Încălzirea pe gaz cu energie termică solară - eficientă și pregătită pentru viitor

Utilizarea energiei solare se numără printre cele mai ecologice conversii de energie imaginabile. În plus, statul s-a implicat în investiții în acest tip de sisteme. Pentru cele mai recente informații despre programele de subvenționare, contactați contractorul local de încălzire sau consultați secțiunea de informații despre produse de pe acest site.

  

Utilizarea soarelui pentru a economisi energie

Datorită energiei solare disponibile în mod liber, astăzi puteți economisi până la 35 % din costurile de încălzire în casele unifamiliale sau bifamiliale cu un sistem solar termic dacă utilizați colectoarele solare atât pentru încălzirea centrală de rezervă, cât și pentru prepararea apei calde menajere. Sistemul poate acoperi până la 60 la sută din cererea anuală de energie pentru încălzirea apei calde menajere.

  

Exemplu: Casă individuală modernă

Căldura este generată de un cazan în condensaţie pe gazaz și este distribuită în tot interiorul fie prin radiatoare, fie prin încălzire prin pardoseală. În plus, pentru încălzirea apei calde menajere se utilizează un sistem solar termic cu o suprafață de absorbție de aproximativ 5 m². Suprafața locuibilă este de aproximativ 140 m².

Care sunt avantajele combinării încălzirii pe gaz cu energia termică solară?

Nimic nu este la fel de eficient ca tehnologia de condensare în domeniul conversiei de energie - aceasta atinge o utilizare a energiei de până la 98 %.
Pentru toate cazanele cu condensare și schimbătoarele de căldură se utilizează oțel inoxidabil înalt aliat. Acest lucru garantează o fiabilitate operațională ridicată și o durată de viață lungă.
Cazanele cu condensare de la Viessmann sunt deja pregătite pentru utilizarea biogazului.

Solar termic

Energia solară este disponibilă gratuit.
Un sistem solar termic oferă o mai mare independență față de combustibilii fosili.
Energia este transformată fără a crea emisii nocive de CO₂.
Un sistem solar termic este completarea perfectă pentru orice sistem de încălzire: poate fi utilizat pentru încălzirea apei calde menajere, precum și pentru încălzirea centrală de rezervă primăvara și toamna.
Toate colectoarele solare sunt echipate cu sistemul de oprire automată în funcție de temperatură ThermProtect pentru o fiabilitate ridicată a funcționării datorită protecției împotriva supraîncălzirii.

Confort de încălzire prin excelență: Tehnologia de condensare pe gaz de la Viessmann

Cazan în condensaţie pe gaz Vitodens 343-F

Mizați pe o tehnologie de vârf: Cazanele Viessmann cu condensare pe gaz, avansate și foarte eficiente, facilitează menținerea căldurii și relaxarea.

Viessmann oferă atât cazane cu condensare pe gaz pe podea, cât și montate pe perete, care ating niveluri de eficiență de până la 98% în transformarea combustibilului în energie. Cazanele murale cu condensare pe gaz sunt perfect potrivite pentru a fi instalate în apropierea spațiului de locuit, datorită dimensiunilor compacte și funcționării silențioase.

Schimbătorul de căldură Inox-Radial din oțel inoxidabil combinat cu arzătorul pe gaz MatriX asigură o eficiență energetică ridicată și un nivel ridicat de confort de încălzire pe termen lung. În același timp, această tehnologie reduce facturile de încălzire și minimizează emisiile. Datorită regulatorului automat de combustie Lambda Pro Control, cazanele Viessmann cu gaz în condensare sunt deja proiectate pentru a îndeplini standardele viitoare, deoarece pot funcționa cu diferite tipuri de gaz și amestecuri de biogaz. În consecință, acestea reprezintă o soluție sigură pentru viitor și rentabilă.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul