Vitocrossal 300 CU3A – răspunde la toate cerinţele


Profitaţi de aceste avantaje

  • Convertirea energiei instalate în căldură, în procent de 98%
  • Silenţios, economic şi ecologic
  • Efect de auto–curatare, prin suprafetele netede din otel inoxidabil ale schimbătorului de căldură
  • Controlul arderii Lambda–Pro–Control pentru toate tipurile de gaz
  • Cheltuieli reduse de intretinere
  • Clasa de eficienţă energetică A


Cazan de pardoseală de top

Vitocrossal 300 este un produs de top printre cazanele pe gaz în condensaţie de pardoseală.

Arzătorul său radiant pe gaz MatriX cu controlul arderii Lambda–Pro–Control se ajusteaza
automat in functie de calitatea gazului natural și GPL–ului.

Construcția suprafețelor schimbătorului de căldură dispuse vertical utilizează optim căldura de condensare a gazelor de ardere. Astfel, energia folosită este transformată in
caldura în procent de până la 98 %.

Cu o capacitate de 2,5 până la 60kW, cazanul compact pe gaz în condensaţie este ideal pentru încălzirea clădirilor rezidenţiale, clădirilor publice și comerciale.

Automatizare confortabilă Vitotronic

Operatorul și firma de mentenanta beneficiază în mod egal de automatizarea Vitotronic ușor de utilizat: Meniul de control este logic și configurat inteligibil, iluminat, cu contrast ridicat și ușor de citit.

O funcție ajutătoare informează utilizatorii, în caz de nelămuriri, cu privire la pașii următori. Interfața grafică cu utilizatorul va afișa, de asemenea, curbele de încălzire și randamentul solar cu un sistem solar atașat.

Consiliere

Distribuitor local

Pentru o consiliere individuală, gratuită şi fără obligaţii contractuale vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră local Viessmann.

Gas-Brennwertkessel Vitocrossal 300

Gas-Brennwertkessel Vitocrossal 300

Der Einsatz eines Brennwertkessels ist bei Neubauten schon fast selbstverständlich, da sich hier Heizkessel und Heizungsanlage von vornherein optimal aufeinander abstimmen lassen: Größten Nutzen bringt ein Brennwertkessel beim Einbau in Heizungsanlagen mit niedrigen Heizsystemtemperaturen. Selbst im Zuge einer Modernisierung lassen sich mittels Brennwerttechnik bis zu 30 Prozent der Heizkosten einsparen.

Der Vitocrossal 300 ist ein Spitzenprodukt unter den bodenstehenden Gas-Brennwertkesseln. Die Kombination des Inox-Crossal-Wärmetauschers mit dem MatriX-Gasbrenner ist ein Meilenstein in der Viessmann Heiztechnik: Außergewöhnliche Effizienz spart Heizkosten bei gleichzeitig minimalen Schadstoff-Emissionen.

Der Vitocrossal 300 Gas-Brennwertkessel ist für jeden Anwendungsfall die richtige Lösung – auch für die Beheizung von Mehrfamilienhäusern sowie von öffentlichen und gewerblichen Gebäuden.

Automatizarea confortabilă Vitotronic

Automatizarea confortabilă Vitotronic

Atât beneficiarii, cât și tehnicienii profită în egală măsură de modul simplu de utilizare a sistemului de automatizare Vitotronic. Setările se realizează prin intermediul unui meniu afișat pe un ecran, într-un mod logic și pe înțelesul tuturor. Funcția de asistență integrată simplifică procesul de punere în funcțiune a echipamentului după montaj.

Vitoconnect 100 face conexiunea

Deservirea prin internet a cazanelor în condensație Viessmann (fabricate după anul 2004) se face cu ajutorul interfeței WLAN Vitoconnect 100

Interfeța WLAN Vitoconnect 100
fernbedienungen.jpg

Potrivirea perfectă: Tehnica sistemului

„Întregul este mai mult decât suma părților sale.“ Conform acestei filozofii, Viessmann nu oferă doar componente pentru echipamente de incalzire individuale care îndeplinesc standardele înalte de calitate, fiabilitate și eficiență Viessmann. Toate produsele sunt mai degrabă parte a unui concept global de potrivire, în care toate componentele se completează unul pe altul. Doar interactiunea perfecta a componentelor sistemului integrat creează potențialul maxim al tehnologiei noastre inovatoare.

Tehnologia de sistem Viessmann include tot ceea ce este necesar pentru o încălzire fiabilă și economică. Unitatea de comandă Vitotronic cu telecomandă wireless, boilerele Vitocell  pentru un confort sporit în prepararea apei calde menajere şi până la sistemele solare de înaltă calitate şi suport termic pentru economisirea costurilor.
 

Gasumstellung - mit Viessmann kein Problem
Gasumstellung in Nordwestdeutschland

Gasumstellung - mit Viessmann kein Problem

Gebäude-Energie-Spar-Check
Geprüftes Berechnungsverfahren

TÜV-zertifizierter Gebäude-Energie-Spar-Check

Prospekt anfordern zum Vitocrossal 300
Prospekte

Online-Anforderung