Informații pentru arhitecți

Referințe

Tehnologie și arhitectură - un dialog

Un design bun este doar primul pas către o arhitectură bună. În calitate de generaliști, arhitecții trebuie să știe, de asemenea, cum să utilizeze inteligent tehnologia energetică. În zilele noastre, clienții se așteaptă ca arhitecții să poată oferi consultanță calificată în acest domeniu și, pe măsură ce prețurile energiei continuă să crească și apar noi concepte energetice, acest serviciu special nu poate decât să crească în importanță.

În calitate de arhitect, acționați ca un consilier independent. Viessmann este partenerul dumneavoastră expert în această activitate. Informațiile noastre pentru arhitecți sunt adaptate exact la nevoile dumneavoastră și combină perfect arhitectura cu tehnologia.

În centrul informațiilor pe care le oferim se află studiile noastre de caz, fiecare dintre acestea luând în considerare o clădire în special și examinând în detaliu fiecare aspect al acesteia. Clădirea este descrisă pe larg din punctul de vedere al arhitectului. Cerințele proiectului și soluțiile de tehnologie energetică alese sunt explicate în mod clar și atractiv. Întregul ansamblu este susținut de gama cuprinzătoare de produse și servicii Viessmann, care stabilește standarde înalte în ceea ce privește calitatea și eficiența: Gama cuprinzătoare de la Viessmann oferă soluții personalizate cu sisteme eficiente pentru toate domeniile de aplicare și pentru toate sursele de energie. Eficiența mare a sistemelor noastre energetice inovatoare vă ajută să economisiți costuri și să fiți responsabili din punct de vedere ecologic.

Gama completă de la Viessmann

Soluțiile tehnice devin din ce în ce mai complexe, cu un efect reciproc din ce în ce mai mare asupra arhitecturii și planificării construcțiilor. Prin urmare, arhitecții și inginerii pot obține noi perspective de proiectare prin colaborarea strânsă cu producătorul. Gama cuprinzătoare de la Viessmann include soluții de sistem inovatoare pentru utilizare în clădiri rezidențiale, comerciale, industriale și municipale. Sistemele noastre îndeplinesc în toate privințele cerințele Ordonanței germane privind economia de energie (EnEV).

Viessmann oferă soluții de sistem personalizate pentru toate domeniile de aplicare și pentru toate sursele de energie. Gama cuprinzătoare include cazane cu condensare pentru păcură sau gaz, unități de cogenerare cu pile de combustie și centrale de cogenerare pentru producerea de căldură și electricitate.

Gama de produse care utilizează surse de energie regenerabilă include sisteme solare termice pentru încălzirea apei calde menajere și încălzire centrală de rezervă, precum și sisteme fotovoltaice și de stocare a energiei pentru autoconsum eficient. De asemenea, include cazane speciale pentru bușteni, așchii de lemn și peleți. În plus, avem unități hibride, pompe de căldură și sisteme de stocare a gheții care utilizează căldura din sol, din apele subterane sau din aerul ambiant, precum și sisteme de ventilație mecanică.

Proiecte selectate

Comercial
Gaz

SkyTower în București

SkyTower, care, cu o înălțime de 137 de metri, este cea mai înaltă clădire din România, este o priveliște impresionantă pe timp de noapte, cu o coregrafie sofisticată de lumini. Pentru generarea de căldură, se folosește un sistem de încălzire în cascadă cu trei unități Vitomax 100-LW.

Citește mai mult
Comercial
Rezidențial
Gaz
Solar

Insula Palm Island "The Palm Jumeirah" din Dubai

Pe Palm Jumeirah, colectoarele solare Vitosol 200-F alimentează cu apă caldă 14 clădiri de apartamente, în timp ce trei cazane Vitocrossal 300 încălzesc piscina și hammamul din hotelul de lux "Ottoman Palace".

Citește mai mult
Rezidențial
Solar

Turnul Marco Polo HafenCity Hamburg

În Marco Polo Tower, clădirea înaltă de 55 de metri este alimentată cu apă caldă prin intermediul unui sistem solar termic Viessmann cu colectoare Vitosol 200-T, care acoperă o suprafață totală de 180 de metri pătrați.

Citește mai mult
Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul