Soluțiile noastre de sistem Viessmann pentru clădiri rezidențiale

Solicitați o consultație gratuită

Viessmann oferă soluții de sistem personalizate pentru toate sursele de energie pentru utilizarea în case individuale și clădiri de apartamente. Gama noastră cuprinzătoare include cazane cu condensare pentru păcură și gaz, microcentrale de cogenerare cu celule de combustibil PEM și centrale de cogenerare.

Gama de sisteme de energie regenerabilă include sisteme solare termice pentru încălzirea apei calde menajere și pentru a furniza încălzire centrală de rezervă și răcire, precum și cazane speciale pentru bușteni, așchii de lemn și peleți. Există, de asemenea, aparate hibride; pompe de căldură și sisteme de stocare a gheții care exploatează energia din sol, din apele subterane sau din aerul înconjurător, plus sisteme fotovoltaice și de ventilație.

Busola de modernizare Viessmann - vă ghidează către soluția optimă de modernizare pentru sistemul dumneavoastră de încălzire

Modernizarea unui sistem de încălzire merită să fie modernizată. Cu ajutorul busolei noastre de modernizare, vă arătăm ce opțiuni tehnice aveți la dispoziție și cum acestea vă pot aduce beneficii în ceea ce privește reducerea costurilor de încălzire și subvențiile pentru sursele de energie respective.

Gama de produse

Mai jos veți găsi o prezentare generală a gamei extinse de produse Viessmann. Faceți clic pe un titlu pentru a afla mai multe informații.

Pompă de căldură

Pompele de căldură sunt prima alegere pentru cei care doresc să își reducă facturile la încălzire și să genereze căldură într-un mod mai responsabil față de mediu. Până la urmă, mediul înconjurător asigură pompei de căldură furnizarea nelimitată și gratuită a energiei de care are nevoie. Acest sistem de încălzire cu drepturi depline are nevoie de foarte puțină energie pentru acționările și pompele sale pentru a pune la dispoziție această energie. O pompă de căldură vă face independent de combustibilii fosili și, în plus, contribuie în mod activ la reducerea emisiilor deCO2 și la protejarea climei.

Cazane cu combustibil solid

Având în vedere prețurile actuale ale energiei și ținând cont de investiția totală, un sistem de încălzire cu lemne este o alternativă viabilă. Datorită tehnologiei avansate Viessmann, încălzirea cu lemne este acum eficientă și convenabilă. Fie că sunteți în căutarea unui aparat auxiliar sau a unui sistem complet de încălzire, gama Viessmann oferă soluții flexibile, alimentate cu bușteni sau peleți, în funcție de tipul de cazan.

Pile de combustie și unități de cogenerare

Asigurați-vă o mai mare independență față de furnizorii externi de energie electrică și față de prețurile în creștere ale energiei electrice - cu acest mod inovator de generare a energiei.

Solar termic

Colectorii solari Viessmann îndeplinesc toate cerințele pentru o încălzire centrală de rezervă eficientă și rentabilă și pentru prepararea apei calde menajere. Cu o gamă largă de colectoare plate și cu tuburi vidate, Viessmann oferă soluții flexibile și individuale pentru adăugarea unui sistem solar termic la orice sistem de încălzire modern.

Unități fotovoltaice și de stocare a energiei

Energie de la soare - oricine își poate genera propria energie prin instalarea unui sistem fotovoltaic Viessmann. Transformarea energiei solare gratuite în energie electrică este avantajoasă din punct de vedere financiar în raport cu autoconsumul, iar atunci când este combinată cu sisteme de stocare a energiei asigură, de asemenea, independența față de rețeaua publică.

Sistem de încălzire hibrid

Viessmann combină tehnologia de condensare foarte eficientă cu utilizarea energiei ecologice gratuite. Aparatul hibrid compact Vitocaldens 222-F face posibilă găsirea combinației optime între sursele de energie regenerabile și cele convenționale. Când vine vorba de modernizarea cazanelor în condensare existente cu energie ecologică gratuită, Viessmann are sistemul potrivit pentru dumneavoastră: Pompa de căldură split Vitocal 250-S cu sursă de aer Vitocal 250-S poate fi combinată cu un cazan în condensare montat pe perete sau pe podea.

Sistem de încălzire pe gaz

Fie că este vorba de cazane compacte, cu condensare pe perete, de aparate pe podea sau de cazane de dimensiuni medii pentru cereri mari de căldură. Gama de cazane pe gaz Viessmann va satisface toate așteptările pentru un sistem de încălzire pe gaz eficient și economic.

Sistem de încălzire cu ulei

Gama noastră de cazane de păcură vă va satisface toate aspirațiile pentru un sistem de încălzire eficient și economic - fie că este vorba de o casă individuală sau de un mic apartament. Cu o gamă largă de puteri diferite de până la 80 kW, acestea sunt, de asemenea, pregătite în mod ideal pentru orice aplicație.

Boiler de apă caldă  

Suprafața interioară a unui boiler de apă este crucială pentru încălzirea igienică a apei calde menajere. Din acest motiv, Viessmann se bazează pe două materiale de înaltă calitate: acoperirea cu smalț Ceraprotect pentru o protecție sigură și durabilă împotriva coroziunii în gama Vitocell 100 și oțel inoxidabil în gama Vitocell 300 pentru standarde de igienă excepționale. Gama de boiler Vitocell vă oferă  boilerele de apă caldă menajeră potrivite pentru cerințele dumneavoastră specifice.

Ventilație mecanică

Sistemele de ventilație mecanică Viessmann se caracterizează prin tehnologia lor inovatoare. Acestea sunt durabile, fiabile și funcționează deosebit de silențios. Cu diferite niveluri de echipare, acestea pot fi utilizate în mod flexibil în cea mai largă gamă de aplicații imaginabile, indiferent dacă este vorba de o clădire nouă sau de modernizarea unei clădiri existente.

Sisteme electrice de apă caldă și încălzire

Prepararea  convenabilă apei calde menajere și generarea de căldură cu energie electrică

Accesorii

Gama inovatoare de accesorii Vitoset se potrivește perfect cu toate celelalte produse Viessmann și demonstrează în mod impresionant competența de sistem a Viessmann.

Soluții de încălzire și sisteme pentru proiecte de construcții noi și de modernizare

Deși rezervele de gaze naturale și petrol sunt limitate, consumul global este în creștere. În același timp, emisiile de CO₂ ne încălzesc atmosfera și duc la schimbări climatice. Cei care au o viziune pe termen lung folosesc combustibilii fosili cu moderație, caută să fie mai eficienți în ceea ce privește încălzirea, răcirea, ventilarea și generarea de energie electrică și se bazează din ce în ce mai mult pe energiile regenerabile. Pe aceste pagini veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie despre încălzirea pentru proiectele de construcții noi și de modernizare.

Smart Home - viață inteligentă cu Viessmann

O modalitate de a economisi energie este utilizarea soluțiilor de casă inteligentă și, prin urmare, a tehnologiei de încălzire inteligentă de la Viessmann. Aflați aici cum anume poate arăta acest lucru.

Cartierul Rosenstein din Stuttgart

Soluții pentru industria imobiliară

Scopul nostru: să facem ca protecția climei să fie accesibilă în sectorul locuințelor. Aici veți găsi soluții pentru clădiri rezidențiale neutre din punct de vedere climatic, în parteneriat cu Viessmann Climate Solutions SE

Blauhaus din Mönchengladbach (foto: © Thorsten Arendt Fotografie)

Informații pentru arhitecți

În calitate de arhitect, acționați ca un consilier independent. Viessmann este partenerul dumneavoastră expert în această activitate. Informațiile noastre pentru arhitecți sunt adaptate exact la nevoile dumneavoastră și combină perfect arhitectura cu tehnologia.

Ghiduri și servicii

Mai jos veți găsi numeroase ghiduri și servicii pe care le puteți utiliza pentru a afla mai multe despre un sistem de încălzire existent sau pentru a afla care ar fi cel mai potrivit înainte de a face o achiziție.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul