Sisteme energetice pentru fiecare industrie

Viessmann are sistemul energetic potrivit pentru fiecare aplicație, fie că este vorba de o casă individuală, de o unitate sanitară sau de un întreg complex rezidențial.

Sisteme și soluții energetice pentru fiecare industrie specializată

De peste 100 de ani, Viessmann oferă soluții de încălzire pentru aproape orice nevoie. Digitalizarea și tranziția energetică au dus la transformarea noastră dintr-un simplu producător de tehnologii de încălzire într-un furnizor de soluții pentru întregul spațiu de locuit - atât în interior, cât și în exterior. Gama integrată de soluții pe care o oferim prezintă o tehnologie inovatoare și eficientă în cea mai bună formă. De la consultanță la inginerie și de la întreținere la modele de facturare, suntem un partener de încredere atunci când vine vorba de găsirea soluției potrivite pentru dumneavoastră.

Fie că este vorba de o casă individuală, de o unitate sanitară sau de un întreg complex rezidențial. Cerințele și specificațiile devin din ce în ce mai mari și mai stricte. Pentru a le îndeplini pe toate este nevoie de un schimb constant de cunoștințe, de actualizarea expertizei necesare și de o abordare orientată spre soluții, iar la Viessmann facem toate acestea și chiar mai mult. În cele ce urmează vă oferim o prezentare generală a diferitelor domenii în care suntem un partener de încredere de mulți ani.

Soluții de sistem pentru diferite aplicații

Serviciile noastre dintr-o privire

În prezent, centrele energetice complexe trebuie să îndeplinească o multitudine de specificații. Acest lucru se aplică în special atunci când un sistem energetic este supus modernizării. Implementarea cu succes a unui proiect depinde nu numai de furnizarea de energie curată și eficientă, ci și de o fiabilitate operațională ridicată și de disponibilitatea sistemului. Viessmann îndeplinește aceste cerințe cu soluții personalizate. Acestea includ consultanță de specialitate, o gamă cuprinzătoare de servicii și produse fiabile și durabile care asigură o furnizare de energie economică și de viitor.

Proiectare și implementare personalizată

O investiție într-un sistem energetic sau într-o centrală termică este de obicei asociată cu proiecte ulterioare. Pentru a preveni surprizele neplăcute, sunt necesare proiecte precise și detaliate. Experiența vastă a echipelor de inginerie și vânzări Viessmann asigură identificarea măsurilor necesare și proiectarea unui sistem potrivit pentru client.

Viessmann tratează toate proiectele în mod individual, fiecare aspect al conceptului de proiectare fiind orientat spre eficiență. Coordonarea cu toate departamentele tehnice în timp ce sistemul este în construcție asigură livrarea și instalarea la timp. În calitate de furnizor de sisteme energetice pentru toți combustibilii standard, Viessmann oferă utilizatorului beneficii semnificative:

  • Sistem complet de la o singură sursă
  • Garanție de funcționare pentru o fiabilitate ridicată
  • Componentele sistemului sunt potrivite între ele
  • O singură persoană de contact pentru proiect

Întreținere, servicii digitale și formare

În prezent, Viessmann se bazează pe toate sursele de energie și pe toate tehnologiile pentru o aprovizionare convenabilă și eficientă din punct de vedere energetic. De la tehnologia clasică de combustie la generarea combinată de căldură și energie electrică și până la utilizarea energiei solare. Funcționarea fiabilă este asigurată prin concepte de service specifice clienților, cu aprovizionare garantată cu piese de schimb, întreținere periodică și verificări ale cazanelor. Serviciile digitale completează portofoliul de servicii. Acestea sprijină utilizatorii în timpul funcționării și partenerii comerciali în punerea în funcțiune și întreținerea sistemelor.

Toate aparatele Viessmann vor putea fi modernizate

Conectarea în rețea a produselor și sistemelor va schimba semnificativ modul în care acestea sunt utilizate și dezvoltate în următorii ani. Toate aparatele Viessmann vor putea fi actualizate în consecință. Acest lucru înseamnă că sistemele energetice pot fi adaptate din ce în ce mai mult, de-a lungul duratei lor de viață, la nevoile utilizatorilor lor. De asemenea, acestea stabilesc noi standarde în ceea ce privește confortul și protecția climei.

Mână în mână: produs și servicii

În cele din urmă, un produs este la fel de bun ca și serviciul care îl însoțește. Pentru investitor, rentabilitatea unui proiect depinde de sprijinul oferit de furnizor. Viessmann oferă sprijin în faza de concepție și proiectare în ceea ce privește toate aspectele importante (de exemplu, calcularea duratei de viață, perioada de recuperare a investiției etc.).

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul