Un parteneriat de încredere pentru viitor

Foto: © A._and_I._Kruk / Shutterstock.com

Viessmann a evoluat de la un specialist în tehnologia de încălzire la un furnizor de soluții de sistem inovatoare. Un semn al importanței pe care o are progresul pentru noi. Cu toate acestea, suntem mândri de rădăcinile noastre. Acest lucru este valabil și pentru parteneriatul nostru de succes cu instalatorii de sisteme de încălzire, care durează de generații. De aceea, suntem cu atât mai încântați că Viessmann a primit certificatul de parteneriat de aur (doar în limba germană ) ca partener comercial nr. 1 pentru a 16-a oară consecutiv în 2021 de către editorul de specialitate "markt intern". Și, împreună cu partenerii noștri din comerț, dorim să extindem acest parteneriat în continuare. În acest fel, combinăm ceea ce este încercat și testat cu ceea ce este nou și original. Calitate dovedită, fiabilitate și încredere reciprocă, alături de soluții și servicii inovatoare, care fac viața de zi cu zi mai ușoară atât pentru partenerii noștri, cât și pentru clienții lor, contribuind în același timp la impulsionarea tranziției energetice.

Sistem de ventilație Vitovent 300-W, pompă de căldură Vitocal 300-G, butelie de apă caldă menajeră și acumulator de energie Vitocharge VX3

Crearea împreună a unor soluții de sistem inovatoare

Gândim în termeni de sisteme. Acesta este motivul pentru care componentele individuale ale tehnologiei de încălzire și climatizare Viessmann sunt adaptate în mod optim între ele în fabrică. Acest lucru înseamnă că acestea funcționează în mod fiabil și eficient nu numai singure, ci și ca sistem. Prin urmare, munca instalatorilor este, de asemenea, facilitată, deoarece componentele individuale ale sistemului pot fi ușor de modernizat și extins. Fie că instalați un nou sistem de încălzire pentru clientul dumneavoastră, fie că modernizați unul deja existent sau efectuați întreținerea unui sistem - instrumentele și serviciile Viessmann pentru parteneri vă vor ajuta.

Beneficii pentru dumneavoastră și pentru clienții dumneavoastră

În strânsă colaborare cu partenerii noștri, lucrăm la servicii și instrumente care oferă atât instalatorilor, cât și clienților acestora o valoare adăugată reală - de la generarea de oferte și comandarea de componente și piese de schimb, până la punerea în funcțiune și întreținere. Companiile partenere Viessmann pot profita de avantajele din domeniile: - În ceea ce privește serviciile de asistență tehnică, de asistență tehnică și de asistență tehnică pentru instalare, de la instalarea și de asistență tehnică pentru instalare la serviciile de asistență tehnică:

  • Furnizarea de informații și consiliere pentru clienți și instalatori
  • Planificarea și achiziționarea de sisteme complete, precum și de piese de schimb
  • Instalare și servicii pentru parteneri și clienții acestora

Informare și consiliere

În calitate de partener al nostru, aveți acces online în orice moment la peste 30.000 de documente PDF cu informații tehnice despre produse, precum și la listele de prețuri actuale. În plus, Serviciul Tehnic Viessmann și instrumentele inovatoare sunt disponibile pentru a vă ajuta în consilierea clienților. Calculatorul de sisteme de încălzire Viessmann, de exemplu, este integrat direct pe site-ul dvs. web și generează automat oferte de preț pentru potențialii clienți folosind datele pe care le-ați presetat. În timpul întâlnirii ulterioare cu clientul la fața locului, pur și simplu îl personalizați după cum este necesar. Cu ajutorul verificării economiei de energie a clădirii, calculați potențialele economii de energie și de costuri pe care le-ar putea aduce un nou sistem de încălzire, ceea ce vă oferă o bază optimă pentru consilierea clientului individual.

Planificați și achiziționați

În calitate de partener Viessmann, aveți acces la numeroase instrumente pentru planificarea componentelor individuale, precum și a sistemelor complete de încălzire și ventilație. Acestea includ aplicații speciale pentru dimensionarea pompelor de căldură, de exemplu, sau pentru calcularea distanței necesare față de o proprietate vecină pe baza nivelului de zgomot. PartnerShop-ul Viessmann este deschis în orice moment pentru a se asigura că planurile pot fi implementate rapid. Găsiți componentele potrivite, verificați disponibilitatea acestora și trimiteți comanda online - pe un PC, la birou sau pe drum. Legătura cu Quote Assist face comanda și mai ușoară. Sistemul nostru logistic fiabil asigură o livrare rapidă.

Instalare și service

Un serviciu de succes pentru clienți se caracterizează prin disponibilitate rapidă în orice moment. Viessmann ViGuide nu numai că vă facilitează, în calitate de instalator, extinderea serviciilor în acest sens, dar și economisirea unui timp prețios. Dacă un sistem de încălzire are o poartă de acces și clientul utilizează aplicația ViCare, puteți utiliza instrumentul de control central pentru a monitoriza de la distanță toate instalațiile și, în unele cazuri, pentru a remedia eventualele probleme înainte ca acestea să devină evidente. Cu ajutorul aplicației pentru piese de schimb, puteți înregistra cu ușurință online produsele instalate. Clienții dvs. beneficiază apoi de o prelungire a garanției, care începe în același timp cu punerea în funcțiune.

Un parteneriat cuprinzător în toate sectoarele

Împreună cu companiile noastre partenere, dorim să modelăm viitorul pentru mai bine. Pentru a realiza acest lucru, ne bazăm pe un parteneriat cuprinzător. Acesta include, de asemenea, sprijin pentru instalatori în următoarele domenii:

Specialiștii independenți oferă consultanță, printre altele, în materie de analiză operațională și de gestionare a afacerii.

Vă oferim sprijin pentru a vă face cunoscută afacerea, de exemplu prin intermediul marketingului prin corespondență directă și online.

Oferim instruire la birourile noastre de vânzări, precum și oportunități extinse de e-learning.

Vă sprijinim în obținerea de noi clienți și în gestionarea cererilor de informații.

Evenimente precum Viessmann Roadshow și târgurile comerciale asigură un contact strâns cu comercianții.

(Foto: © SpeedKingz / Shutterstock.com)

Centrul de informații pentru partenerii Viessmann

În calitate de parteneri Viessmann, instalatorii au acces la PartnerPortalul nostru. Inovațiile și noile dezvoltări sunt împărtășite acolo, iar toate serviciile și aplicațiile sunt puse la dispoziție într-o formă grupată, cu o singură autentificare. De asemenea, aici puteți urmări starea comenzilor și puteți apela informații despre sistemele online ale clienților ca parte a funcției de monitorizare. În următorul videoclip, Thomas Heim explică hub-ul care este disponibil pentru partenerii Viessmann.

Cum să deveniți un partener Viessmann

Dacă sunteți un instalator și doriți să deveniți partener Viessmann, puteți face acest lucru online în doar câțiva pași:

  1. Trimiteți formularul completat online.
  2. Biroul nostru local de vânzări vă va contacta.
  3. Veți primi datele de acces pentru PartnerPortalul nostru.
Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul