Un parteneriat puternic cu un viitor

Solutions from Viessmann in use

Comercial
Rezidențial
Gaz
Solar

Insula Palm Island "The Palm Jumeirah" din Dubai

Pe Palm Jumeirah, colectoarele solare Vitosol 200-F alimentează cu apă caldă 14 clădiri de apartamente, în timp ce trei cazane Vitocrossal 300 încălzesc piscina și hammamul din hotelul de lux "Ottoman Palace".

Citește mai mult
Comercial

Sky Soho din Shanghai

Clădirea de birouri și comercială din Shanghai este un concept impresionant, bine gândit, care acordă o atenție egală anvelopei clădirii și ingineriei instalațiilor. Șase Vitomax 200-HW alimentează Sky Soho cu apă caldă.

Citește mai mult
Comercial
Gaz
Solar

Bursa germană de valori Eschborn

Deutsche Börse Eschborn a primit certificarea LEED Platinum, datorită designului sustenabil al clădirii și a acreditărilor sale în materie de sustenabilitate. Căldura și electricitatea sunt furnizate de două cazane Viessmann Vitobloc 200, cu condensare pe gaz și Vitosol 200-F.

Citește mai mult
Comercial
Gaz

SkyTower în București

SkyTower, care, cu o înălțime de 137 de metri, este cea mai înaltă clădire din România, este o priveliște impresionantă pe timp de noapte, cu o coregrafie sofisticată de lumini. Pentru generarea de căldură, se folosește un sistem de încălzire în cascadă cu trei unități Vitomax 100-LW.

Citește mai mult
Comercial
Industrie
Aer
Gaz

Leica Camera AG Wetzlar

Stilul de design al sediului central al companiei Leica din Wetzlar este captivant de unic. Acesta amintește de lentile, obiective și telemetre. Viessmann completează complexul cu un sistem energetic sofisticat și inovator.

Citește mai mult
Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul