Un parteneriat puternic cu un viitor

Întrebări frecvente

Dacă v-ați uitat numele de utilizator, vi-l vom trimite din nou prin e-mail. Vă puteți reseta cu ușurință parola și puteți seta una nouă. Dacă le-ați uitat pe amândouă, vă rugăm să solicitați mai întâi să vi se trimită numele de utilizator. Veți avea nevoie de acesta pentru a vă reseta parola.

În comunitatea noastră Viessmann, partenerii participă zilnic la un schimb de idei despre produse, proiecte și subiecte legate de încălzire și energie durabilă. Înregistrarea este gratuită. Alternativ, există peste 1600 de parteneri activi în grupul nostru de pe Facebook.

Arhiva de produse conține toate informațiile despre cele mai comune produse Viessmann care nu mai sunt disponibile. În plus, pe portalul nostru ViBooks găsiți toate fișele tehnice și instrucțiunile de utilizare pentru produsele pe care Viessmann le-a scos din gama sa.

Solutions from Viessmann in use

Insula Palm Island "The Palm Jumeirah" din Dubai

Pe Palm Jumeirah, colectoarele solare Vitosol 200-F alimentează cu apă caldă 14 clădiri de apartamente, în timp ce trei cazane Vitocrossal 300 încălzesc piscina și hammamul din hotelul de lux "Ottoman Palace".

Citește mai mult

Sky Soho din Shanghai

Clădirea de birouri și comercială din Shanghai este un concept impresionant, bine gândit, care acordă o atenție egală anvelopei clădirii și ingineriei instalațiilor. Șase Vitomax 200-HW alimentează Sky Soho cu apă caldă.

Citește mai mult

Bursa germană de valori Eschborn

Deutsche Börse Eschborn a primit certificarea LEED Platinum, datorită designului sustenabil al clădirii și a acreditărilor sale în materie de sustenabilitate. Căldura și electricitatea sunt furnizate de două cazane Viessmann Vitobloc 200, cu condensare pe gaz și Vitosol 200-F.

Citește mai mult

SkyTower în București

SkyTower, care, cu o înălțime de 137 de metri, este cea mai înaltă clădire din România, este o priveliște impresionantă pe timp de noapte, cu o coregrafie sofisticată de lumini. Pentru generarea de căldură, se folosește un sistem de încălzire în cascadă cu trei unități Vitomax 100-LW.

Citește mai mult

Leica Camera AG Wetzlar

Stilul de design al sediului central al companiei Leica din Wetzlar este captivant de unic. Acesta amintește de lentile, obiective și telemetre. Viessmann completează complexul cu un sistem energetic sofisticat și inovator.

Citește mai mult

Nu ați găsit ceea ce căutați?

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul