Cazane industriale pentru producerea de apă caldă și abur

Furnizarea eficientă și nepoluantă a energiei, precum și siguranța și fiabilitatea ridicată a funcționării sunt cerințe esențiale pentru sistemele de generare a energiei utilizate de industrie și autoritățile locale.

Viessmann este deschizător de drumuri tehnologice pentru sistemele energetice eficiente. Componentele și sistemele potrivite sunt dezvoltate dintr-o singură sursă pentru fiecare client în parte și sunt extinse cu o gamă completă de servicii.

Datorită designului și configurației lor, cazanele industriale/comerciale Viessmann sunt ideale pentru a satisface cerințele individuale ale clienților într-o gamă largă de aplicații. Numeroasele detalii de proiectare ale cazanelor și experiența de mulți ani în construcția de cazane comerciale și industriale asigură o calitate ridicată și oferă o fiabilitate operațională ridicată și o durată de viață lungă. O alimentare cu energie curată și care să economisească energie, precum și o fiabilitate și o disponibilitate operațională ridicată sunt cerințele esențiale pentru sistemele de generare a energiei pentru industrie, comerț și autorități locale.

Viessmann este deschizător de drumuri tehnologice pentru sisteme energetice eficiente. Componentele și sistemele potrivite sunt dezvoltate dintr-o singură sursă pentru fiecare client în parte și sunt extinse cu o gamă completă de servicii.

Datorită designului și configurației lor, cazanele industriale/comerciale Viessmann sunt ideale pentru a satisface cerințele individuale ale clienților într-o gamă largă de aplicații. Datorită anumitor caracteristici de proiectare specifice acestor cazane, precum și a experienței noastre extinse în construcția de cazane industriale/comerciale de mari dimensiuni, suntem în măsură să asigurăm o calitate excepțională, niveluri  avansate de fiabilitate operațională și o durată de viață lungă.

Împreună cu dumneavoastră, experții din echipa noastră de cazane industriale/comerciale și partenerii lor locali elaborează o soluție economică și orientată spre viitor, bazată pe planurile dumneavoastră individuale. Proiectarea în conformitate cu Directiva privind echipamentele sub presiune și cu reglementările specifice fiecărei țări ia în considerare toate cerințele și reglementările de siguranță pentru fiecare echipament. De la conceptul inițial până la punerea în funcțiune și dincolo de aceasta, cu serviciile noastre pentru dumneavoastră.

Până la 100 la sută hidrogen

În operațiunile chimice, cum ar fi fabricarea clorului și alte procese industriale, cea mai mare parte a hidrogenului gazos nu este utilizată și este eliberată în atmosferă. Cazanele Vitomax, care pot funcționa cu 100 la sută hidrogen cu un arzător adecvat, oferă o soluție rentabilă și eficientă.

Utilizarea hidrogenului reduce semnificativ emisiile de CO₂. Emisiile de NOx, de obicei mai mari, care apar la arderea hidrogenului în comparație cu gazele naturale convenționale, sunt reduse la un nivel comparabil cu cel al gazelor naturale, datorită expertizei tehnice și configurației Vitomax. Acest lucru înseamnă că sunt posibile chiar și valori de NOx scăzute, sub cerințele legale, și vă protejează sistemul pentru viitoarele măsuri restrictive privind emisiile.

Tehnologia cazanelor industriale/comerciale Viessmann înseamnă o proiectare de sistem perfect coordonată

Aceasta include:

  • Sisteme de control și monitorizare
  • Tehnologie de instrumentație și control
  • Pompe și supape
  • Sisteme de combustie cu alimentare cu combustibil
  • Sisteme de menținere a presiunii
  • Tratarea apei
  • Rezervor de apă de alimentare cu dezaerare termică
  • Conducte și sisteme de evacuare a fumului
  • Sisteme de recuperare a căldurii
  • Analiza apei

Gama de produse de cazane industriale

Cazane industriale/comerciale de până la 44 MW căldură, 70 t/h abur

Gama cuprinzătoare de la Viessmann include cazane de abur de joasă și înaltă presiune de până la 31,5 t/h, cazane de apă caldă de până la 22 MW, cazane de căldură reziduală și cazane electrice pentru generarea de abur și apă caldă.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul