Gama completă de servicii profesioniste Viessmann

Partenerii comerciali Viessmann ştiu că se pot baza pe gama completă de produse și sistemele inovatoare pentru încălzire, răcire, ventilație și alimentare descentralizată. Esențială este, de asemenea, oferta completă de servicii Viessmann, ca un pilon puternic pentru succesul in afaceri.

Produse și servicii perfect adaptate de la o singură sursă. Aceasta este obligația noastră față de partenerii noștri de piață. Deci, noi vă ajutăm în activitatea de zi cu zi și vă stăm alături ca un partener de încredere. Ne–aţi ales pentru al 12–lea an consecutiv ca expertul nr. 1 în branşă. Acest vot de încredere este un stimulent pentru noi.

Servicii Viessmann – Consiliere

Pentru a începe videoclipul faceți click pe butonul de redare. Rețineți că redarea videoclipului va transfera date pe YouTube. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate.

service-video.gif
Video "Service Viessmann – Consiliere"
Service-Plus_Partner.jpg

Nu sunteţi încă partener de piaţă Viessmann?

Suntem bucuroși să vă informăm despre oferta noastră de produse și
Dservicii. Doar trimiteţi–ne datele dvs. de contact, şi
sucursala noastră responsabilă pentru dumneavoastră va lua legătura cu dumneavoastră
. Ne bucurăm de o colaborare
în parteneriat.

Sunteţi deja partener de piaţă Viessmann?

Atunci aveţi la dispoziţie toate informaţiile referitoare la performanţele noastre de servicii în
zona de informare pentru pertenerii contractuali Viessmann.

Auszeichnung_2015_Fachhandwerkspartner_Nr_1.jpg

2019 | Partener comercial Nr. 1

Premiul "Partenerul Comercial nr. 1" a fost acordat în acest an, din nou, societăţii Viessmann, pentru a 15 oară consecutiv.

O dată la doi ani, în avans la sondajul ISH realizat de serviciul din branşă "piaţa internă", participă câteva mii de antreprenori germani în domeniul sistemelor de încălzire. Aici este evaluată performanța producătorilor de diverse categorii de produse si servicii. Datorită unui total de trei locuri unu și unui loc doi Viessmann a fost din nou desemnat câștigător.