Soluții climatice - gama completă de la Viessmann

Gama noastră completă de tehnologii de încălzire și climatizare oferă tehnologie de ultimă oră și stabilește standarde. Punând accentul pe utilizarea eficientă a energiei, aceasta contribuie la reducerea costurilor și la conservarea resurselor și a mediului. În domeniul sistemelor fotovoltaice și al sistemelor energetice, ne extindem continuu angajamentul. Oferim deja clienților noștri soluții personalizate cu sisteme multivalente și sisteme inteligente din gama completă.

De zeci de ani, Viessmann furnizează sisteme de încălzire deosebit de eficiente și cu emisii reduse pentru păcură, gaz și biomasă, precum și sisteme solare și pompe de căldură. O noutate în gama cuprinzătoare a Viessmann sunt sistemele electrice de apă caldă și încălzire. Astfel, utilizatorii au la dispoziție totul dintr-o singură sursă: sisteme energetice eficiente pentru generarea propriei electricități, stocarea acesteia și utilizarea inteligentă pentru încălzire, răcire și ventilație. Noile sisteme electrice pot fi, de asemenea, combinate cu generatoarele de căldură existente. Acestea pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații în modernizări și construcții noi.

Toate produsele Viessmann sunt conforme cu directivele europene pentru prevenirea și reducerea poluării mediului prin emisii. Viessmann se angajează în mod tradițional să asigure cea mai bună protecție a mediului și conservarea maximă a resurselor. Pentru a realiza acest lucru, compania utilizează cea mai bună tehnologie disponibilă pentru a genera căldură și energie electrică.

Soluții individuale și eficiente

Viessmann are sistemul de încălzire potrivit pentru fiecare nevoie: montat pe perete și pe podea, combinabil individual, rezistent la viitor și economic. Fie că este vorba de case unifamiliale sau semidecomandate, clădiri rezidențiale mari, proprietăți comerciale și ale autorităților locale sau rețele locale de încălzire - nu contează dacă sistemul este destinat modernizării sau construcțiilor noi.

Gama de servicii include:

Viessmann este foarte specializată în aceste segmente de piață. În comparație cu furnizorii specializați de pe piață, compania are un avantaj decisiv: Viessmann gândește în termeni de sisteme și garantează un nivel ridicat de consultanță, care este atât deschis la tehnologie, cât și neutru față de sursele de energie.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul