Vitobloc 200 Tip EM-70/115


Profitati de aceste avantaje

  • Tehnica testata cu mai mult de 2500 de module Vitobloc 200 in uz
  • Asamblat complet si testat în fabrică
  • Motoare cu funcționare silentioasa si catalizator cu trei căi
  • Sisteme de automatizare și monitorizare de la distanță testate

 

 

Tehnică testată

Modulele de cogenerare Vitobloc 200 tip EM-70/115 dezvoltă puteri de 70 kWel si 115 kWterm. Cu un schimbător de caldură in condensație de tip Vitotrans 200 AC montat pe evacuarea gazelor arse se pot transmite sistemului termic suplimentar aproximativ 22 kWterm.

Modulele de cogenerare sunt ideale in cazurile in care avem un necesar continuu de căldură, cat și de lungi perioade de consum de energie electrică.

Cu puterile sale, Vitobloc 200 sunt adecvate pentru construcții noi si in industrie, unităti comerciale și municipalități.


Fiabile și economice

Vitobloc 200 îndeplinește condițiile tehnice de conectare la rețeaua publică de energie electrică. Furnitura standard include bateriile de pornire și un generator sincron, prin care
Vitobloc 200 poate prelua in caz de pană de electricitate, functia de operarea de urgență.

Intervale de service mai lungi sunt asigurate prin sistemul de gresare integrat ceea ce reduce costurile de operare si timpii de stationarea agregatului. Modulele de cogenerare Vitobloc 200 sunt echipate cu toate racordurile necesare. Acest lucru economisește timp și costuri în proiectare, instalare si punerea în funcțiune.
 


Secțiune produs

Produktschnitt BHKW Vitobloc 200 Typ EM-70/115

Schema de funcționare

Schema de funcționare Vitobloc 200 Tip EM-70/115