Vitomax 200-HS tip M75A - generator clasic de abur tehnologic


Profitați de aceste avantaje

  • Gabarit mai redus decât modelul precedent
  • Suporți pentru presostate pe partea laterală a cazanului
  • Economizor integrat (poate fi instalat si la fața locului)
  • Carcasă robustă pentru montaj si intretinere
  • Platformă circulabilă cu posibilitatea de extindere

Adaptat tuturor cerintelor

Cazanul de abur de medie presiune Vitomax 200 HS tip M75A este un cazan clasic cu camera de ardere poziționată central, ușor în jos iar căile de fum din a doua și a treia trecere sunt aranjate simetric deasupra acesteia.

VitCazanul omax 200-HS generează 5 pană la 26 t /h abur tehnologic la o presiune de lucru de 6 pană la 25 bar (28 și 30 bar la cerere). Cu tehnica de sistem asociată, cazanul utilizează combustibilii în mod eficient.

Ecologic și sărac in emisii

Cazanul cu trei căi de circulatie a gazelor este ecologic pe întreaga gama de puteri. O temperatură constantă în zona de ardere sprijină formarea stabilă a flăcării și reduce emisiile de NOx.

Nu este necesară o căptușeală din zidărie refractară deoarece deviatia din spate de pe calea de evacuare a gazelor fiind în întregime răcită cu apă. Astfel, căldura generată este folosită pe deplin pentru producerea aburului.

Secțiune produs

Prezentare generală

Capacitate abur (t/h)
5 până la 26 t/h
Eficiență energetică normată
până la 95,5% (cu economizor integrat)
Presiune de lucru admisă
6 până la 25 bar (28, 30 bar la cerere)
Combustibil
icon-oel.png icon-gas.png
Păcură usoară (HEL), GPL sau (bio)gaz
Domeniul de aplicare
icon-gewerbe.png icon-industrie.png
Unități comerciale, industrie, construcții noi si modernizări
Tehnica automatizării
Operațiune simplificată prin controler logic programabil (PLC) cu interfată grafică ergonomică auto-explicativă (panou tactil color 10,4 inch)
Alte caracteristici
Cazan cu trei căi, cu si fără economizor. Cazan de abur de înaltă presiune ulei/gaz, în conformitate cu cerințele directivei echipamentelor sub presiune 97/23/CE și reglementărilor TRD în legătură cu acordurile de asociere. Un cazan cu un design clasic. Tubul de flacără este poziționat central, orientat ușor în jos, căile de gaze arse pentru trecerea doi şi trei sunt dispuse simetric deasupra.
Cazan de abur Vitomax 200-HS tip M75A