Soluţii inovative de refirgerare

Viessmann este unul din leaderii europeni in domeniul sistemelor de refrigerare. Prin cele 11 reprezentanțe deschise in diferite țări asigurăm o bună apropiere față de clienți, cărora le oferim o gamă completă de produse și servicii -de la intreținere și service pană la suport tehnic de specialitate. Vasta expertiză a Grupului Viessmann contribuie intotdeauna la găsirea soluției perfecte pentru partenerii noștri de piată.

Viessmann oferă soluţii inteligente de retail si creează noi oportunități pentru vânzarea de produse alimentare. Printre factorii de succes se numără reducerea costurilor pe ciclu de viață, creând o experiență plăcută de cumpărare, precum și adaptarea la cerințele individuale ale clientului.

Soluții de refrigerare pentru aplicații comerciale

  • Mobilier de refrigerare
  • Camere de refrigerare şi congelare
  • Agregate de refrigerare
  • Sisteme de rafturi şi accesorii

>  la gama de produse


Gama de produse

Verbundkühlmöbel

Mobilier de refrigerare

Steckerfertige Kühlmöbel

Mobilier plug-in

Kühlzellen & Regalsysteme

Camere frigorifice & Sisteme de rafturi

Kältesysteme & Steuerungen

Agregate de răcire & Sisteme de comandă


Costuri reduse pe ciclu de viaţă

Viessmann are cu o abordare completă a ciclurilor de viață ale produselor sale – de la instalare până la operarea de zi cu zi, service si intretinere. Clienții primesc soluții pentru costuri reduse pe ciclu de viață, în beneficiul generațiilor viitoare.

Experienţă plăcută

O înțelegere profundă a nevoilor de business ale clienților, precum și cunoașterea aprofundată a pieței face posibilă asistarea comercianților din retail în crearea unei experiențe plăcute în magazine. Echipamentele de refrigerare Viessmann sunt ideale pentru a prezenta produsele alimentare în mod atrăgător și pentru a crește astfel vanzările. Împreună cu clienţii sunt create soluții folosite atât de comercianții cu amănuntul cât și de consumatori.

Concepte unice de vânzare retail

Soluțiile de refigerare Viessmann sunt flexibile și îndeplinesc toate cerințele industriei alimentare, farmaceutice sau HORECA. Toate produsele pot fi personalizate în funcție de nevoile individuale ale clientilor pentru a crea concepte unice de vânzare și noi opțiuni de prezentare pe piață.


Producția

Centrele noastre de producție din Germania (fosta firmă Viessmann Kältetechnik, lider pe piața europeană pentru camere de refrigerare) și Finlanda (Norpe, lider scandinav în soluții de refrigerare) oferă soluţii pentru camere de refrigerare de înaltă calitate cu controlul temperaturii și unități de refrigerare, precum și un know–how extins în domeniul refrigerării comerciale. Acumularea unei experiențe îndelungate de către ambele companii este în beneficiul clienților şi include soluții integrate de răcire de la un singur furnizor.

Viessmann_Kuehlsysteme_GmbH.jpg

Producția în Germania

Firma Viessmann Kühlsysteme GmbH din localitatea bavareză Hof este un leader european si unul dintre principalii producători de camere frigorifice cu temperatură controlată pentru comerț si industrie. Cei peste 500 salariați contribuie la fabricarea unor produse inovative si deosebit de eficiente, care indeplinesc cele mai exigente standarde in industria alimentară si HORECA.

Certificări


Norpe_Porvoo.jpg

Producția în Finlanda

Firma finlandeză Norpe Oy fondată in 1953 face parte din Grupul Viessmann. Compania este leader in bransa producătorilor de mobilier de refrigerare si congelare pentru industria alimentară si retail. La sediul central din Porvoo sunt activi peste 300 experți frigotehnisti.

CertificăriTim Karrasch

Key Account Manager • Telefon: +49 6131 57046-17 • Mobil: +49 152 22832111

E-Mail: KrcT@viessmann.com


Viessmann_Best Market_Website neu_654x359.jpg

BEST of Market 2016 - Viessmann obține un renumit premiu al branșei

1873 cititori ai revistei germane de specialitate HOREC "GVmanager", au desmenat marca Viessmann câștigatoare a categoriei Tehnică de Refrigerare pentru anul 2016.

Superpartner_Urkunde_654x359.jpg

Asociația patronală GGKA a desmentat Superpartner 2016

În cadrul târgului Intergastra Stuttgart 2016, asociația patronală din industria gastronomică germană GGKA a acordat titlurile de "Superpartner 2016" furnizorilor de echipamente. Printre aceștia, Viessmann se menține în permanență în Top 3 începând din anul 2004, fiind leader în categoria "Echipamente de refrigerare".Logo_Nominiert_Star_Award_2016_Tophotel.png

Firma Viessmann Kühlsysteme GmbH nominalizată la TOP HOTEL STAR AWARD 2016

Printre producătorii nominalizati la TOP HOTEL STAR AWARD 2016, decernet anual de revista TOP HOTEL pentru rezultate remarcabile in industria HORECA, se află anul acesta si Viessmann Kühlsysteme GmbH cu sistemul SmartProtec®.