Cazane de apă caldă pentru industrie - economie de energie și mai puține emisii

Cazan de apă caldă de înaltă presiune Vitomax LW în centrala termică Gräfelfing

Furnizarea eficientă din punct de vedere energetic și nepoluantă a căldurii, precum și siguranța și fiabilitatea ridicată a funcționării, sunt cerințe esențiale pentru instalațiile de producție și uzinele industriale. Cerințele individuale pentru soluții de sistem personalizate trebuie să fie luate în considerare pentru concepte de centrale termice care să satisfacă cererea. Acest lucru necesită consultanță de specialitate, o gamă cuprinzătoare de servicii și produse care să asigure o producție de căldură eficientă din punct de vedere al costurilor și rezistentă în viitor.

Cazanele de apă caldă Vitomax sunt cel mai bine plasate pentru a satisface aceste cerințe datorită designului și configurației lor. Datorită numeroaselor caracteristici specifice cazanelor de apă caldă Vitomax, precum și a experienței noastre extinse în construcția de cazane industriale/comerciale de mari dimensiuni, suntem în măsură să asigurăm o calitate excepțională, niveluri  avansate de fiabilitate operațională și o durată de viață lungă. Experții din echipa noastră de cazane industriale/comerciale lucrează împreună cu clientul și partenerii locali pentru a proiecta un sistem care poate funcționa cu eficiență maximă, fiind în același timp adaptat în mod specific nevoilor clientului.

Chiar și arderea hidrogenului de până la 100 % nu reprezintă o problemă pentru cazanele noastre de apă caldă Vitomax, ceea ce înseamnă că alte gaze cu efect de seră, cum ar fi CO₂, pot fi reduse.

Tehnologia cazanelor industriale/comerciale Viessmann se distinge prin calitate, eficiență, durabilitate și servicii!

Până la 100 la sută hidrogen

În operațiunile chimice, cum ar fi fabricarea clorului și alte procese industriale, cea mai mare parte a hidrogenului gazos nu este utilizată și este eliberată în atmosferă. Cazanele Vitomax, care pot funcționa cu 100 la sută hidrogen cu un arzător adecvat, oferă o soluție rentabilă și eficientă. În același timp, se evită o cantitate mare de CO₂ care dăunează climei.

Cazane de apă caldă

Gama cuprinzătoare a Viessmann include cazane de apă caldă de joasă presiune și de înaltă presiune cu o putere de până la 22 MW, cazane de căldură reziduală pentru apă caldă de înaltă presiune și sisteme puternice de cazane de apă caldă de până la 44 MW. Gama include, de asemenea, tot ceea ce este necesar pentru un sistem energetic complet, cum ar fi tehnologia de sistem perfect adaptată pentru instrumentație și control, sisteme de combustie, sisteme de menținere a presiunii, pompe, fitinguri, sisteme de recuperare a căldurii și sisteme de evacuare a fumului.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul