Viessmann: o companie cu tradiție și viziune

Timp de patru generații, Viessmann a contribuit la îmbunătățirea calității vieții oamenilor cu ajutorul tehnologiilor inovatoare - inițial cu ajutorul căldurii. În acest timp, firma a evoluat de la un producător de încălzire la un furnizor de soluții inteligente de încălzire și energie. Progresul tehnic nu este, însă, singurul obiectiv al firmei Viessmann. Gândirea și acțiunile sustenabile sunt, de asemenea, ferm încorporate în valorile corporative. În acest fel, Viessmann contribuie la crearea și conservarea spațiilor de locuit pentru generațiile viitoare.

  

Viessmann Climate Solutions

De la Allendorf către întreaga lume. De la înființarea sa în 1917, Viessmann a crescut constant ca și companie. Împreună cu parteneri din diferite industrii, membrii noștri lucrează în fiecare zi pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților și pentru a schimba aprovizionarea cu energie într-un mod durabil.

  

Trăirea și implementarea sustenabilității

Cu o istorie de peste 100 de ani, Viessmann se concentrează pe obiective pe termen lung. De exemplu, atunci când vine vorba de una dintre cele mai mari provocări actuale - tranziția energetică. Piața încălzirii oferă un potențial enorm de economisire a energiei. Ca parte a acestei piețe, Viessmann este conștient de responsabilitatea sa. Unul dintre obiective este de a modela în mod activ transformarea industriei și de a impulsiona înlocuirea combustibililor fosili cu energii regenerabile. Acest lucru se reflectă în portofoliul de produse al companiei, dar și în alte domenii.

  

Îmbinarea obiectivelor economice, ecologice și sociale

Viessmann se concentrează asupra sustenabilității ca intersecție între economie, mediu și angajament social. Acest lucru este ilustrat de o serie de soluții și proiecte - de la sisteme de încălzire inovatoare alimentate cu hidrogen la proiecte internaționale de reîmpădurire. Alte obiective ambițioase pe care Viessmann le urmărește în prezent sunt prezentate în raportul climatic publicat la sfârșitul anului 2021. Obiectivul de emisii nete zero este programat să fie atins până în 2050, atât în cadrul operațiunilor proprii, cât și în lanțurile valorice din care Viessmann face parte.

  

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul