Solicitați o consultanță de specialitate - rapid și fără obligații

Întrebare despre un sistem existent

Lucrezi la un proiect de construcție și ai nevoie de un plan bun pentru noul tău sistem de încălzire? Poate că vechiul dvs. sistem de încălzire este defect sau este atât de ineficient încât costurile de încălzire au crescut vertiginos de ani de zile? Sau poate că aveți nevoie de suport pentru tehnologia de încălzire pentru următorul proiect major? Fie că este vorba de o construcție nouă sau de o modernizare, împreună vom găsi noul sistem de încălzire pentru dumneavoastră.

Cum puteți solicita o consultanță din partea unui partener Viessmann?

În perioada premergătoare unei înlocuiri, modernizări sau a unei clădiri noi, vă veți confrunta cu siguranță cu mai multe întrebări, cum ar fi: Ce sistem de încălzire ar trebui să fie? Tehnologia modernă cu condensare, de exemplu, funcționează cu combustibilii clasici, cum ar fi păcura sau gazul. Dacă, pe de altă parte, doriți să treceți la energiile regenerabile, o pompă de căldură este o alegere bună, deoarece utilizează energie ecologică gratuită. Pe pagina noastră "Pompa de căldură inteligentă" veți găsi informații detaliate despre pompele de căldură.

În plus, există și alte întrebări la care trebuie să răspundeți: Care este modelul dvs. de încălzire și nevoile de încălzire ale clădirii? Există suficient spațiu pentru stocarea combustibilului? Și ce resurse financiare aveți la dispoziție, de fapt? Dar nu trebuie să răspundeți singur la aceste întrebări și la altele. Vă vom pune în legătură cu un partener Viessmann certificat care vă va oferi o consultanță fără obligații.

6 pași simpli pentru o consultanță de specialitate

  • Completați formularul scurt.
  • Un reprezentant Viessmann vă va contacta prin e-mail sau telefonic pentru a discuta cererea dvs. și pentru a adăuga informații, dacă este necesar.
  • Viessmann va transmite cererea dvs. către un partener Viessmann certificat. Vă rugăm să rețineți că acest lucru poate dura ceva mai mult timp, în funcție de sezon și de situația comenzii.
  • Veți primi datele de contact ale partenerului Viessmann prin e-mail. Vă rugăm să îl contactați proactiv și să stabiliți o întâlnire de consultanță cu acesta.
  • Partenerul dvs. specializat va verifica condițiile la fața locului și vă va consilia individual cu privire la produsele Viessmann potrivite pentru dvs.

 

Cum vă sprijină Viessmann cu sfaturi de specialitate

În acest moment, noi, Viessmann, acționăm ca intermediar între dumneavoastră și partenerii noștri certificați. Aceștia sunt companii independente și, prin urmare, sunt responsabili pentru a vă contacta ei înșiși.

Bineînțeles, vă vom însoți și, dacă este necesar, vă vom sprijini cu consultanță de specialitate din partea partenerilor noștri. Vă vom contacta prin e-mail pentru a afla dacă sunteți deja în contact cu o companie specializată, dacă ați primit o ofertă și dacă aveți nevoie de sprijin suplimentar din partea noastră. Feedback-ul dumneavoastră succint ne va ține la curent și vă va oferi cel mai bun sprijin posibil.

Vă rugăm să rețineți că partenerii noștri specializați sunt în prezent foarte ocupați și este posibil să întârzie să vă contacteze. Prin urmare, vă rugăm să vă contactați partenerul specialist în mod proactiv. Datele de contact le veți primi de la noi prin e-mail.

Întârzierea se aplică în prezent și la termenele de livrare a produselor noastre. Din cauza blocajelor de aprovizionare, este posibil ca termenele de livrare pentru produsele selectate să fie în prezent mai lungi decât de obicei. Vă rugăm să fiți înțelegători și, dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați prin e-mail.

Cumpărarea unui nou sistem de încălzire - iată cum se face

Solicitați o consultanță de specialitate pentru sectorul comercial, industrial sau al autorităților locale

Pentru a obține cel mai bun rezultat posibil pe termen lung, nu trebuie luate în considerare doar sistemul energetic potrivit pentru o clădire comercială, industrială sau pentru o autoritate locală - proiectarea, implementarea și asistența întregului proiect trebuie, de asemenea, să fie personalizate. Solicitați o consultanță de specialitate fără obligații și vă vom sprijini în drumul dumneavoastră către un nou sistem de încălzire sau o soluție de sistem adecvată. Pentru a face acest lucru, selectați opțiunile corespunzătoare în formular și vă vom contacta prompt pentru a discuta detaliile cu dumneavoastră.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul