Sisteme energetice economice pentru industria hotelieră și de ospitalitate

Camera 108 din Hotel Sonne

Sunteți în căutarea unui confort ridicat de încălzire pentru oaspeții dumneavoastră, cuplat cu cele mai mici costuri de energie posibile? Beneficiați de inovația tehnică a unui producător internațional de top de sisteme energetice. Și de experiența a numeroase sisteme instalate în hoteluri.

Vom găsi încălzirea potrivită pentru hotelul dvs.

Verificăm necesarul dumneavoastră de energie și vă prezentăm diverse modalități de utilizare eficientă și sustenabilă a energiei consumate. Astfel încât oaspeții dvs. să se simtă confortabil - iar dvs. să aveți un avantaj real de cost față de concurență.

Consumul optim de energie în hotelul dumneavoastră datorită unor soluții complete

Un sistem de încălzire specific nu este întotdeauna soluția optimă. Cerințele din industria hotelieră sunt prea variate și prea complexe pentru acest lucru. Este bine să aveți alături de dumneavoastră un partener care să fie un furnizor cu adevărat complet atunci când vine vorba de furnizarea de căldură. Adesea, se poate obține un echilibru energetic și mai bun cu o combinație corectă.

Conceptele de proiectare personalizate reduc costurile energetice

Alimentarea cu căldură și energie a hotelurilor impune cerințe foarte speciale în ceea ce privește tehnologia. Vârfurile de sarcină extreme și o cerere mare de căldură și electricitate pe tot parcursul anului au ca rezultat costuri energetice la fel de avansate. Proiectate corect și combinate cu pricepere, conceptele noastre personalizate reduc aceste costuri. Pentru că sistemele noastre avansate de încălzire cunosc doar două direcții: confort în sus, costuri în jos!

Oaspeții se așteaptă la o furnizare fiabilă de căldură și apă caldă menajeră 24 de ore din 24. Prin urmare, gestionarea optimă a energiei este indispensabilă dacă doriți să țineți costurile sub control. Cu gama sa integrată de soluții, Viessmann oferă o alegere și o combinație unică de opțiuni pentru toate sursele de energie și nivelurile de consum. Rezultă astfel sisteme energetice revoluționare și foarte eficiente, care nu numai că asigură o utilizare optimizată a combustibililor din punct de vedere al costurilor, ci și cea mai mare siguranță posibilă a aprovizionării.

Gândirea în sisteme - așa se creează concepte energetice holistice și de viitor

Generarea de energie electrică și termică în același timp, utilizarea căldurii reziduale, încălzirea și răcirea cu un singur sistem - Viessmann are întotdeauna o imagine de ansamblu a situației energetice de la fața locului. În acest fel putem oferi soluții adaptate individual, care sunt exemplare în ceea ce privește echilibrul energetic și de mediu.

Sistemele de încălzire Viessmann pot fi controlate în mod convenabil prin intermediul tabletei sau al PC-ului

Un management eficient al energiei include și o operare simplă. Sistemul de control Vitotronic cu posibilitate de comunicare este un sistem de management electronic pentru o funcționare economică și fiabilă a sistemului de încălzire. Totul sub control, datorită Viessmann.

Avantajele dumneavoastră cu un sistem de încălzire personalizat de la Viessmann

Concept personalizat pentru cererea de căldură a hotelului dumneavoastră: Unitatea de cogenerare Vitobloc 200_EM-401
  • Fiabilitate operațională ridicată: Toate componentele sunt adaptate optim între ele pentru o funcționare fiabilă pe termen lung.
  • Eficiență energetică: Reducerea costurilor printr-o mai bună utilizare a energiei cheltuite
  • Funcție suplimentară de răcire: răcire naturală cu pompă de căldură pentru un climat perfect al încăperii în orice anotimp
  • Alimentarea cu energie electrică autogenerată: pentru optimizarea economică a costurilor cu energia electrică
  • Evaluarea îmbunătățită a ciclului de viață: Reducerea emisiilor deCO2 ca avantaj competitiv

Având partenerul potrivit alături de tine, multe lucruri devin mai ușoare

Vă verificăm necesarul de energie și vă prezentăm diferitele modalități de utilizare a energiei în mod eficient, durabil și rezistent în viitor - așa cum numai un furnizor cu adevărat complet poate face. După aceea, vă vom recomanda un partener care se potrivește perfect cu dumneavoastră. Un adevărat specialist care cunoaște cerințele din industria hotelieră și care aduce o experiență vastă în ceea ce privește furnizarea de căldură de care aveți nevoie.

Așadar, profitați de sfaturile noastre de specialitate gratuite.

  1. Luați legătura cu noi și faceți o programare cu unul dintre specialiștii noștri pentru industria hotelieră.
  2. Vom veni la dvs. și ne vom face timp să analizăm situația dvs. actuală și cerințele pentru cererea dvs. de căldură și energie.
  3. Vă vom arăta unde și cum poate fi îmbunătățit sistemul dvs., ce economii potențiale aveți și cum ar putea arăta o soluție de viitor.
  4. Vom găsi partenerul potrivit pentru a vă realiza modernizarea în mod profesionist și vă vom oferi un sprijin fiabil și atent la costuri.

Referințe

Următoarele referințe ilustrează modul în care soluțiile personalizate Viessmann sunt utilizate în industria hotelieră și a ospitalității.

Cabană sat Priesteregg, Leogang: Stațiune de vacanță cu surse de căldură extrem de inovatoare

Stațiune ecologică în satul montan Priesteregg, Leogang. Imagine: © Günter Standl (www.guenterstandl.de)

Luxoasa stațiune de vacanță Priesteregg din Leogang, Austria, permite vacanțe de bun-simț cu conștiința împăcată. Acest lucru se datorează faptului că, în cursul extinderii satului de cabane pentru a include o zonă de wellness, s-a obținut o funcționareneutră din punct de vedere al emisiilor de CO2. La baza acestui lucru se află tehnologia inovatoare de încălzire și climatizare, care combină în mod inteligent diferite tehnologii de generare și le controlează astfel încât să asigure o funcționare optimă din punct de vedere ecologic și economic.

Furnizorii de energie sunt componente clasice, cum ar fi lumina soarelui, energia geotermală, biomasa și biogazul. În plus, căldura reziduală din apele reziduale ale căzilor cu hidromasaj și ale piscinelor este obținută prin intermediul pompelor de căldură și reintrodusă în sistem. Într-un rezervor de stocare a energiei din fier, energia este extrasă din apa cristalină în timpul sezonului de încălzire de iarnă prin intermediul unei pompe de căldură, până când aceasta este înghețată. Blocul de gheață disponibil în rezervorul de stocare a energiei din fier după perioada de încălzire este apoi utilizat în mod durabil pentru a răci camerele în timpul verii.

Hotel Parador, Alcalá de Henares, Spania: farmecul istoric întâlnește confortul unui hotel contemporan.

Hotelurile Parador din Spania sunt unități elegante, care nu numai că sunt situate de obicei în locuri cu semnificație istorică, dar sunt adesea adăpostite chiar în clădiri istorice. Un prim exemplu este hotelul Parador din Alcalá de Henares, Spania. Aici, două cazane Vitocrossal 300 cu condensare pe gaz asigură o alimentare eficientă cu energie termică. Apa caldă menajeră este furnizată de 80 de colectoare cu tuburi vidate Vitosol 200-TM, susținute, în perioadele de vârf, de un cazan de joasă temperatură Vitoplex 300.

Locul ideal pentru a vă relaxa și a vă destinde: Lagorai Alpine Resort & Spa, Italia.

Situat într-o locație retrasă, Lagorai Alpine Resort & Spa are vedere la Valea Fiemme, în apropiere de Cavalese. Aici nu este greu să te simți ca acasă și în armonie cu natura. Acest lucru este garantat și de cazanul pe lemne Vitoflex 300-RF, care asigură o căldură plăcută și confortabilă în camere și în centrul spa. Cazanul pe lemne complet automat, cu ardere prin rotație, are o putere de 400 de kilowați și poate fi alimentat fie cu peleți, fie cu așchii de lemn sau cu așchii de lemn.

Hotel Edelweiß, Tel în Tirolul de Sud, Italia: atenție deplină la detalii și confort de lux pentru vacanțe relaxante.

În hotelul de familie Alphotel Edelweiß, un cazan Vitoplex 300 cu temperatură joasă alimentează cele 54 de camere premium și oaza de wellness plus piscina interioară cu energie termică și apă caldă menajeră.

Hotel Pegasos, Kemer, Turcia: facilități încântătoare de înot și wellness pentru peste 700 de camere.

Ce ar fi un hotel de vacanță fără o piscină și un hotel turcesc fără un hammam? Cazanul din fontă de joasă temperatură Vitorond 200 alimentează în mod fiabil complexul hotelier cu energia termică necesară.

Victor's Residenz-Hotel, Saarbrüücken, Germania: Farmecul francez întâlnește confortul german.

Un total de 45 de colectoare plane Vitosol puternice pentru alimentarea cu apă caldă reprezintă completarea ideală a sistemului de încălzire format din două cazane cu condensare pe gaz.

References

Comercial
Rezidențial
Gaz
Solar

Insula Palm Island "The Palm Jumeirah" din Dubai

Pe Palm Jumeirah, colectoarele solare Vitosol 200-F alimentează cu apă caldă 14 clădiri de apartamente, în timp ce trei cazane Vitocrossal 300 încălzesc piscina și hammamul din hotelul de lux "Ottoman Palace".

Citește mai mult
Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul