Deveniți acum un partener comercial Viessmann

Importanța energiei electrice în generarea de energie termică este în creștere, iar tranziția către sisteme de încălzire mai ecologice nu mai poate fi concepută fără energie electrică. Viessmann oferă soluții de sistem pentru clienții dvs. care sunt deopotrivă orientate spre viitor și rezistente. Deveniți un partener Viessmann și profitați de avantajele și instrumentele speciale.

Soluțiile de sistem Viessmann - colaborăm pentru a impulsiona tranziția energetică

Oferim soluții de sistem, instalații complete pentru a oferi clienților o alimentare optimă cu energie în locuințele lor. De ani de zile, gama noastră de produse a mers dincolo de clasicele generatoare de căldură. La baza soluțiilor noastre de sistem se află sistemele noastre fotovoltaice și sistemele de stocare a energiei. Acestea nu numai că le permit clienților dvs. să își genereze propria energie electrică pe acoperiș, dar pot, de asemenea, să își mărească autoconsumul și să sprijine funcționarea unei pompe de căldură. Toate elementele sunt proiectate și echipate în fabrică pentru a putea funcționa împreună într-un singur sistem fără probleme. Printre altele, fluxurile de electricitate și de energie pot fi monitorizate și ajustate - pentru o utilizare optimă a energiei.

Vitocharge - stocați pur și simplu energia electrică autogenerată

În special unitatea de stocare a energiei Viessmann Vitocharge oferă clienților dumneavoastră o interfață excelentă între electricitate, căldură și mobilitate. Clienții dvs. au opțiunea de a-și genera propria energie electrică cu un sistem fotovoltaic Viessmann, de a o stoca cu Vitocharge și de a o utiliza pentru a opera o pompă de căldură Viessmann, de exemplu. Un sistem de gestionare a energiei este integrat pentru a supraveghea consumul în orice moment. Vitocharge și GridBox se află în centrul sistemului de gestionare a energiei.

Vitocharge se distinge ca produs 3 în 1 și combină un invertor fotovoltaic, un invertor de baterii și module de stocare într-un singur aparat. Cele trei componente sunt integrate într-un spațiu de instalare compact, astfel încât Vitocharge economisește spațiu. Acest lucru facilitează nu numai selectarea locației optime de instalare, ci și instalarea în sine. Greutatea controlabilă este, de asemenea, avantajoasă în această privință. În plus, Vitocharge se distinge prin capacitatea sa de pornire neagră (restaurare). În sistem rămâne suficientă energie pentru ca acesta să poată reporni fără dificultate după o pană de curent. În plus, unitățile noastre de stocare a energiei au avantajul de a nu avea pierderi de conversie atunci când energia este trimisă la invertorul de baterie.

În calitate de partener Viessmann, veți beneficia de asistență pentru punerea în funcțiune și service continuu prin intermediul instrumentelor noastre ușor de utilizat, cum ar fi ViGuide și Asistentul de service.

Beneficii pentru dumneavoastră ca partener Viessmann

Printre altele, le oferim partenerilor noștri un serviciu de consultanță divers și individual. Pe lângă aspectele tehnice, aceasta include, de asemenea, analiza operațională, managementul afacerilor și optimizarea site-ului web. De asemenea, primiți sprijin în ceea ce privește vânzările, întreținerea și service-ul, precum și procesele de marketing. Iar pe lângă o consultanță personală, aceasta include și cursuri de formare.

 • Consultanță personală
 • Asistență cuprinzătoare pentru vânzări
 • Asistență în ceea ce privește întreținerea și service-ul
 • Servicii digitale și portalul nostru pentru parteneri
 • Asistență de marketing
 • O gamă extinsă de cursuri de formare
 • Tururi exclusive în fabrică
 • Service rapid pentru componente și piese individuale

Deveniți un partener Viessmann în 3 pași simpli

 1. Trimiteți formularul completat la rubrica "Contact inițial".
 2. Biroul dvs. local de vânzări vă va contacta.
 3. Veți primi datele de conectare pentru portalul nostru PartnerPortal.

Instrumentele și serviciile noastre: optim adaptate electricienilor

După cum am menționat deja, vă suntem alături în multe procese, de la vânzări la asistență pentru clienți și întreținere de sistem. Dacă sunteți un partener Viessmann, vă oferim o gamă largă de instrumente și servicii în acest scop. Aveți acces la următoarele instrumente:

 • Calculator de independență: Acest program cartografiază gradul de autosuficiență, precum și potențialul de îmbunătățire a autoconsumului atunci când diferite generatoare de energie electrică sunt combinate cu o unitate de stocare a bateriei.
 • Planificator de unități de cogenerare: Cu acest planificator, pot fi descoperite potențialele economii în combinație cu o unitate de cogenerare.
 • Planificator PV: Planificatorul PV vă sprijină în proiectarea sistemelor fotovoltaice.
 • Calculator PV: Puteți integra cu ușurință acest calculator în site-ul dvs. web.
 • E-Planner: Cu acest instrument, puteți crea o schemă de amenajare bazată pe ideile concrete ale clientului în doar câțiva pași.

În plus, există numeroase instrumente disponibile legate de pompele de căldură. Printre acestea se numără:

 • Ajutor pentru dimensionarea sistemului de pompe de căldură
 • Calculator al factorului de performanță sezonier
 • Calculator de zgomot al pompei de căldură
 • Calculator de dimensionare a pompei de căldură

  

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul