La prima vedere: Informații și sprijin pentru contractanți

© Phonix_a Pk.sarote / Shutterstock.com

Viessmann colaborează îndeaproape cu partenerii săi comerciali de generații întregi. Parteneriatele au crescut de-a lungul deceniilor și am dori să le extindem și mai mult. Pentru că numai împreună cu instalatorii, electricienii și tehnicienii solari putem stăpâni provocările tranziției energetice și termice. Partenerii comerciali reprezintă legătura dintre Viessmann și clienții finali. De aceea, suntem atât de încântați că Viessmann a fost numit partenerul comercial nr. 1 pentru a 16-a oară consecutiv în 2021 de către editorul industrial "markt intern".

Un parteneriat pe picior de egalitate

Un schimb constant de idei cu partenerii noștri este important pentru noi. Acest lucru creează baza unei cooperări de succes și ne permite să dezvoltăm instrumente și servicii pentru a crea condiții optime pentru a lucra cu sisteme și soluții energetice din ce în ce mai complexe. Toate acestea sunt disponibile într-un singur loc - Viessmann PartnerPortal. În această platformă centrală de informații pentru partenerii noștri, vă ținem la curent cu noile produse și inovații și vă punem la dispoziție numeroase servicii și aplicații - cu o singură autentificare.

În calitate de partener Viessmann, puteți profita și de aceste avantaje:

  • Consultanță personală
  • Serviciu rapid pentru piese și componente individuale
  • Asistență de vânzări cuprinzătoare
  • Asistență în ceea ce privește service-ul și întreținerea
  • Sprijin de marketing
  • Gamă extinsă de opțiuni de perfecționare profesională
  • Tururi exclusive în fabrică

Doriți să deveniți partener Viessmann? Urmați linkul pentru a vedea cât de ușor este.

Parteneriatul nostru cu instalatorii

Foto: © A. și I. Kruk / Shutterstock.com

Viessmann își are rădăcinile în tehnologia de încălzire. Cu toate acestea, astăzi, gama de produse include mult mai mult decât generatoarele de căldură clasice. Accentul se pune mai mult pe soluții de sistem pentru încălzire, răcire și ventilație. Oferim utilizatorilor finali soluții bazate pe diferite surse de energie. În calitate de partener, suntem acolo pentru a vă sprijini. De exemplu, oferim diverse servicii și instrumente pentru instalatori, pentru a facilita oferirea de oferte, planificarea, instalarea și întreținerea sistemelor de încălzire. Calculatorul sistemului de încălzire este un astfel de instrument. Software-ul este integrat direct pe site-ul dvs. web și generează oferte de preț cu datele pe care le-ați prestabilit, pe care pur și simplu le personalizați după cum este necesar atunci când vă întâlniți cu clientul la fața locului.

Parteneriatul nostru cu electricienii

Foto: © Krasula / Shutterstock.com

Căldura și electricitatea se apropie treptat. Gama de produse Viessmann s-a schimbat pentru a reflecta acest lucru. Pe lângă generatoarele de căldură bazate pe electricitate, gama noastră include acum sisteme fotovoltaice și sisteme de stocare corespunzătoare. Acest lucru înseamnă că clienții dvs. își pot genera propria energie electrică și o pot consuma atunci când este necesar, poate pentru a opera o pompă de căldură sau pentru a încărca o mașină electrică. În calitate de partener Viessmann, puteți beneficia de instrumentele și serviciile noastre pentru electricieni. De exemplu, calculatorul de independență arată gradul de autosuficiență și îmbunătățirea autoconsumului de energie electrică atunci când diferite generatoare de energie electrică sunt combinate cu un sistem de stocare a energiei electrice în baterii.

Parteneriatul nostru cu tehnicienii solari

Foto: © anatoliy gleb / Shutterstock.com

Tehnologia solară modernă este o completare a unui sistem de încălzire care economisește resurse. Din acest motiv, această tehnologie poate fi găsită și în gama de produse Viessmann. Prin urmare, puteți oferi clienților dvs. un sistem de generare de energie durabilă dintr-o singură sursă. Iar dumneavoastră beneficiați de serviciile și instrumentele noastre pentru tehnicienii în domeniul solar. Acestea vă pot ajuta să realizați proiectarea și calculele pentru un sistem fotovoltaic, de exemplu, sau să generați rapid și ușor oferte de preț. În calitate de partener, vă ajutăm, de asemenea, să parcurgeți birocrația, cum ar fi înregistrarea sistemelor de generare a energiei termice și electrice în rețea.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul