Mediile de socializare

Aveti o intrebare referitoare la tehnica de incălzirie sau doriti sa va informati cu privire la teme de actualitate? Conectati-va atunci cu noi, de exemplu, pe Twitter, Facebook, Youtube si vizitati comunitatea noastra. Pe aceste canale gasiti informatii actuale referitoare la produsele, serviciile, aplicatiile si noutatile noastre.

Daca aveti intrebari, echipa noastra va va ajuta personal, in continuare. Toate informatiile referitoare la canalele de medii sociale de la Viessmann le gaziti aici instantaneu.

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi..

Dorim să avem cu dumneavoastra un dialog deschis, animat și echitabil. Daca aveti intrebări referitoare la activitătile din mediile de socializare, ne puteti trimite un email la social-media@viessmann.com.

Teme referitoare la Grupul Viessmann

Echipa de dialog raspunde la intrebari referitoare la produsele si serviciile Viessmann. Pentru aceasta colaboratorii nostri au fost formati si instruiti.

Protecția datelor

Dialogurile pe Twitter și Facebook au loc public. Prin urmare, tineti cont că: Dacă ne contactati prin intermediul canalelor de contact Medii Sociale, vă rugăm, pentru siguranța dumneavoastră, sa nu ne trimiteti informații cu caracter personal, cum ar fi numărul de telefon. Daca avem nevoie de date personale pentru a procesa cererea dumneavoastră, vă oferim o adresă privată de e-mail.Pentru a începe videoclipul faceți click pe butonul de redare. Rețineți că redarea videoclipului va transfera date pe YouTube. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate.

video-community.jpg
Intrebati Viessmann! Comunitatea Viessmann explicată sugestiv...


Teme referitoare la Grupul Viessmann

Echipa de dialog răspunde la intrebări referitoare la produsele si serviciile Viessmann. Pentru aceasta colaboratorii nostri au fost formati si instruiti temeinic. Persoana de contact pentru informatii referitoare la Grupul Viessmann o veti găsi aici.