Cazane de abur pentru aplicații industriale

Furnizarea eficientă din punct de vedere energetic și curată a aburului, împreună cu o fiabilitate operațională și o disponibilitate ridicată a instalației, reprezintă cerințe esențiale pentru instalațiile de producție și uzinele industriale. Cerințele individuale pentru soluții de sistem personalizate trebuie să fie luate în considerare pentru concepte de cazane care să satisfacă cererea. Acest lucru necesită consultanță de specialitate, o gamă cuprinzătoare de servicii și produse care să asigure o producție de abur eficientă din punct de vedere al costurilor și rezistentă în viitor.

Experiența vastă asigură o calitate superioară

Designul și configurația cazanelor cu abur Vitomax le fac să fie cele mai potrivite pentru a îndeplini aceste cerințe. Datorită numeroaselor caracteristici specifice cazanelor cu abur Vitomax, precum și a experienței noastre vaste în construcția de cazane industriale/comerciale de mari dimensiuni, suntem în măsură să asigurăm o calitate excepțională, niveluri constant avansate de fiabilitate operațională și o durată de viață lungă. Experții din echipa noastră de cazane industriale/comerciale lucrează împreună cu clientul și partenerii locali pentru a proiecta un sistem care poate funcționa cu eficiență maximă, fiind în același timp adaptat în mod specific nevoilor clientului.

Tehnologie de sistem perfect adaptată

Gama cuprinzătoare de produse de la Viessmann include cazane de abur de joasă și înaltă presiune de până la 31,5 t/h, precum și cazane de căldură reziduală pentru abur de înaltă presiune. Gama include, de asemenea, tot ceea ce este necesar pentru un sistem energetic complet, cum ar fi tehnologia de sistem perfect adaptată pentru instrumentație și control, sisteme de combustie, sisteme de tratare a apei, rezervoare de apă de alimentare, sisteme de evacuare a gazelor de ardere, sisteme de recuperare a căldurii și analiză a apei.

Tehnologia cazanelor industriale/comerciale Viessmann se distinge prin calitate, eficiență, durabilitate și servicii!

Până la 100 la sută hidrogen

În operațiunile chimice, cum ar fi fabricarea clorului și alte procese industriale, cea mai mare parte a hidrogenului gazos nu este utilizată și este eliberată în atmosferă. Cazanele Vitomax, care pot funcționa cu 100% hidrogen cu un arzător adecvat, oferă o soluție rentabilă și eficientă. În același timp, se evită o cantitate mare de CO₂ care dăunează climei.

Designul inovator și metodele de producție asigură o calitate ridicată

Producția de cazane industriale/comerciale Viessmann are loc la Mittenwalde, lângă Berlin. Specialiștii noștri în inginerie de acolo garantează consultanță și prelucrare individuală pentru fiecare sistem. Pe lângă producția de cazane industriale/comerciale cu sisteme de producție avansate, unitatea dispune de un departament propriu de cercetare și dezvoltare. De exemplu, se analizează tensiunile cu ajutorul metodelor de calcul cu elemente finite și se optimizează configurația țevilor și îmbinările sudate. Acest tip de cercetare sprijină și asigură proiectarea în conformitate cu reglementările relevante.

Tehnologia de producție Viessmann îndeplinește cerințele tuturor normelor și reglementărilor actuale specifice fiecărei țări. În plus, avem standarde avansate pentru materialele utilizate și pentru manopera acestora. În plus față de reglementări, angajații din domeniul sudării trebuie să dețină calificări specifice. Încheiem acorduri cu furnizorii pentru a ne asigura că toleranțele și proprietățile materialelor sunt chiar mai precise decât nivelurile minime impuse de standarde.

Proiectare cu stres redus pentru o durată de viață lungă

Construcția cu solicitare redusă și economie de spațiu a cazanelor industriale/comerciale Viessmann, stabilită încă din faza de proiectare, pune din timp bazele unei durate de viață lungi a produsului. Caracteristicile speciale, cum ar fi punctul de intrare al arzătorului rezistent la uzură (opțional), contribuie ulterior la economii în timpul funcționării.

Procese stricte de producție și inspecție

Procesele de producție automatizate, evitarea sudării în condiții de constrângere și pregătirile speciale ale cusăturilor de sudură sunt doar câteva exemple ale grijii pe care o acordăm în încercarea noastră de a obține un produs perfect. Cele mai stricte inspecții de calitate de-a lungul întregului proces de fabricație asigură faptul că fiecare cazan atinge standardele noastre înalte de calitate a produsului. În conformitate cu reglementările specifice fiecărei țări, cusăturile de sudură sunt supuse unor teste cu ultrasunete și metode cu raze X, excluzând chiar și cele mai mici defecte. Nivelul ridicat de conștientizare a mediului și procesul continuu de digitalizare al Viessmann joacă un rol și aici. Prin utilizarea imaginilor digitale cu raze X, nu mai este nevoie de substanțele chimice utilizate anterior pentru developarea filmelor cu raze X. Dacă este necesar, clientul poate accesa imaginile online.

Calitate superioară prin intermediul furnizorilor selectați

Viessmann lucrează numai cu producători de renume care îndeplinesc standarde de calitate avansate. Acest lucru asigură o calitate fiabilă și constantă pentru toate componentele sistemului.

Eficiență și durabilitate

O gamă de produse perfect adaptate este o condiție prealabilă pentru funcționarea eficientă și economică a sistemului. Viessmann acordă, de asemenea, o mare importanță responsabilității față de mediu și sustenabilității.

Eficiență ridicată

Cazanele industriale/comerciale Viessmann pot fi echipate cu schimbătoare de căldură integrale sau externe pentru a le crește eficiența. Acestea utilizează căldura reziduală, care poate fi folosită pentru preîncălzirea apei dulci sau a aerului de ardere, de exemplu. Echipamentele termice, de la răcitoarele de amestec și expansoarele TDS până la răcitoarele de vapori, convertesc căldura reziduală în energie utilizabilă pentru sistem. Acest lucru reduce costurile de combustibil și protejează mediul înconjurător.

Unitățile de control inteligente ajută fiecare sistem să funcționeze în mod viabil și eficient prin intermediul rețelei și al gestionării sistemului. Analiza și evaluarea valorilor măsurate și a cifrelor de consum oferă o asigurare maximă de funcționare optimă și eficientă.

Ecologic și durabil

Arzător cu NOx redus pentru emisii deosebit de scăzute

Cazanele de abur de înaltă presiune Vitomax HS îndeplinesc toate cerințele pentru o ardere curată. În cazul funcționării cu gaz, emisiile de NOx sunt mai mici de 70 mg/Nm³; în cazul funcționării cu ulei, mai mici de 150 mg/Nm³. Combinațiile eficiente de cazane și diferite mărci de arzătoare pot fi optimizate și mai mult prin utilizarea regulatoarelor de O₂ și de viteză.

Chiar și arderea hidrogenului până la 100 % nu reprezintă o problemă pentru Vitomax HS al nostru - ceea ce înseamnă că alte gaze cu efect de seră, cum ar fi CO₂, pot fi reduse.

Consultanță timpurie și servicii de încredere

Investiția într-un cazan industrial/comercial face parte, de obicei, dintr-un proiect mai amplu, cum ar fi construcția unei noi cazangerii sau pentru a permite funcționarea neîntreruptă în timpul măsurilor de modernizare, atunci când se înlocuiește un cazan. Indiferent de situație, experții Viessmann sunt la dispoziție pentru a oferi ajutorul necesar pentru proiectare și programare încă din primele etape.

Identificarea și satisfacerea nevoilor clienților

Experiența vastă a echipelor noastre de inginerie și vânzări este esențială pentru identificarea măsurilor necesare și proiectarea unui sistem potrivit pentru client. Sprijinul profesional în fiecare etapă a proiectului este un dat. Acest lucru are ca rezultat soluții personalizate realizate cu ajutorul produselor modulare și selectarea corectă a funcțiilor și echipamentelor suplimentare adecvate.

Satisfacția clientului este prioritatea noastră principală!

Chiar și după punerea în funcțiune, Viessmann oferă asistență non-stop, fie sub forma accesului de la distanță, fie sub forma unei vizite a propriilor ingineri de service. Satisfacția clienților este prioritatea noastră principală!

Pentru a transporta un cazan Vitomax este necesară o expertiză logistică vastă.

Cazane de abur

Gama cuprinzătoare de produse și servicii Viessmann include cazane de abur de joasă și înaltă presiune de până la 31,5 t/h, cazane de căldură reziduală pentru abur de înaltă presiune și sisteme puternice de cazane de abur de până la 70 t/h. Gama include, de asemenea, tot ceea ce este necesar pentru un sistem energetic complet, cum ar fi tehnologia de sistem perfect adaptată pentru instrumentație și control, sisteme de combustie, sisteme de tratare a apei, rezervoare de apă de alimentare, sisteme de evacuare a gazelor de ardere, sisteme de recuperare a căldurii și analiză a apei.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul