Cu tehnologia de top la performanțe de top

Succesul are un nume. Indiferent că vorbim despre biatlon, sanie, bob, sărituri cu schiurile, schi fond sau combinata nordică – sportivii de top poartă emblemele noastre distinctive. Acest lucru are un motiv justificat. Considerăm ca prin performantele de top si produsele de top câștiga un nume de prestigiu.

În plus, incurajăm tinerii și talentul în sport. În acest context, susținem inclusiv echipa de cadeti a Federației Germane de Schi (DSV).

Vizitati oferta noastră Viessmann Sport pe internet cu informatii actuale si stiri de top referitoare la sportivii nostri și succesele lor.viessmann-sports_com.jpg

Site-ul Sport Viessmann

Știri de top și programul competitiilor sportive de iarnă, clipuri video, interviuri și mult mai multe despre angajamentul nostru in sport.
 

viessmann-sports_facebook.jpg

Pagina Viessmann Sport Facebook


Viessmann și Formula E

Formula E este o competiție ce are la bază eficiența și mamagement energetic. Acestea sunt cele două domenii care ne-au condus către succes în ultimii 100 ani.

Pe acest considerent, în 2017 am devenit Partener Oficial al echipei Panasonic Jaguar Racing Team în Campionatul ABB FIA Formula E.

Das Bild zeigt den Formel E-Wagen als Symbol für Viessmann und Sport

Das Bild zeigt die Fahrer des Panasonic Jaguar Racing Teams als Symbol für Viessmann und Sport

Das Bild zeigt den Formel E-Wagen während des Rennens als Symbol für Viessmann und SportViessmann și Premier League

Odată cu intrarea într-un nou secol, nu dorim doar să pășim pe drumuri noi, ci și să dăm sens unei valori din nucleul nostru: Tradiția.

În cadrul unui mai vechi parteneriat, am extins acum sponsorizarea clubului englez de tradiție Huddersfield Town. 

Ein jubelnder Spieler des Fußballvereins Huddersfield als Symbol für Viessmann und Sport

Die Start-Elf des Fußballvereins Huddersfield als Symbol für Viessmann und Sport

Das Stadion des Fußballvereins Huddersfield als Symbol für Viessmann und SportPentru a începe videoclipul faceți click pe butonul de redare. Rețineți că redarea videoclipului va transfera date pe YouTube. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate.

Huddersfiel vriendly Spiel
„Will the Germans win, as always?“ - test practic al Viessmann cu specialistul Gary Lineker la „The Hudersfield Vriendly“.

Viessmann Sport în Social Web

Up to date. Divertisment. Știri. Poze și filme ale sportivilor noștri de la ultimile competiții.