industrie.

Certificat conform ISO 29990:2010

Gama completă Viessmann și experiența noastră îndelungată de producători importanți de sisteme de încălzire constituie baza pentru fondarea cunoștințelor pe care se pot forma partenerii nostri de piată.

În 2013 Academia Viessmann a fost certificată de TÜV SÜD conform DIN ISO 29990, răspunzând astfel standardului inalt de servicii pentru servicii de invătare și cerințelor unui sistem riguros de management al calității în educație și formare. Astfel, partenerii nostri de piată pot să se bazeze pe cunoștințe practice extinse de înaltă calitate și dovedite de-a lungul aniilor.

Certificare conform OHSAS 18001:2007

Sistemul de Management al Sănatații Ocupationale si Securității Muncii al tuturor companiilor ale Grupului Viessmann din Allendorf este certificat conform OHSAS 18001 (Occupational Health And Safety Assessment Series).

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul