Detalii despre companie și informații juridice

S.C. VIESSMANN S.R.L

Județul Brașov

507075 - Ghimbav

DN 1 , KM 174 + 941 Nr. 2

Telefon: +40268407813
E-mail: info-ro@viessmann.com

Site-urile web ale Viessmann au fost create cu mare atenție. Cu toate acestea, Viessmann nu poate garanta corectitudinea și acuratețea informațiilor publicate aici. Orice răspundere pentru daune este exclusă în măsura în care acestea nu reflectă o intenție deliberată sau o neglijență gravă din partea Viessmann.

Viessmann își rezervă dreptul de a modifica conținutul site-urilor sale web în orice moment, la propria discreție și fără notificare prealabilă.

Site-urile web ale Viessmann conțin link-uri către alte site-uri web. Viessmann nu este responsabil pentru strategia de protecție a datelor sau pentru conținutul acestor site-uri web.

Informații privind soluționarea litigiilor în fața comisiilor de arbitraj pentru consumatori
Viessmann nu participă la soluționarea litigiilor în fața comisiilor de arbitraj pentru consumatori și nu este obligată să facă acest lucru.

Codul de conduită Carrier

Sistem de avertizare/Program Carrier Speak Up

Pentru ca noi să fim la înălțimea valorilor noastre, este important să aflăm despre posibilele abateri și să le oprim. Aveți posibilitatea oricând să raportați comportamentul neregulat prin intermediul programului Carrier Speak Up și al altor canale de raportare (prin telefon, e-mail, scrisoare etc.).

Mulțumiri speciale celor de la Rawpixel, Unsplash și Getty Images, plainpicture.com, Pixabay, Shutterstock, istock și Adobe Stock pentru că au furnizat imagini și grafice pentru ilustrarea siteului web.

  

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul