Portret Grupul Viessmann

Grupul Viessmann este unul dintre liderii internaționali în producerea sistemelor de încălzire, industriale și de refrigerare. Compania înființată în Germania în anul 1917 realizează în prezent o cifră de afaceri de 2,37 miliarde Euro și numără în jur de 12.100 de angajați.

Orientarea internațională a firmei Viessmann s-a concretizat pană în prezent prin deschiderea a 22 fabrici amplasate în 11 țari, precum si prin reprezentanțe comerciale totalizând 120 sedii în 74 de țari pe tot cuprinsul globului. Exportul reprezintă 55% din totalul cifrei de afaceri a companiei.

nachhaltigkeit.jpg

Sustenabilitate experimentată

Responsabilitatea fată de mediul inconjurător, corectitudinea in relatia cu partenerii de afaceri si fată de proprii salariati, cat si tendinta spre perfectiune si eficientizare a tuturor proceselor reprezintă valorile centrale ale firmei Viessmann.

Prin proiectul de dezvoltare sustenabilă “Eficienta Plus” Viessmann demonstrază la sediu central din Allendorf că obiectivele energetice si climatice fixate de Comunitatea Europeana pentru anul 2020 pot fi realizate de pe acum prin tehnologia deja existentă. Ca rezultat s-a obtinut o economie de combustibili fosili de 40% si o reducere a emisiilor de CO2 cu o treime.  

Viessmann Markenwerte

Valori de piață

află mai multe
Umweltschutz

Portofoliul de mediu

află mai multe
Energiemanagement

Politica energetică

află mai multe
Innovationen

Inovații

află mai multe
effizienz-plus.png

Gama completă Viessmann

Fie ca sunt case uni- sau multifamiliale, clădiri mari sau industriale, sisteme de incălzire centrală - Viessmann oferă clientilor un program complet de produse cu puteri cuprinse intre 1,5 pană la 120.000 kW, pentru toate tipurile de energie. Gama completă de produse Viessmann cuprinde: cazane murale in condensatie cu puteri de la 1,9 pană la 150 kW si cazane de pardoseală in condensatie de la 3,8 pană la 6.000 kW, precum si sisteme de cogenerare pe gaz de la 1,0 pană la 530 kWel sau pe biogaz de la 6,0 pană la 660 kWth.

Gama de sisteme de incălzire cu resurse regenerabile cuprinde sisteme solare cu colectori plani sau cu tuburi vidate pentru prepararea apei calde menajere, aport la incălzire, cazane speciale cu puteri de la 4 pană la 50 MW pentru bucati de lemn, tocătură de lemn si peleti, pompe de caldură de la 1,5 pană la 2.000 kW pentru utilizarea căldurii din sol, din aer sau din apa din panza freatică, precum si sisteme fotovoltaice.

Viessmann dispune de o gamă completă si in domeniul instalatiilor de biogaz sau a modulelor de cogenerare Vitobloc.

Gama de produse mai cuprinde componente ale sistemelor de automatizare si comunicare de date, cat si toate accesoriile care tin de periferia sistemului de incălzire, inclusiv radiatoare si vase de expansiune.

Gama de produse

Einfamilienhaus.jpg

pentru clădiri rezidențiale

informații produse
gewerbe-produktprogramm.jpg

pentru unități comerciale

informații produse
Industrie-produktprogramm.jpg

pentru industrie

informații produse
kommunen.jpg

pentru municipalități

informații produse
infocenter.jpg

Ofertă completă de servicii

Gama noastră completă de produse oferă tehnică inovativă, eficientă si de o calitate superioară, insă numai impreună cu oferta completă de servicii putem găsi impreună cu clientii nostri solutii individuale potrivite cu sisteme eficiente. Solutiile Viessmann sunt caracterizate prin siguranta in exploatare, eficientă si durabilitate. Clientii Viessmann beneficiază de consultantă pentru toate tipurile de tehnologii si pentru orice sursă de energie: combustibil lichid, gazos, enegie solară, biomasă, căldura naturii, precum si pentru orice sistem de incălzire: pentru locuinte individuale sau multifamiliale, obiective civile si industriale sau retele de incălzire centralizată pentru municipalităti.

Oferta de servicii Viessmann include de asemenea asistența acordată de către serviciul tehnic, o ofertă de software, sprijin in publicitate și promovare a vânzărilor, precum și un sistem de informare și de comandă orientat spre client, disponibil non-stop prin intermediul internetului

Periodic, experți de rang înalt din domeniul energiei și al climei se întâlnesc în forumuri tehnice pe tema energiei la Academia Viessmann pentru discuții și schimb de experiență. De la primul eveniment din 2008, circa 2500 parteneri de piată au participat la aceste evenimente – specialisiti din domeniul incălzirii precum si urbaniști, arhitecți și ingineri. Acest lucru demonstrează necesarul ridicat de informatii si explicarea contextelor politice și tehnologice.

La aceste evenimente, experti de renume din politică, știință și industria tehnicii de încălzire isi expun punctele lor de vedere, arată soluții și intră în discuții pentru a răspunde întrebărilor.

foren.jpg
ueberreichung_stiftungsurkunde.jpg

Fundația Viessmann Allendorf: angajamentul față de responsabilitatea socială

Viessmann se angajează să preia responsabilitatea corporativă și socială. Ca urmare a acestei premise a societătii, compania investeste in știință, artă, cultură și angajamentul social. Donațiile vor fi acordate anual, pentru finanțarea proiectelor în Germania cat și la nivel internațional.

Pentru a sustine acest angajament amplu in mod unitar și pentru a asigura continuitatea în viitor, a fost fondată "Fundația Viessmann Allendorf". În august 2010, președintele guvernului Dr. Walter Lübcke a predat actul de infiintare Prof. Dr. Martin Viessmann.

magazin aktuell

Revista "actuell"

Revista Viessmann pentru toți angajații și prietenii Grupului Viessmann

Auszeichnungen

Distincții

Premii și distincții pentru companie și produsele sale

mai multe informații
Zertifikate

Certificate

Aici găsiți informații detaliate cu privire la toate certificările noastre

Informaţii & descărcare
Messen

Târguri

Firmele Grupului Viessmann participă constant la târgurile internaționale de tehnologii de climatizare și refrigerare


Start_Landebahn.jpg

Aeroportul Allendorf (Eder)

Aeroportul Viessmann Allendorf (Eder) a fost construit în 1966 și complet modernizat in 2005, astăzi îndeplinind toate cerințele impuse pe un aeroport de afaceri modern. În plus, el servește Clubului Aviatic Ederbergland ca o bază de instruire si de antrenamente, în special pentru activitatea cu tineretul pasionat de zbor.

viessmann_allendorf.jpg
Filmul companiei Viessmann