Controlul sistemului de încălzire Viessmann cu ajutorul aplicațiilor

Cu aplicațiile Viessmann, aveți la îndemână sistemul de încălzire prin intermediul internetului

Un sistem de încălzire poate fi controlat în mod tradițional, prin rotirea termostatului, sau în mod convenabil prin intermediul internetului. Aplicația permite, de asemenea, întreținerea de la distanță de către un partener autorizat. Acest lucru este posibil prin intermediul aplicațiilor inteligente Viessmann, a unei interfețe de internet și a unui dispozitiv cu acces la internet, cum ar fi un smartphone sau o tabletă.

Termostat de radiator ViCare

Aplicații Viessmann pentru proprietarii de sisteme

Pentru proprietarii de sisteme, ușurința în utilizare este, de obicei, prioritatea principală. De asemenea, trebuie luați în considerare și factorii de siguranță și potențialul de economisire. Cu aplicația de control al încălzirii ViCare, Viessmann a dezvoltat două aplicații pentru a satisface cele mai importante nevoi ale operatorilor de sistem. Între timp, aplicația ViBooks face ca documentele importante, cum ar fi manualele de utilizare, să fie disponibile în orice moment.  

Aplicația ViCare - controlați încălzirea prin intermediul aplicației

Controlați sistemul de încălzire prin intermediul aplicației: aplicația ViCare oferă noi posibilități de operare a sistemelor de încălzire prin intermediul internetului. Designul interfeței grafice a aplicației ViCare a fost păstrat în mod deliberat simplu. Rezultatul: o operare complet intuitivă a sistemului de încălzire.

Sistemul este conceput pentru a controla un singur circuit de încălzire. Puteți selecta temperatura dorită în încăpere prin glisare și puteți comuta între modul standard și cel de petrecere ("Încălzire extinsă") printr-o simplă atingere a ecranului. Atunci când părăsiți casa ("Away"), este nevoie de o singură comandă pentru a reduce temperatura sistemului de încălzire și a economisi energie.

Descărcați aplicația ViCare

Disponibil pentru iOS și Android

Aplicația ViBooks - Broșuri si documentație

Doriți să descărcați o documentație în format   PDF sau ați rătăcit instrucțiunile de utilizare pentru sistemul dumneavoastră de încălzire Viessmann? Cu baza noastră de date online ViBooks, aveți la îndemână documentele de care aveți nevoie.

Descărcați aplicația ViBooks

Disponibil pentru iOS și Android.

Aplicații pentru partenerii comerciali Viessmann

Pentru partenerii săi comerciali, Viessmann oferă o serie de aplicații utile pentru încălzire care le ușurează munca de zi cu zi și le permit să satisfacă cerințele clienților. Aplicația ViGuide, de exemplu, permite monitorizarea și întreținerea de la distanță a sistemelor de încălzire. În timp ce proprietarii de sisteme beneficiază de o fiabilitate operațională mai mare, partenerii comerciali au întotdeauna o imagine de ansamblu online a sistemelor de încălzire de care se ocupă.

Aplicația pentru piese de schimb a fost dezvoltată pentru identificarea și comandarea rapidă a pieselor de schimb. De asemenea, aceasta permite accesul direct la cele mai importante informații, cum ar fi prețul și utilizarea pieselor individuale și de schimb respective.

În cele ce urmează sunt oferite informații despre toate aplicațiile disponibile. Detaliile de acces/login sunt necesare pentru a utiliza întreaga gamă de funcții ale acestei aplicații. Dacă nu le aveți la îndemână sau nu le-ați primit încă, vă puteți adresa persoanei de contact Viessmann sau celei mai apropiate sucursale Viessmann.

Aplicația ViGuide - servicii digitale directe pentru clienți

Pentru partenerii comerciali

Adăugați un plus neprețuit la serviciile dumneavoastră pentru clienți: fiabilitatea operațională invizibilă. Cu aplicația ViGuide de la Viessmann, veți fi informat imediat despre modificările importante ale aparatelor clienților dumneavoastră. În cazul unei defecțiuni, puteți reacționa rapid și remedia problema de la distanță, fără ca clientul să își dea seama. Aplicația vă informează, de asemenea, atunci când un alt client vă solicită să vă ocupați de aparatul său.

Aplicația este clar structurată și conține parametri importanți, cum ar fi atât curba de încălzire, cât și managerii de temperatură. Cu ajutorul acestora, puteți face ajustări cheie de la distanță și vă puteți scuti de deplasări inutile.

Descărcați aplicația ViGuide

Disponibil pentru iOS și Android.

Aplicație pentru piese de schimb - Asistență pentru service și comenzi

Pentru partenerii comerciali

Această aplicație pentru piese de schimb oferă antreprenorilor un sprijin rapid și ușor atunci când deservesc sistemele de încălzire ale clienților lor. În plus, aplicația permite companiilor de service să păstreze o evidență geo-validată a vizitelor de punere în funcțiune și de garanție/întreținere. Următoarele funcții sunt, de asemenea, utile:

  • Scanarea codurilor de bare (și offline) ale produselor și pieselor de schimb relevante
  • Verificarea disponibilității pieselor de schimb cu ajutorul funcției de card
  • Comandarea de piese de schimb
  • Asistență pentru vizitele de punere în funcțiune și de întreținere

Descărcați aplicația pentru piese de schimb

Disponibil pentru iOS, Android și Windows Phone*

* Versiunea Windows Phone 8 (Windows Phone)

Aplicația ViBooks - Documentații și fișe tehnice

ViBooks servește ca bază centrală de căutare a documentelor și oferă în prezent acces la peste 30 000 de documente. Nivelurile de utilizator (login) controlează accesul la diferitele tipuri de documente.  

Ghiduri tehnice/fișe de date
Instrucțiuni de instalare/service

Descărcați aplicația ViBooks

Disponibil pentru iOS și Android.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul