Instrumente și servicii pentru proprietarii de locuințe, contractori de încălzire și proiectanți

(Foto: © SFIO CRACHO / Shutterstock.com)

Viessmann oferă o gamă completă de instrumente și servicii atât pentru proprietarii de locuințe, cât și pentru partenerii săi comerciali. Veți găsi o prezentare generală aici.

  • Pentru proprietarii de locuințe: Aveți un nou sistem de încălzire Viessmann? Aici puteți accesa înregistrarea produsului cu un singur clic. Poate că ați rătăcit instrucțiunile de utilizare? Cu ViBooks, vă punem la dispoziție gratuit toate instrucțiunile. Sau poate aveți întrebări generale despre încălzire și despre cum să economisiți la costurile de încălzire? În acest caz, accesați pur și simplu ghidul privind încălzirea sau folosiți întrebările frecvente.
  • Pentru contractorii de încălzire: În plus față de PartnerPortal, veți găsi toate instrumentele importante, cum ar fi PartnerShop, aplicațiile ViGuide și ViCare, precum și Browserul de scheme și aplicația pentru piese de schimb, precum și numeroase alte instrumente adecvate.
  • Pentru planificatorii specializați: În zona dvs. veți găsi PartnerPortal, Browserul de scheme și baza noastră de date online ViBooks, care vă oferă acces la peste 30.000 de documente, cum ar fi fișe tehnice și ghiduri tehnice.

Instrumente și servicii

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul