Găsiți rapid și ușor produsele Viessmann potrivite nevoilor dumneavoastră

Începeți căutarea de produse

De peste 100 de ani, Viessmann este sinonimul unei tehnologii de încălzire inovatoare. Acest lucru este ilustrat și de modul în care s-a schimbat gama noastră de produse. Dacă odinioară ne concentram pe generatorii de căldură tradiționali, cum ar fi sistemele de încălzire pe gaz și petrol, astăzi ne concentrăm pe soluții de sistem eficiente pentru încălzire, răcire, ventilație și generare de energie. Importanța tot mai mare a energiei regenerabile pentru a face față provocărilor climatice joacă, de asemenea, un rol important în această evoluție. În calitate de producător, suntem conștienți de responsabilitățile noastre. Din acest motiv, ne concentrăm mai mult ca niciodată pe sursele de energie regenerabilă atunci când dezvoltăm noi produse Viessmann. Cu ajutorul platformei Product Finder, vă oferim un instrument pentru a naviga prin gama de produse în creștere și pentru a găsi mai rapid un sistem adaptat nevoilor dumneavoastră.

Câțiva pași către un nou sistem performant

O soluție completă pentru o construcție nouă sau o actualizare a unui sistem de încălzire existent - acești factori au un rol important în alegerea unui sistem. Pe lângă condițiile structurale și performanța energetică a clădirii, sunt implicate și aspecte precum eficiența energetică, cheltuielile de investiție și costurile de funcționare. Platforma Product Finder ia în considerare toate acestea. Acest instrument vă arată în doar câțiva pași produsele Viessmann pe care noi le considerăm potrivite pentru dumneavoastră. Nu sunt necesare cunoștințe tehnice. Dacă doriți să aflați mai multe despre recomandările noastre de produse, puteți trimite o cerere directă pentru o consultanță fără obligații.

Nu poate fi mai simplu de atât

  1. Răspundeți la câteva întrebări
  2. Primiți o recomandare adecvată nevoilor dumneavoastră
  3. Solicitați o consultanță gratuită

Viessmann - Furnizorul de soluții inovatoare

Echipamentele Viessmann - pentru un viitor sustenabil  

Viessmann stabilește standarde înalte de calitate pentru toate produsele sale. Acest lucru include asigurarea faptului că acestea se potrivesc în mod optim și pot fi combinate între ele pentru a forma soluții de sistem. Nu contează ce domeniu de aplicare este implicat. Gama de produse Viessmann oferă soluții atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru comerț și industrie. Pe lângă sistemele pentru clădiri noi eficiente din punct de vedere energetic, există și opțiuni pentru clădiri existente nemodernizate. Serviciile noastre digitale asigură un nivel ridicat de confort de operare, precum și o gestionare simplă și eficientă a energiei. Produsele Viessmann dintr-o privire:

Încălzire cu energie ecologică

Pompele de căldură utilizează energia liber disponibilă din aer, sol sau apă pentru a încălzi și răci încăperile. Acest lucru este eficient din punct de vedere energetic și ecologic - mai ales dacă energia electrică necesară pentru funcționare provine de la un sistem fotovoltaic amplasat pe loc.

Încălzirea cu gaz

Datorită tehnologiei avansate de condensare, se utilizează în mod deosebit de eficient combustibilii fosili gazul natural și GPL. De asemenea, sistemele de încălzire pe gaz Viessmann se adaptează automat la diferite tipuri de gaz. Sunt posibile atât amestecuri de biogaz, cât și de hidrogen.

Încălzirea cu petrol

Pentru a utiliza în mod eficient energia stocată în combustibilul fosil, Viessmann utilizează, de asemenea, produse cu tehnologie de condensare. Opțiuni precum funcționarea cu combustibili verzi și combinații cu un generator de căldură regenerabilă fac ca sistemele de încălzire cu petrol să fie adaptate pentru viitor.

Încălzire cu mai multe generatoare de căldură

Într-un sistem de încălzire hibrid, sunt combinate diferite generatoare de căldură, de exemplu un cazan pe gaz și o pompă de căldură. În funcție de orientarea aleasă, unitatea de control inovatoare Viessmann asigură o funcționare deosebit de economică sau cu emisii reduse.

Încălzire cu lemne

Deoarece în timpul arderii se eliberează doar atât de multCO2 cât au absorbit copacii în perioada de creștere, încălzirea cu bușteni și peleți este neutră din punct de vedere climatic. De asemenea, cazanele pe combustibil solid au avantajul unor prețuri constante ale combustibilului - mai ales dacă acesta este procurat la nivel regional.

Încălzirea cu energie electrică

Sistemul de încălzire electrică permite încălzirea descentralizată. Acestea pot completa un sistem existent și pot furniza rapid căldură atunci când este nevoie. Dacă energia electrică pentru funcționare provine din energie fotovoltaică, aceste sisteme sunt atât ieftine, cât și ecologice.

Generarea de energie electrică în timp ce încălziți  

Celulele de combustibil utilizează principiul cogenerării. Aceasta înseamnă producerea combinată de căldură și energie electrică, ceea ce crește gradul de autosuficiență al utilizatorului. Pentru a produce hidrogenul necesar funcționării, este nevoie doar de o conexiune la gaz.

Generarea de energie electrică din energie solară

În cazul în care orientarea acoperișului este corectă și autoconsumul este relativ ridicat și clădirea are un sistem de încălzire bazat pe electricitate, atunci un sistem fotovoltaic este deosebit de util. Unitățile de stocare asigură disponibilitatea optimă a energiei solare în orice moment.

Producerea de căldură din energie solară

Energia generată de energia termică solară poate fi utilizată pentru încălzirea apei calde menajere. Sistemele solare termice completează sistemele de încălzire existente și reduc atât costurile de energie, cât și emisiile de  CO2.

Stocarea energiei termice și a apei calde menajere

Boilerele  Viessmann permit alimentarea centralizată și descentralizată cu apă caldă menajeră. În timp ce  boilerele de apă caldă menajeră și acumulatoarele de apă electrice asigură o furnizare de apă caldă orientată spre cerere,  boilerele tampon sporesc eficiența sistemelor de încălzire.

Sistemele de ventilație și economisirea energiei

Sistemele de ventilație centralizate și descentralizate reduc umiditatea aerului și previn astfel apariția mucegaiului. Filtrele asigură o calitate ridicată a aerului. Prin recuperarea căldurii din aerul extras, produsele Viessmann dau, de asemenea, mai puțin de lucru sistemului de încălzire.

Produse și consultanță

Foto: © LightField Studios / Shutterstock.com

Dacă v-ați documentat deja și știți ce sistem de încălzire este potrivit pentru dumneavoastră, vă recomandăm catalogul nostru de produse. Pentru o căutare mai ușoară, puteți filtra în funcție de anumite criterii. Paginile diferitelor produse Viessmann vă vor oferi informații detaliate despre datele tehnice, posibilele domenii de utilizare și funcționarea. Partenerii noștri văm stau la   dispoziție pentrup planificarea proiectului. Aceștia vor colabora cu dumneavoastră pentru a găsi produsele Viessmann potrivite și se vor ocupa de instalarea și, dacă este necesar, de întreținerea ulterioară a sistemului.

Sfaturi privind încălzirea și economisirea energiei

Pe lângă informațiile complete despre produsele Viessmann, vă oferim și numeroase ghiduri utile:

Soluții energetice inteligente pentru casa dumneavoastră

Produsele Viessmann sunt concepute pentru a utiliza în mod optim energia și pentru a asigura un nivel ridicat de confort, oferim diverse tehnologii inteligente pentru gestionarea energiei. Cu aplicațiile Viessmann, puteți urmări, de exemplu, consumul și climatul din încăpere și puteți controla sistemul de încălzire prin intermediul smartphone-ului sau al asistentului vocal. GridBox face posibilă conectarea componentelor bazate pe electricitate, cum ar fi un sistem fotovoltaic, la un generator de căldură, ceea ce creează condițiile ideale pentru o utilizare eficientă a energiei. Acest lucru se datorează faptului că, pe lângă funcția de vizualizare a consumului, sunt disponibile diverse opțiuni de optimizare.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul