Vitobloc 200 tip EM-50/81


Profitați de aceste avantaje

  • Pentru producția economică de energie electrică și termică pentru consum propriu
  • Livrat asamblat complet si testat în fabrică
  • Echipat cu motor Otto in 4 cilindri pe gaz (adaptabil si la biogaz) cu funcționare silențioasă
  • Prevăzut cu sistem de monitorizare de la distanță prin internet


Tehnică testată

Modulul de cogenerare Viessmann Vitobloc 200 este un sistem gata de operare. Pe un singur cadru stă motorul, generatorul, șasiul fonoizolat și sistemul de automatizare.

Modulele de cogenerare sunt recomandate atunci cand este nevoie permanent de căldură și avem un consum continuu de energie electrică. Acest lucru poate fi intalnit, de exemplu, in cazul hotelurilor, ansamblurilor rezidentiale de la 30 pană la 50 apartamente, piscine, centre comerciale si de agrement, cat si in industrie, comerț și obiective civile.

Modulul de cogenerare Vitobloc 200 EM-50/81 oferă 50 kWel si 81 kWterm. Prin tehnica in condensatie integrată, pană la 95 % din combustibilul folosit este transformat în energie. Această tehnică a fost indelung testată, in prezent existand mai mult de 2.500 module de cogenerare Vitobloc 200 instalate. Prin montarea unui schimbător de căldură suplimentar se pot adăuga in sistemul termic pană la 16 kW.

 

Foarte economic datorită intervalelor lungi de intreținere

Intervale de service mai lungi sunt asigurate prin sistemul de gresare integrat ceea ce reduce costurile de operare si timpii de stationarea agregatului. Modulele de cogenerare Vitobloc 200 sunt echipate cu toate racordurile necesare. Acest lucru economisește timp și costuri în proiectare, instalare si punerea în functiune.

Consiliere

Distribuitor local

Pentru o consiliere gratuită, fără obligaţii şi individuală, vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră local Viessmann.


Secțiune produs

Produktschnitt BHKW Vitobloc 200 Typ EM-50/81

Schema de funcționare

Funktionsschema BHKW Vitobloc 200 Typ EM-50/81