Vitocrossal 200 CM2 – soluţia universală pentru clădirile noi şi pentru modernizări


Profitaţi de aceste avantaje

  • Cazan în condensaţie pe gaz, 400 până la 620 kW
  • Efect de autocurăţare prin suprafaţa plană din oţel inoxidabil
  • Opţional cu functionare cu tiraj fortat sau cu conexiune la coş
  • Toate conexiunile hidraulice montabile din partea superioară
  • Automatizare Vitotronic cu operare facilă cu afişaj text şi grafic


Pentru centralele individuale şi în cascadă

Vitocrossal 200 CM2 este un cazan pe gaz în condensaţie universal. Performanţa sa măsoară, la o temperatură a apei calde de 50/30 °C, 400 până la 620 kW, iar la 80/60 °C de la 370 până la 575 kW.

Ca centrală individuală sau sistem în cascadă, este adecvat atât pentru spaţiile rezidenţiale şi industriale cât şi pentru rețelele de termoficare locale și clădirile publice și comerciale mai mari.

Acesta dispune de o suprafață de transfer termic Inox–Crossal cu un arzător robust cilindric MatriX. Gama de modulare de 2–10 reprezintă un consum de energie redus.

Vitocrossal 200 poate functiona cu tiraj fortat sau cu conexiune la coş.


Automatizare confortabilă şi performantă

Utilizarea economică și sigură a sistemului de încălzire este asigurat de sistemul de automatizare cu functie de comunicare Vitotronic 300. Pentru o mai bună utilizare, acesta este poziționat pe partea laterală a cazanului.

Se pot controla până la patru cazane cu o temperatură scăzută a apei din cazan, precum si sisteme cu unul sau două circuite de încălzire cu vană de amestec optională.
 

Consiliere

Distribuitor local

Pentru o consiliere individuală, gratuită şi fără obligaţii contractuale vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră local Viessmann.


Reglaj confortabil cu Vitotronic cu display touch color

Reglaj confortabil cu Vitotronic

Atât beneficiarii, cât și tehnicienii profită în egală măsură de modul simplu de utilizare a sistemului de automatizare Vitotronic. Setările se realizează prin intermediul unui meniu afișat pe un ecran tactil color de 5 inch, într-un mod logic și pe înțelesul tuturor. Funcția de asistență integrată simplifică procesul de punere în funcțiune a echipamentului după montaj.

În Energy-Cockpit, prin intermediul programului Vitosoft 300 pot fi monitorizate în timp real, direct pe ecran, consumurile de gaz și de energie electrică.

MatriX-Zylinderbrenner

Die Gas-Brennwertkessel Vitocrossal 200 sind ab Werk mit einem MatriX-Zylinderbrenner, Modulationsbereich 20 bis 100 Prozent, erhältlich.

MatriX-Zylinderbrenner
warmwasserspeicher.jpg

Potrivirea perfectă: Tehnica sistemului

„Întregul este mai mult decât suma părților sale.“ Conform acestei filozofii, Viessmann nu oferă doar componente pentru echipamente de incalzire individuale care îndeplinesc standardele înalte de calitate, fiabilitate și eficiență Viessmann. Toate produsele sunt mai degrabă parte a unui concept global de potrivire, în care toate componentele se completează unul pe altul. Doar interactiunea perfecta a componentelor sistemului integrat creează potențialul maxim al tehnologiei noastre inovatoare.

Tehnologia de sistem Viessmann include tot ceea ce este necesar pentru o încălzire fiabilă și economică. Unitatea de comandă Vitotronic cu telecomandă wireless, boilerele Vitocell pentru un confort optim în prepararea apei calde menajere şi până la sistemele solare de înaltă calitate şi suport termic pentru economisirea costurilor.
 

Secțiune produs

Prezentare generală

Putere (kW)
400 până la 620 kW
Eficiență energetică normată
97 % (Hs)/108 % (Hi)
Clasă de eficiență energetică
-
Combustibil
icon-gas.png
Gaz natural GPL
Domeniul de aplicare
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
Cladiri rezidentiale mari, Unitati Comerciale, Municipalitati, Constructii si noi modernizari
Operare
Automatizare Vitotronic 300, pot fi controlate pana la patru cazane termice cu modularea temperaturii apei din cazan si sisteme cu unul și două circuite cu vană de amestec opțională.
Prepararea apei calde menajere
Este necesar un boiler suplimentar pentru apa calda menajera, pentru un confort ridicat al a.c.m.
Alte caracteristici
Cu arzător cilindric modulant MatriX
Secțiune cazan in condensație Vitocrossal 200 Tip CM2