Soluții industriale sistematice

Soluții industriale Viessmann - furnizare economică de abur, căldură, energie electrică și energie de răcire

Sistemele și instalațiile energetice eficiente pentru aplicații industriale contribuie în mod important la reducerea emisiilor poluante, precum și a costurilor de funcționare, creând astfel avantaje competitive. În acest sens, Viessmann oferă soluții de sistem extinse care asigură o furnizare economică de abur de până la 70 de tone pe oră, căldură de până la 44 MW, energie electrică de până la 530 kWel și energie de răcire de până la 600 kW. Soluțiile sunt create individual pe baza unor concepte energetice integrale, bazate pe evaluarea sistemului global de generare a energiei, a structurii de alimentare și a consumului. Determinarea potențialului, precum și coordonarea tuturor componentelor sistemului se bazează pe analiza aprofundată a tuturor proceselor. Gama Viessmann este completată de servicii complete, care acoperă totul, de la inginerie la punerea în funcțiune și service-ul ulterior.

Aflați mai multe despre proiectele implementate cu succes cu soluții industriale Viessmann. Utilizați baza noastră de date cu proiecte de referință și filtrați după proiecte din industrie.

Utilizarea eficientă a hidrogenului din procesele industriale

Echipate cu arzătoarele corespunzătoare, cazanele Viessmann Vitomax permit funcționarea cu până la 100 % hidrogen. Acest lucru permite utilizarea hidrogenului, care poate fi un produs secundar al proceselor chimice, și contribuie astfel la creșterea eficienței generale. În același timp, pot fi reduse emisiile de CO2 dăunătoare pentru climă.

Gama de produse

Soluții eficiente pentru aplicații industriale de până la 44 MW de căldură și 70 t de abur/h.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul