Inginerie de proiectare și consultanță cu Viessmann

(Foto: © djrandco / Shutterstock.com)

Cerințele legale pentru sistemele energetice sunt în creștere, la fel ca și complexitatea acestora. Prin urmare, o planificare cuprinzătoare este esențială pentru buna desfășurare a proiectelor de construcții noi și de modernizare. Viessmann creează condiții optime pentru inginerii proiectanți și consultanți. La nivel tehnic, aceștia beneficiază de soluții de sistem inovatoare ale căror componente interacționează în mod optim. În plus, aceștia se pot baza pe Viessmann pentru a oferi întotdeauna consultanță calificată. Oferim asistență pe tot parcursul unui proiect - de la începutul planificării până la punerea în funcțiune a soluției energetice alese. Pe lângă gama noastră extinsă de servicii, folosim și instrumente de planificare inovatoare.

O singură platformă pentru toate serviciile și instrumentele

Inginerii de proiectare și consultanții au o mare varietate de sarcini. Pentru a-i sprijini în activitatea lor, Viessmann oferă o gamă la fel de largă de servicii și aplicații, pe care le punem la dispoziție prin intermediul portalului nostru pentru parteneri. Această platformă centrală de informații vă asigură că puteți contacta rapid experții Viessmann și vă oferă acces la instrumente speciale de planificare. În plus, pe PartnerPortal sunt publicate periodic noutăți despre produse și servicii. Tot ce aveți nevoie pentru a-l utiliza este un cont Viessmann.

Cum se obține accesul

Vă puteți crea un cont Viessmann prin intermediul paginilor de pornire ale instrumentelor noastre digitale, precum și prin intermediul paginii generale de înregistrare. Procesul constă în doar câțiva pași:

  1. Completați formularul de înregistrare.
  2. Confirmați termenii de utilizare și trimiteți formularul.
  3. Setați-vă propria parolă.
  4. Finalizați înregistrarea prin acceptarea e-mailului de confirmare.

În cazul în care a fost deja creat un cont pentru aplicația ViGuide sau pentru spațiul de învățare Viessmann, puteți utiliza aceste servicii cu același cont.

Informații pentru arhitecți

Foto: © VOJTa Herout / Shutterstock.com

Indiferent de mărimea proiectului, arhitecții sunt primul punct de contact pentru clienți. De asemenea, ei sunt responsabili pentru îndeplinirea cerințelor de proiectare, tehnice și ecologice. Acesta este un domeniu de activitate complex pentru care Viessmann oferă sprijin. Pe lângă soluțiile de sistem personalizate pentru clădiri rezidențiale, comerciale, industriale și municipale, oferim arhitecților și o gamă completă de informații. În secțiunea noastră de proiecte, prezentăm proiecte realizate anterior din punctul de vedere al arhitectului. Puteți găsi alte exemple practice în baza noastră de date de referință.

Contact pentru inginerii de proiectare

Birourile de vânzări Viessmann reprezintă o rețea strâns legată între ele pentru service, consultanță și instruire. Acestea sunt, de asemenea, primul punct de contact pentru inginerii proiectanți. Puteți găsi biroul de vânzări local utilizând funcția de căutare.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul