O gamă completă pentru autoritățile locale și rețelele locale de încălzire

© Enno Friedrich

Gama cuprinzătoare de produse și servicii de la Viessmann oferă soluții individuale cu sisteme eficiente pentru toate domeniile de aplicare și sursele de energie. De zeci de ani, compania furnizează sisteme de încălzire foarte eficiente și cu emisii reduse pentru petrol și gaze, precum și sisteme solare termice și fotovoltaice, generatoare de căldură pentru materii prime regenerative și pompe de căldură. Unitățile de cogenerare și sistemele de răcire completează gama cuprinzătoare de produse și servicii.

În calitate de furnizor complet de sisteme energetice, Viessmann oferă toate componentele necesare pentru proiectarea conceptului, implementarea și operarea rețelelor municipale de încălzire locală, a soluțiilor pentru blocuri de locuințe sau a satelor bioenergetice. Viessmann nu numai că furnizează sisteme de încălzire adecvate pentru combustibili fosili sau surse de energie regenerabilă, ci și sprijină autoritățile locale pe tot parcursul procesului, de la studiul inițial de fezabilitate până la construcția și punerea în funcțiune a sistemului.

Totul de la o singură sursă

Viessmann oferă un sistem de energie durabilă adecvat pentru orice cerere - pentru autoritățile locale, complexele rezidențiale și satele bioenergetice. Pentru construirea unei rețele locale de încălzire sunt disponibile țevi cu izolație ridicată, precum și stații de transfer de căldură. Bineînțeles, acestea sunt la fel de potrivite pentru proiecte de construcții noi și de modernizare.

În timp ce în zonele rurale accentul se pune pe crearea de sate bioenergetice, în zonele urbane nu există, în general, suficientă biomasă disponibilă pentru a încălzi majoritatea clădirilor. În acest caz, soluțiile parțiale pentru blocurile de apartamente individuale oferă alternative viabile, la fel ca și integrarea combustibililor fosili și utilizarea căldurii ambientale și a căldurii reziduale.

Serviciile complete care se extind până la gestionarea materiilor prime și managementul operațional completează gama.

Exemplu: Satul solar și bioenergetic Mengsberg

O gamă largă de servicii pentru toate aspectele sistemului dumneavoastră de încălzire

Soluțiile specifice sistemului și serviciile potrivite de la o singură sursă vă garantează o funcționare fiabilă și eficientă.

Gama cuprinzătoare Viessmann reprezintă tehnologia inovatoare și eficientă în cea mai bună formă. De la consultanță și conceptul de proiectare până la mentenanță, atenția rămâne concentrată pe întregul ciclu de viață al sistemului energetic.

Pe baza cerințelor și a planificării dumneavoastră, experții noștri dezvoltă o soluție pe măsură, economică și rezistentă în viitor. În timpul implementării sunt luate în considerare cerințele și normele de siguranță pentru toate componentele echipamentului - de la alimentarea cu combustibil până la coșul de fum - cu toate infrastructurile necesare. Detalii despre servicii:

Viessmann tratează toate proiectele în mod individual, fiecare aspect al conceptului de proiectare fiind orientat către o eficiență ridicată:

 • Consultanță imparțială privind tehnologia și tipul de combustibil
 • Recomandarea celei mai bune soluții din punct de vedere ecologic și economic
 • Informații despre legislația națională și internațională
 • Analiza sistemului
Vitomax în vedere izometrică

Coordonarea cu toate departamentele tehnice în timp ce sistemul este în construcție pentru a asigura livrarea și instalarea la timp.

 • Fabricat cu un nivel ridicat de preasamblare pentru a minimiza timpul pe șantier.
 • Punere în funcțiune fără probleme
 • Teste complete de performanță
 • Documentație de tip "As-built

Funcționarea fiabilă este asigurată prin concepte de service specifice clienților, cu furnizare garantată de piese de schimb, întreținere periodică și verificări ale cazanului:

 • Serviciu pentru clienți 24/7
 • Monitorizare și diagnosticare de la distanță
 • Conversie și modernizare
 • Închirierea cazanelor
 • Formare profesională în cadrul Academiei Viessmann
Vitomax întreținere

Sistemele de containere la cheie reprezintă o alternativă eficientă și rapidă la centrele de încălzire. Containerele sunt adaptate individual pentru a se potrivi oricăror cerințe - pot fi echipate cu cazane pe gaz sau pe biomasă, cu o unitate de cogenerare sau cu o combinație de generatoare de căldură diferite.

Sistem de containere Spitalul municipal Pirmasens Vitobloc 200, 140 și 207 kWel

Gama de produse

Încălzirea cu păcură - tehnologie cu o eficiență de până la 98%.

Cazane de apă caldă de până la 22 MW.

Cu o experiență de peste 25 de ani în acest domeniu de produse, Viessmann oferă sisteme eficiente cu gaz pentru producerea combinată de căldură și energie electrică. Pe lângă produsele standard, compania produce, de asemenea, unități de cogenerare adaptate în mod special la nevoile individuale ale clienților.

Cu o gamă largă de colectoare plate și cu tuburi vidate, Viessmann oferă soluții flexibile și individuale pentru fiecare aplicație.

Calitatea suprafeței interioare a buteliei de apă caldă menajeră este crucială pentru a furniza apă caldă menajeră în condiții de igienă. Din acest motiv, Viessmann se bazează pe două materiale de înaltă calitate: acoperirea cu email Ceraprotect pentru o protecție sigură și de durată împotriva coroziunii - aplicabilă gamei Vitocell 100. oțel inoxidabil - utilizat pentru gama Vitocell 300 - care satisface cele mai înalte cerințe de igienă.

Module fotovoltaice cu o capacitate de producție ridicată, calitate fără compromisuri și siguranță garantată.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul