Cu tehnologia de top la performanțe de top

Succesul are un nume. Indiferent că vorbim despre biatlon, sanie, bob, sărituri cu schiurile, schi fond sau combinata nordică – sportivii de top poartă emblemele noastre distinctive. Acest lucru are un motiv justificat. Considerăm ca prin performantele de top si produsele de top câștiga un nume de prestigiu.

În plus, incurajăm tinerii și talentul în sport. În acest context, susținem inclusiv echipa de cadeti a Federației Germane de Schi (DSV).

Viessmann a sponsorizat numeroși sportivi și echipe din 1993. Acest lucru înseamnă că am reușit să ajungem pe scena competițiilor internaționale și în inimile consumatorilor.

Sportivii ca ambasadori ai mărcii

Viessmann a recunoscut potențialul sponsorizării sportive și importanța sportivilor ca ambasadori ai mărcii încă de la începutul anilor 1990. Angajamentul, dorința de a accepta responsabilitatea și munca în echipă sunt aspecte fundamentale ale culturii noastre corporative. Susținem sportivii, oficialii și asociațiile. Vedem o mare valoare în promovarea tinerelor talente.

Totul a început cu Georg Hackl

Ceea ce a început ca un parteneriat în domeniul saniei și cu sportivi de top individuali, cum ar fi sportivul Georg Hackl, se extinde acum mult și bine. În prezent, Viessmann este implicat în multe sporturi de iarnă, inclusiv sărituri cu schiurile, biatlon și schi fond.

Ceea ce ne unește

Fotbalul ne unește dincolo de rădăcini, religie și culoarea pielii. Diversitatea este un factor cheie al culturii corporative a firmei Viessmann. 

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul