Soluții de sistem personalizate pentru comerț și industrie

Foto: © Thorsten Arendt

Odată cu modificarea Legii privind protecția climei din august 2021, guvernul federal german a înăsprit obiectivele de protecție a climei și a confirmat obiectivul de neutralitate a gazelor cu efect de seră până în 2045. Până în 2030, emisiile trebuie să fie deja reduse cu 65 % față de 1990. Pentru a atinge aceste obiective în Germania, trebuie îmbunătățită eficiența energetică și trebuie să crească utilizarea energiilor regenerabile și a soluțiilor neutre din punct de vedere al emisiilor deCO2. În sectorul comercial și industrial, neutralitateaCO2 nu înseamnă doar producție și procese neutre din punct de vedere climatic. Aceasta se referă, de asemenea, la întregul lanț de aprovizionare și la utilizarea produselor în aval.

Sprijin cuprinzător pentru centrele energetice multivalente din comerț și industrie

În prezent, centrele complexe de energie multivalentă fac obiectul unei multitudini de specificații. Nu numai furnizarea de energie curată și eficientă este esențială, ci și fiabilitatea operațională ridicată și disponibilitatea sistemului. Cu sisteme descentralizate de încălzire și energie pe măsură, bazate pe energii regenerabile, Viessmann furnizează soluția de sistem potrivită pentru fiecare cerință.

Soluții pentru aplicații comerciale și industriale

Cazan de joasă temperatură Vitoplex 300

Furnizarea de soluții adecvate pentru cerințele și exigențele stricte impuse centrelor energetice pentru comerț și industrie include o potrivire optimă a componentelor și sistemelor. În plus, Viessmann oferă o gamă extinsă de servicii - de la planificare și asistență pentru proiecte până la service după instalarea sistemului. Gama de produse include diferite surse de energie și etape de ieșire, precum și adaptări specifice proiectului.

Puteți găsi informații detaliate în secțiunea "Sisteme energetice eficiente pentru industrie și comerț".

Soluții pentru industria hotelieră și de ospitalitate

Camera 108 de la Hotel Sonne din Frankenberg

Alimentarea cu căldură și energie în industria hotelieră și a ospitalității impune cerințe foarte speciale în ceea ce privește tehnologia. Vârfurile de sarcină extreme și cerințele  avansate de căldură și energie electrică pe tot parcursul anului au un impact semnificativ asupra costurilor energetice. Prin urmare, gestionarea optimizată a energiei este esențială. Cu soluțiile cuprinzătoare ale Viessmann, alimentarea cu căldură și energie este planificată și implementată la fel de cuprinzător.

Informații detaliate despre implementarea eficientă din punct de vedere al costurilor a proiectelor cu Viessmann la secțiunea Sisteme energetice pentru industria hotelieră și de ospitalitate.

Baza de date a proiectelor de referință - Viessmann ca partener de proiect

Pentru a vă face o primă impresie despre diversele proiecte pe care Viessmann le-a urmărit și le-a sprijinit, cel mai bine este să utilizați baza noastră de date cu proiecte de referință. Aceasta vă va oferi informații detaliate despre planificarea și implementarea proiectelor, împreună cu detaliile tehnice ale sistemelor. Printre altele, puteți filtra în funcție de domeniul de aplicare și de sursele de energie ale sistemelor pentru a aduna idei inițiale pentru propriul proiect.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul