Gama integrată de soluții Viessmann

Digitalizarea și tranziția energetică reprezintă, de asemenea, o provocare pentru Viessmann. În același timp, însă, ele reprezintă cele mai mari oportunități din istoria companiei noastre, care se întinde pe mai bine de 100 de ani. Un lucru este sigur - împreună cu partenerii noștri, le vom valorifica la maximum. În acest scop, am supus compania noastră unei realinieri strategice cuprinzătoare. Cea mai decisivă schimbare: Viessmann a evoluat de la un simplu producător de tehnologie de încălzire la un furnizor de soluții pentru întregul spațiu de locuit - în interiorul și în exteriorul clădirii.

"Creăm spații de locuit pentru generațiile viitoare." Acest motto înseamnă că ne asumăm responsabilitatea pentru spațiile de locuit ale generațiilor viitoare - să aibă locuințe confortabile; să trăiască împreună în comunități și orașe; și să ne păstrăm planeta. În primul rând, acest lucru este în concordanță cu modul în care noi ne vedem valorile. Pe de altă parte, este o necesitate imperioasă de a ne confrunta cu digitalizarea și tranziția energetică.

Gama integrată de soluții Viessmann este esențială pentru această nouă perspectivă, cu combinația noastră perfectă de produse, servicii digitale și toate elementele suplimentare. Cel mai important, însă, este faptul că soluțiile noastre unifică trecutul și viitorul Viessmann într-o singură structură clară.

Produse și sisteme

Această nouă ofertă se bazează pe cea mai largă selecție de produse și sisteme din industria noastră. Căldură, energie, ventilație - astăzi Viessmann apelează la toate sursele de energie și la toate tehnologiile pentru a crea locuințe confortabile și eficiente din punct de vedere energetic. De la tehnologia clasică de combustie la generarea combinată de căldură și energie electrică și până la utilizarea energiei solare. Asta este ceea ce suntem obișnuiți să facem. Unde avem succes de zeci de ani. Și aici vom continua să ne extindem portofoliul de soluții în anii următori.

Dacă ne uităm la nivelul schimbărilor climatice și al poluării aerului care există deja în lume, devine clar: răcirea și purificarea aerului devin din ce în ce mai importante - în unele cazuri chiar vitale - în habitatele din întreaga lume. Am dezvoltat deja soluții și pentru acest lucru, sub forma unor sisteme eficiente de răcire și ventilație mecanică, și le-am introdus cu succes pe piață.

Produsele și sistemele sunt originea noastră. Dar rețelele sunt cele care vor schimba în mod semnificativ modul în care acestea sunt utilizate și dezvoltate în continuare în anii următori. Fiecare aparat Viessmann va putea fi modernizat și, prin urmare, se va adapta din ce în ce mai bine la nevoile ocupanților pe parcursul duratei sale de viață, stabilind totodată noi standarde în materie de confort și protecție climatică.

Video: O nouă abordare a gestionării energiei

Conectivitate și platforme

Condiția prealabilă este o conexiune la internet. În cadrul gamei noastre integrate de soluții, platformele și conectivitatea potrivite fac acest lucru posibil. Pe lângă echipamentele de control al sistemului Vitoconnect și Vitocontrol, aceasta include și serviciul de platformă wibutler. Aceasta este compatibilă cu toate standardele wireless obișnuite din locuință și, prin urmare, nu numai că conectează între ele aparatele Viessmann, ci și toate produsele inteligente suplimentare pentru casă. Prin intermediul wibutler, tehnologia noastră dovedită Viessmann - moștenirea noastră de peste 100 de ani - devine parte a unui ecosistem digital. Este o lume plină de oportunități în care ne vom sprijini în mod constant partenerii și clienții noștri cu noi soluții pentru spațiile lor de locuit.

Servicii digitale

Serviciile digitale completează gama de produse și platforme. Acestea sprijină utilizatorii în controlul sistemelor lor, iar partenerii comerciali în punerea în funcțiune și întreținerea acestora. De exemplu, aplicația ViCare permite fiecărui proprietar de sistem să își seteze în mod convenabil climatul ideal al încăperii prin intermediul unui smartphone. ViGuide este conceput pentru a oferi asistență online partenerilor comerciali și pentru a asigura o punere în funcțiune simplă, rapidă și sigură.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul