Profitați de aceste avantaje

  • Management profitabil al materiilor prime în locul cheltuielilor de eliminare a deșeurilor
  • Venituri suplimentare realizate din compost și alte reziduuri din industria alimentară si municipalităti
  • Materii prime disponibile local, ieftine și de inaltă calitate energetică, insensibile la fluctuațiile de preț ale energiei
  • Puține cerinte referitoare la calitatea materiei prime, aceasta nu este afectată de impurități
  • Uzură și costuri de intreținere reduse


Reciclare în loc de eliminare

Colectarea de pe suprafațele agricole a deșeurilor biologice oferă un potențial enorm, care poate fi valorificat cu un efort minim cu o instalație de biogaz, prin recuperarea energiei acestora.

Tehnica BIOFerm face posibilă generarea de energie primară din deșeuri organice: ecologic, durabil și CO2-neutru. Materia primă este extrem de putin pretentioasă.

Sunt adecvate si materiile organice solide, care pot fi stivuite, turnate, cum ar fi deșeurile biologice, deșeurile verzi și gunoiul de grajd solid cu conținut ridicat de substanță uscată.

Reziduurile din fermentație vin in formă lichidă direct din agricultură sau pot fi utilizate în formă solidă prin reciclarea îngrășământului nătural sau a compostului de înaltă calitate.


Totul dintr-o singură sursă

Instalațiile de biogaz lucrează eficient și economic numai atunci când tehnologia și microbiologia sunt intr-o stransă colaborare. De aceea, Viessmann impreună cu specialistii in biogaz Schmack urmează principiul "totul dintr-o sursă".

Pentru asigurarea unei mari productivităti a echipamentului, o echipă competentă de specialiști in proiectare, autorizare, inginerie de proces, biologie și construcția instalațiilor va stau la dispoziție.
 

Prezentarea sistemului

Prezentare unei instalații de fermentație uscată

Biogasanlage | Trockenfermentation

Pentru a începe videoclipul faceți click pe butonul de redare. Rețineți că redarea videoclipului va transfera date pe YouTube. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate.

Biogasanlage | Trockenfermentation

Fermentatia în mediu uscat

Informații detaliate cu privire la programul de produs pe

www.schmack-biogas.com