Parteneriat cu producătorii de case solide și prefabricate

Foto: © Bluedog Studio / Shutterstock.com

Viessmann sprijină producătorii de case solide și prefabricate pentru a face față provocărilor viitorului

Lumea se schimbă, iar noi lucrăm împreună cu parteneri puternici pentru a face din aceasta o schimbare pozitivă. Printre acești parteneri se numără producătorii de case tradiționale, producătorii de case prefabricate și dezvoltatorii imobiliari. Împreună, putem stăpâni marea provocare a acestui deceniu, protecția climei. Pentru că ne privește pe toți. Pentru dumneavoastră, partenerii noștri din industria construcțiilor, protecția climei înseamnă că trebuie să vă confruntați cu cerințe tot mai mari în proiectele de construcție și modernizare. Acestea includ:

 • Eficiența energetică
 • Utilizarea energiilor regenerabile
 • Sustenabilitatea
 • Creșterea cerințelor legale

Aceste puncte trebuie să fie îndeplinite și puse în aplicare. Noi, cei de la Viessmann, vă sprijinim ca partener în acest sens. Asta pentru că noi considerăm că este sarcina noastră să mergem înainte cu curaj. Vedem digitalizarea și tranziția energetică ca pe o oportunitate. De aceea, lucrăm la îmbunătățirea durabilă a calității vieții în interiorul și exteriorul clădirilor cu soluții inteligente de climatizare și de sistem și la asigurarea unui mediu de viață confortabil. De aceea, managerii noștri de conturi cheie din industria construcțiilor vă stau la dispoziție - rapid și pe șantier, dacă este necesar. În următoarele secțiuni veți afla despre domeniile în care vă oferim asistență.

Suport pentru proiectare

Viessmann vă oferă asistență pentru proiectare în domeniul încălzirii, răcirii, ventilației și electricității. În cele ce urmează este prezentată o listă cu avantajele pe scurt.

 • Sprijin individual pentru proiectare, bazat pe proiecte
 • Configurații orientate spre eficiență pentru clădiri adaptate la viitor
 • Fiabilitatea planificării datorită defalcărilor de costuri și materiale
 • Siguranță cu ajutorul garanțiilor și garanțiilor pe termen lung
 • Acces la portalul nostru pentru parteneri cu informații, instrumente de planificare și inovații
 • Serviciul digital FöörderProfi vă ajută cu cererile de finanțare
 • Înregistrarea simplă a sistemelor fotovoltaice la operatorul de rețea datorită AdminProfi

Concepte energetice

În plus, sunt disponibile o serie de alternative pentru a contribui la creșterea eficienței energetice și pentru a face mai economică utilizarea surselor de energie regenerabilă. Gama integrată de soluții Viessmann încorporează următoarele măsuri în conceptele sale tehnice inovatoare:

 • Pompe de căldură
 • Fotovoltaice
 • Ventilație mecanică controlată
 • Sistem de gestionare a energiei la domiciliu (HEMS)
 • Platforma de casă inteligentă wibutler
 • Comunitatea energetică ViShare pentru energie electrică și termică

Asistență tehnică la fața locului

Experiența noastră îndelungată și parteneriatul puternic cu comercianții ne permit să oferim interfețe directe partenerilor noștri comerciali. Beneficiați de expertiza și disponibilitatea personalului nostru de pe teren. Vă puteți baza pe colegii noștri de la Serviciul Tehnic (TS) pentru a cunoaște pe deplin sistemele și soluțiile noastre și pentru a vă oferi consiliere și asistență. Datorită specializărilor din cadrul echipei TS, experții individuali pot oferi asistență foarte detaliată pentru produsul în cauză.

Rețele

Datorită multor ani de experiență și parteneriatelor solide cu profesioniștii, avem la dispoziție o rețea extinsă de experți. În calitate de partener al nostru în sectorul caselor prefabricate și al caselor solide, puteți beneficia de aceste rețele în următoarele domenii:

Conceptul sistemului: Soluții climatice integrate fără cusur

Creșterea confortului și utilizarea cât mai eficientă a energiei disponibile - tehnologiile inovatoare ale Viessmann fac acest lucru posibil, prin intermediul unei gestionări energetice interconectate fără întreruperi. Oferim "totul de la o singură sursă". Fie că este vorba de produse de inginerie a instalațiilor, de servicii digitale sau de sisteme de control inteligente - toate acestea pot fi extinse dincolo de propriul portofoliu de produse. Clienții dvs. primesc soluții inteligente care le ușurează viața de zi cu zi și îi ajută să identifice și să exploateze potențialele economii.

Educație și formare continuă

Oferim cursuri de formare la biroul nostru de vânzări, la fața locului cu propria echipă sau la fabrică - în funcție de locul în care puteți beneficia cel mai mult de cunoștințele furnizate și le puteți utiliza în modul cel mai profitabil. În plus, ne puteți găsi și la târguri comerciale și în mod digital în comunitatea Viessmann, pe forumuri și pe platforme online, cum ar fi viessmann.live. Subiectele pe care le abordăm în cadrul cursurilor noastre de formare includ întregul domeniu al echipamentelor tehnice pentru construcții (TGA). Acestea includ:

 • Energie
 • Tehnologia sistemelor
 • Inovații

PartnerPortal: Punctul de contact pentru partenerii Viessmann din industria construcțiilor

În calitate de parteneri Viessmann, dezvoltatorii de case solide și prefabricate au acces la PartnerPortal. Inovațiile și noile dezvoltări sunt împărtășite acolo, iar toate serviciile și aplicațiile sunt puse la dispoziție într-o formă grupată, cu o singură autentificare. În următorul videoclip, Thomas Heim explică hub-ul care este disponibil pentru partenerii Viessmann.

Deveniți astăzi partener Viessmann

Dacă sunteți un producător de case solide sau prefabricate și doriți să deveniți partener Viessmann, puteți face acest lucru online în doar câțiva pași:

 1. Trimiteți formularul completat online.
 2. Biroul nostru local de vânzări vă va contacta.
 3. Veți primi datele de acces pentru PartnerPortalul nostru.

Cercetare valoroasă în baza de date Viessmann a proiectelor de referință

Doriți câteva sugestii și idei inițiale pentru proiectele dumneavoastră? Baza de date Viessmann a proiectelor de referință vă oferă o primă impresie despre diversele proiecte în care Viessmann a oferit sprijin și asistență. Veți găsi acolo tot ceea ce aveți nevoie pentru inspirație sau ca resursă de cercetare, de la informații detaliate despre planificare și implementare până la detaliile tehnice ale instalațiilor. Printre altele, puteți filtra în funcție de domeniul de aplicare și de sursele de energie ale sistemelor.

Veți găsi o prezentare generală a altor industrii specializate pe pagina de nivel superior Industrii specializate.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul