Angajamentul Viessmann în sponsorizări sportive

Din anul 1993 suntem angajati cu succes în sponsorizări sportive.

La fel ca reclamele din reviste sau de la televizor, sponsorizarea sportivă servește la promovarea vânzarii produselor noastre. Acest lucru înseamnă că investim într-o campanie de marketing care creste gradul de constientizare a brandului nostru și ne influentează imaginea in mod pozitiv.

Acestea sunt garantiile noastre:

  • pentru a putea investi în inovare și, prin urmare, in durabilitatea societatii și pentru a oferi locuri de muncă sigure
  • pentru a putea folosi tehnici moderne de producție, care vor asigura un produs de înaltă calitate pentru proprietarul instalatiei
  • pentru a opera un management al calității certificat și un nivel de testare avansat

Si pentru instalatorul este bine sa dispuna de o imagine pozitivă și de conștientizarea sporită a unei marci ale cărei produse le vinde.

Nu în ultimul rând, ne bucuram pentru orice colaboratori multumiti care se pot identifica mai bine cu Societate prin implicarea cu succes în sponsorizari sportive și lucrăm din greu pentru a face produse de calitate.

Prin urmare, angajamentul nostru în sponsorizarile sportive contribuie la calitatea de produselor Viessmann. Calitatea este, de asemenea, una dintre valorile noastre de marca sin apartine filozofiei companiei noastre.