Deveniți un partener Viessmann

Foto: © fizkes / Shutterstock.com

Parteneri pentru generațiile viitoare. Lucrăm îndeaproape cu comerțul de generații întregi. În acest fel, ne asumăm responsabilitatea pentru generațiile viitoare împreună cu partenerii noștri. Acest parteneriat este aproape de inimile noastre. De aceea, suntem cu atât mai încântați că Viessmann a primit pentru a 16-a oară consecutiv, în 2021, "Certificatul de parteneriat de aur (doar în limba germană)" de către editorul de specialitate "markt intern". Dorim să ducem mai departe acest parteneriat special în colaborare cu dumneavoastră. Pentru că numai împreună putem stăpâni provocările viitorului. De asemenea, am dori să ne concentrăm pe extinderea parteneriatului nostru cu electricienii și tehnicienii solari, deoarece sistemele climatice, tehnologia solară și energia electrică sunt tot mai apropiate.

Rămâneți la curent cu viessmann.live. Aflați despre evenimentele viitoare ale partenerilor noștri, despre noile produse și promoții.

Cum să deveniți un partener Viessmann

Foto: © SpeedKingz / Shutterstock.com
  1. Completați și trimiteți formularul "Contact inițial".
  2. Biroul dvs. local de vânzări vă va contacta și vă va adăuga la baza noastră de clienți
  3. Veți primi datele de acces pentru PartnerPortal

Servicii pentru partenerii Viessmann

În calitate de partener de încredere, Viessmann oferă instalatorilor de sisteme de încălzire, tehnicienilor de instalații solare și electricienilor numeroase beneficii. Profitați de ele și obțineți avantajul competitiv decisiv pentru toate domeniile afacerii dumneavoastră!

Consultanță personală
Service rapid pentru componente și piese individuale
Suport de vânzări cuprinzător
Sprijin pentru întreținere și service
Servicii digitale și portalul partenerilor comerciali
Suport de marketing
O gamă largă de cursuri de formare
Tururi exclusive în fabrică

Consultanță  personală

Pe lângă aspectele tehnice, vă oferim consultanță prin intermediul unor specialiști independenți în domenii precum analiza operațională, managementul afacerii și optimizarea site-ului web.

Service rapid de componente și piese individuale

Sistemul nostru logistic fiabil ne permite să procesăm comenzile dvs. cât mai repede posibil. Pentru comenzile plasate până la ora 18:00, veți primi piese de schimb și componente livrate la adresa aleasă de dvs. chiar a doua zi - la cerere, până la ora 8:00, 10:00 sau 12:00.

Asistență comercială cuprinzătoare

Pe lângă personalul de vânzări Viessmann intern și extern, vă sprijinim cu numeroase instrumente, cum ar fi sistemul de comenzi online, listele de prețuri electronice și finanțarea vânzărilor.

Asistență în ceea ce privește întreținerea și service-ul

Serviciul nostru tehnic vă este alături atunci când vine vorba de punerea în funcțiune, întreținere sau depanare. Oferta noastră include un serviciu de urgență de 24 de ore, service tehnic la fața locului și furnizarea de instrucțiuni de instalare și service.

Acces la serviciile digitale și la portalul partenerilor comerciali

Fie că este vorba de browsere de scheme CAD, baze de date, servicii de comenzi online sau soluții complete de proiectare a clădirilor, veți găsi toate informațiile utile de care aveți nevoie pentru a vă ajuta cu sfaturi și solicitări de informații din partea clienților în portalul partenerilor comerciali.

Asistență de marketing

Atrageți atenția clienților și părților interesate din zona dvs. asupra afacerii dvs. și asupra tehnologiei avansate de încălzire Viessmann. Fie că este vorba de rafturi pe acoperiș, de publicitate directă sau de marketing online: vă sprijinim pentru a vă face cunoscută afacerea.

O gamă extinsă de cursuri de formare

Viessmann oferă în mod regulat seminarii legate de produse, cursuri de formare și oportunități de e-learning. Acestea includ prezentări de produse și predarea procedurilor importante pentru punerea în funcțiune sau întreținere.

Tururi exclusive în fabrică

Pe lângă seminariile oferite de Academia Viessmann, aveți, de asemenea, posibilitatea de a vă face o idee despre fabricile noastre și de a experimenta în direct asamblarea unui cazan la sediul central al companiei noastre din Allendorf (Eder), Germania.

Pachetul de sprijin complet pentru partenerii noștri

Viessmann se concentrează pe un sprijin cuprinzător pentru partenerii noștri. Videoclipul arată ce presupune acest lucru folosind un antreprenor de încălzire fictiv.

Parteneriat pentru soluții de sistem eficiente

Oferim soluții de sistem eficiente pentru o aprovizionare optimă cu energie. Pe lângă tehnologia de încălzire și răcire, acestea includ, de asemenea, tehnologia solară termică și fotovoltaică. Componentele individuale sunt concepute pentru a funcționa împreună fără probleme. Serviciile noastre digitale și serviciile cu valoare adăugată sunt, de asemenea, coordonate cu soluțiile noastre. Acestea vă oferă atât dvs. cât și clienților dvs. noi posibilități și un confort suplimentar.

Soluții inovatoare pentru numeroase domenii de aplicare

Gama cuprinzătoare de la Viessmann oferă soluții personalizate cu sisteme eficiente și puteri de la 1 la 120.000 de kilowați pentru toate domeniile de aplicare și toate sursele de energie. Aflați mai multe despre soluțiile de sistem pentru clienții dumneavoastră.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul